- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
Aslında bir saat öncesi iki bardak yetermiş tam ayarındaymış canım da işleme ne zaman alacaklarını da tam olarak bilmeyince kötü oluyor. Neyse ama üstten biraz yapmak çok çok iyi oldu rahatladım yoksa kötürüm gibi olacaktım adım atamıyordumAyyy hadi Gözünaydin canım hayirlisi ile güzel haber vermek nasip olsun sıkışmak biraz sıkıntı oluyor ama geçiyor oda ben çok çektim o sıkışma konusunda
Eşim de öyle dedi canım hele bir de üç kez girince yeter girme napıyorsun bişey kalmadı tutamazsın nasıl kontrol edeceksin dedi ama ben tutabiliyorum çocukken de anam hep der çok pis tutarmışım kaslar idmanlıCanımm hayırlı uğurlu olsunnn üstten boşaltmayı nasıl yaptın yahu ben bi başlasam tutamam ki
Sonrasında 10 dakikaya gidebilirsiniz dediler ama ben yarım saat kadar daha dayandım canım. Aslında onlar da çok sıkışık istemiyorlar böyle az-orta ama ayarı tutturmak zormuş neyse bu iş de bitti çok şükür. Çok teşekkürler iyi dileklereBekleyiş serüveni senin içinde başladı artık hadi hayırlı olsun
Ay bende aman aman sıkısmamistim ama sonrasında dinlenmeye gectigim oda soğuktu çok sıkıştırdı beni zor dayandım
Teşekkür ederin canım,cümlemiz inşallahHayirli olsun canım saglikla ilerlesin inşallah pozitif haberinide aliriz
Amin canım benim çok sağolÇok şükür canım gözün aydın pozitifi görmek nasip olsun inşallah
Teşekkür ederin canım Sen de benim gibi çok içmişsin demek 3 kez boşalt dediğine göre hemşirenin her işin bir zorluğu var,bunun ki de buymuş,varsın olsun bu kadarcığa razıyızTransferin hayırlı olsun canım Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah O üstten boşaltma işini hiç sorma ben de yaşadım hemşire 3 defa üstten boşaltın dedi doktor da geç kalınca işlem işkenceye dönmüştü ama işte herşeye dayanıyoruz
Teşekkür ederim canım, hemen senin transfer günün de gelsin inşallahCanimm hayirli olsun, hosgelmis bebis sımsıkı tutunsun insallah❤