Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar yaa ben sabah idrar a sıkışık mı gitsem yoksa normal mi kalbi duyduk geçen hafta ama vajinal bu hafta nasıl bakilcak bilmiyorum da

Günaydın kızlar 💜
Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim benim gibi hamile arkadaslarima evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hamile kalmak isteyen bu yolda çabalayan tüm herkese hayırlısı ile hamile kalmayı nasip etsin 🙏🏻 her şeyden önce Rabbim hepimize sağlık versin :KK200::dua:

Günaydın kızlar 💜
Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim benim gibi hamile arkadaslarima evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hamile kalmak isteyen bu yolda çabalayan tüm herkese hayırlısı ile hamile kalmayı nasip etsin 🙏🏻 her şeyden önce Rabbim hepimize sağlık versin :KK200::dua:
Amin canım amin🤲🏻
Hayırlı kandiller💕

Günaydın kızlar 💜
Güzel dileklerin için teşekkürler canım kandilimiz mübarek olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla 🙏

Hayirli kandiller kizlar❤
Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tup bebek asilama topiklerinde guzel haberi almayi bekleyen herkese hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin insallah hamile topiklerine donsun buralar🤲🏻😍
Olanlarinda saglikla kucaklarina almayi nasip et Allahim bu salgin belasindan bizleri kurtar feraha cikar Rabbim amin🤲🏻

Son düzenleme:
Hayirli kandiller kizlar❤
Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tup bebek asilama topiklerinde guzel haberi almayi bekleyen herkese hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin insallah hamile topiklerine donsun buralar🤲🏻😍
Olanlarinda saglikla kucaklarina almayi nasip et Allahim bu salgin belasindan bizleri kurtar feraha cikar Rabbim amin🤲🏻
Amin kuzum 🙏🏻
Rabbim sana da bu güzel günde gelecek evladını tutunmayi saglikli gebelik geçirmeyi nasip etsin 🙏🏻 💕

Opusunu olup bekleyen canlar, transfer sonrası gün sayan canlar, çabalayanlar, emek verenler Allah pozitifi görmenizi nasip etsin inşallaaaahh bu kandil günü yürekten dilerim🙏🏻♥️ Tüm hamileler de sağlıkla kucaklarına alsın yavurlarını inşallah🙏🏻

merhabalae nasılsınız?
Bulantilariniz devam ediyor mu
ben daha çok acıkma ile ilgili sorun yaşıyorum
Çalışmaya başladım sabah kahvaltıdan öğlen yemeğine kadar acıkıyorum sonrada aksam yemeğine kadar acıkıyorum.
Siz bunun için neler yapıyorsunuz ara öğün yapiyor musunuz

Am
Opusunu olup bekleyen canlar, transfer sonrası gün sayan canlar, çabalayanlar, emek verenler Allah pozitifi görmenizi nasip etsin inşallaaaahh bu kandil günü yürekten dilerim🙏🏻♥️ Tüm hamileler de sağlıkla kucaklarına alsın yavurlarını inşallah🙏🏻
Amin amin Canım inşallah 🙏💕

Günaydın topiğin güzel anneleri ve anne adayları🤗😍 Kandiliniz ve 3 aylarınız mübarek,gönlünüzden geçen dualar hayırlısıyla kabul olsun 🌸
S Sabr-Sukur-Dua bugün senin vuslat günün canım,bebişinle ilk tanışman ilk kavuşman. Her şey çok güzel geçsin,aranızda 40 haftalık kopmaz bir bağ oluşsun 🙏🏼

Günaydın topiğin güzel anneleri ve anne adayları🤗😍 Kandiliniz ve 3 aylarınız mübarek,gönlünüzden geçen dualar hayırlısıyla kabul olsun 🌸
S Sabr-Sukur-Dua bugün senin vuslat günün canım,bebişinle ilk tanışman ilk kavuşman. Her şey çok güzel geçsin,aranızda 40 haftalık kopmaz bir bağ oluşsun 🙏🏼
Sagolasin sizinde mübarek olsun..
Insallah Allah nasip ederde bizde sağlıkla kucağımiza aliriz

merhabalae nasılsınız?
Çalışmaya başladım sabah kahvaltıdan öğlen yemeğine kadar acıkıyorum sonrada aksam yemeğine kadar acıkıyorum.
Bende bulantı olmadi canm. Açıkçası çok acikmada olmuyor 😁 ama eğer acıkiyorsan ara öğün olarak elma ayva falan yiyebilirsin. Cebis badem kuru üzüm leblebi bunlar iyi gelebilir ama çok açsan yeter mi bilmem 😂

Ne guzel dua oyle insallah canim😍
Bugun bize bayram, 6 yıllık bekleyis insallah son bulucak insaallah bizimle kalir minik mucizelerimiz🤲🏻

merhabalae nasılsınız?
Canım evet ara öğün bulundur yanında. Meyve olur, çiğ kuruyemişler olur.. acıkma artarak devam ediyor😄 benim bulantılar geçti çok şükür🙏🏻

Bende bulantı olmadi canm. Açıkçası çok acikmada olmuyor 😁 ama eğer acıkiyorsan ara öğün olarak elma ayva falan yiyebilirsin. Cebis badem kuru üzüm leblebi bunlar iyi gelebilir ama çok açsan yeter mi bilmem 😂
😅 sabah kahvaltıda yumurta tarzi şeyler yiyemiyorum yumurtadan bulanti geliyor bana
Az yiyorum bu sefer acıkıyorum gerçekten çok acıkıyorum
Ayva yiyince boğuluyorum cok sert geliyor bana..😃
Evden elma tarzi şeyler getireyim bari ..
Açım açım.. 😅

😅 sabah kahvaltıda yumurta tarzi şeyler yiyemiyorum yumurtadan bulanti geliyor bana
Az yiyorum bu sefer acıkıyorum gerçekten çok acıkıyorum
Ayva yiyince boğuluyorum cok sert geliyor bana..😃
Evden elma tarzi şeyler getireyim bari ..
Açım açım.. 😅
Patates haşla canım yiyebiliyorsan eğer yanına koyarsın. Elma armut falan al yanına bunlar çok karın doyurmaz ama bastırır 😁

X