Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Anladım canım çok haklısın aslında. Bazı merkezler bizleri ayaklı kasa gibi görüyor amaclari başka olabiliyor. Para almayı geç boşuna operasyona alinmissin. Nasıl olsa şimdi ücret almicakmis. İnsallahh tekte olsa yumurta sana bebek olur ve hiç gerek kalmaz. Ama eğer ki olmama durumunda mutlaka doktor değiştir ve prp yi araştır. O sana gülse bile bundan sonra senin içine sinmez yaptığı tedaviden şüphe duyarsın. Ama maddiyat konusunda çok ama çok haklısın. Ciddi para giden tedaviler Bi kaç kere deneyince yipraniyor insan.
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin bu yoldan kimseyi bos cevirmesin valla cok zor vucut pskoloji cok yipraniyo Allah yardimcimiz olsun

E Edanmmmm canim İstanbula yakınsın eğer maddi olarak ağır gelmezse bulent tırasa gidebilirisn. Elbet duymussndr. Prp konusunda da basarisi var.
Bu prp konusu da karısık çok fulim ya. Banu çiftçiyi biliyorsun bilimsel olarak kanıtlanmış değil araştırdım çok deyip duruyor. İnsan hiçbir şey yapmadan da öylece kalmak istemiyor ama başka ne yapılıyor bu durumda bilemiyorum deneme sayısı arttırılabilir belki.. Deneme sayısı arttıkça başarı yakanabilir gibi geliyor bana,takdir kişide tabi..

Bu prp konusu da karısık çok fulim ya. Banu çiftçiyi biliyorsun bilimsel olarak kanıtlanmış değil araştırdım çok deyip duruyor. İnsan hiçbir şey yapmadan da öylece kalmak istemiyor ama başka ne yapılıyor bu durumda bilemiyorum deneme sayısı arttırılabilir belki.. Deneme sayısı arttıkça başarı yakanabilir gibi geliyor bana,takdir kişide tabi..
Ben de öyle duyuyorum canım, karışık gerçekten, kişiye göre değişiyo sanırım. Yakın bi arkadaşım geçen yıl yaptırdı malesef bi faydası olmadı, burada faydasını görenleri de okuyorum. İnşallah Allah çabalayan herkese, hepimize emeklerinin karşılığını versin🙏🏻

Ben de öyle duyuyorum canım, karışık gerçekten, kişiye göre değişiyo sanırım. Yakın bi arkadaşım geçen yıl yaptırdı malesef bi faydası olmadı, burada faydasını görenleri de okuyorum. İnşallah Allah çabalayan herkese, hepimize emeklerinin karşılığını versin🙏🏻
Tamam işte o faydasını gören diyoruz ya Banu Çiftçi diyor ki atıyorum yüzde 13tür durumu bu şekilde olan bayanların hamile kalma olasılığı hiçbir şey yapmasan zaten. E bu tedaviyle de o kadarı hamile kalıyor oranı arttırmıyor diyor. Tamamen onun dediğini aktarıyorum o da belgelere dayalı konuşuyor. Ne bileyim insan denemek de ister benim de böyle bir durumum olsa her yolu denerdim muhtemelen. Çok sömürüye kendini kaptırmadan başarısız da olacağını bilerek belki böyle birşeye girişmek daha sağlıklı olacaktır.
Amin inşallah hep daimi duam Allah isteyen kullarına hayırlısıyla çok yormadan nasip etsin 🙏🏼

Tamam işte o faydasını gören diyoruz ya Banu Çiftçi diyor ki atıyorum yüzde 13tür durumu bu şekilde olan bayanların hamile kalma olasılığı hiçbir şey yapmasan zaten. E bu tedaviyle de o kadarı hamile kalıyor oranı arttırmıyor diyor. Tamamen onun dediğini aktarıyorum o da belgelere dayalı konuşuyor. Ne bileyim insan denemek de ister benim de böyle bir durumum olsa her yolu denerdim muhtemelen. Çok sömürüye kendini kaptırmadan başarısız da olacağını bilerek belki böyle birşeye girişmek daha sağlıklı olacaktır.
Amin inşallah hep daimi duam Allah isteyen kullarına hayırlısıyla çok yormadan nasip etsin 🙏🏼
Amin canım Allah aratmadan kavuştursun her isteyeni yavrusuna🙏🏻 Dediğin gibi bu yolda amaca ulaşmak uğruna herşey denenebiliyor, çok kaptırmadan yaptırmak en doğrusu olur heralde katılıyorum.

Aynen böyle bir durumda faydası yok denecek kadar az deseler bile ben denerdim. Çünkü kendimize bu tedavilerde umut kapısı arıyoruz. Ya olursa ihtimali insanı ayakta tutuyor. Bu yolda ugrasan emek veren gönülden anne olmak isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin 🙏🏻♥️

Opudan eve geldim kızlar🤗😍 çok şükür güzel geçti biraz tırsmıştım ama korkulacak hiçbir yanı yokmuş. Bi uyuttular sonra bi baktım odadayım hiç hatırlamıyorum eşime beni fotoğraf Çek farklı açılardan da Çek deyip durmuşum 🤣😅 senin bilinçaltında bu var diyor🤪🙈
Ağrım sızım da olmadı öyle şükür. Bakalım yarından itibaren hergün arayacaklarmış. Bir sürü ilaç vermişler moralim bozuldu 🙄 istemiyordum hiç ilaç hormonlarını bozduk yerine koymamız lazım kullanmalısın dedi mecbur kullancaz:işsiz:
Canım hayırlı uğurlu olsun, şükür bunu da atlattın 😊🥰 güzel güzel embriyolarin olsun inşallah 😊 😘

Ben 2 ay takviyelerle tedavi oldum o ara akdeniz tipi beslen serbetli seylerden uzak dur demisti sadece. Bende burdan ogrendim tedavide yenirse ilacin etkisini azaltiyomus yemioruz yasak vs.yazio burda herkes. Bende yemedim. Simdi igneler degisti ya hala ayni mi die merak ettigimden sordum o kadar bilmiorum yani :)
Canin cektiyse az da olsa ye sen yinede
Resmen her gün bişey oğreniyorum buradan 😳 benim hiç aklıma gelmezdi şekere dikkat etmek

Körle gitsin tutacağı varsa tutar yoksa tutmaz zaten bi kabakla bişey olacak olsaydı ohooo. 🤪😁 Ben toplamaya kadar dikkat ettim yumurta kalitesi iyi çıksın diye transferden sonra o kadar dikkat etmem gibi geliyor. Zaten bir Sürü ilaç var yapsın onlar görevini:KK8: şu 3-5 gün kendimi çok özgür hissediyorum valla canım ne istiyorsa yiyeceğim transfere kadar mühlet verdim kendime 😅🤣😂
🤣 🤣 🤣 Sen niyeto bozmussun canım. Valla benim hiç aklıma gelmedi, hep yemiştim. Bu sefer dikkat edeyim 😳😊

Resmen her gün bişey oğreniyorum buradan 😳 benim hiç aklıma gelmezdi şekere dikkat etmek
Hahah bende oyle😁
Doktor oyle derken kilo kontrolu icin dedi aslinda cunku onlari soyledikten sonra ztn kilo problemin yok dedi. Sonra burdan tup bebek topiklerini sessiz sedasiz takipteydim oyle ogrendim

Ben transfere gidemiyorum opudan bos donuyorum yumurtalarim bos cikiyo 3 kere opu oldum malesef varmı oneriniz bana
Canım ne demek paranı vermiyorlar ya. Bence ya merkezin müdürüne çık ayrıca git cimere şikayet et. Evraklarını al, mahkemeye vericem de. Bende doktora devam etmek yerine paranı alıp başkasına git. Bence sana başka tedavi yapılmalı ki yumurta kaliten artsın. Bu yaklaşımla bir yere varılmaz. Bak benim de yumurtam az 3 tane takviye kullanıyorum (biesteron, teatrio, prowomen). Geçen ay 3 idi, bu ay 5 yumurtam var. Doktor yumurtalar eşit değil, hap vericem kullan, önümüzdeki adette ilaçla eşit gelişmelerini sağlayıp başlayalım dedi. Zaten azıcık yumurtamız var onu da doktorlara heba edemeyiz. Git çirkinles, bazıları bundan anlıyor. ayrıca prp yapacaksan, düzgün bir doktor ve merkez bul canım. Dün berfu demir dinledim ayrıca kendi doktorum da dedi, bu yöntem çok deneysel ve çok düzgün yerde yapılmalı yoksa daha kötü sonuç olur diye

Yas 35 amh 0.32 yok saizen filan kullandim takviye olarak prowomen kullaniyorum balik yagi kullaniyorum 15 gundurde balli bi karisim var onu kullaniyorum bugun gittim bitane yumurta var 6.5 mm eger pazartesi 12mm olursa igneler basliycaklar buyusede tahlilleede saglikli gozuksede ici bos cikiyo anlamiyorum neden olmadigini son sansim zaten
Merhaba o boş yumurta olayı bende de var maalesef. Topluyorum ama boş cıkıyor dedi doktor. bunun sebebi ne olabilir siz bir sey biliyor musunuz ? bu aya özgü bir şey olabilir ya da genetiktir bunu anlamak için de tekrar bir deneme yapıp yüksek doz ilaç vermem gerekiyor dedi :KK43:

X