- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkışık gitmene gerek yok canım. Normal gidebilirsinKızlar yaa ben sabah idrar a sıkışık mı gitsem yoksa normal mi kalbi duyduk geçen hafta ama vajinal bu hafta nasıl bakilcak bilmiyorum da
Amin canım aminGünaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim benim gibi hamile arkadaslarima evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hamile kalmak isteyen bu yolda çabalayan tüm herkese hayırlısı ile hamile kalmayı nasip etsin her şeyden önce Rabbim hepimize sağlık versin
Güzel dileklerin için teşekkürler canım kandilimiz mübarek olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin hayırlısıylaGünaydın kızlar
Kandiliniz mübarek olsun. Rabbim benim gibi hamile arkadaslarima evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Hamile kalmak isteyen bu yolda çabalayan tüm herkese hayırlısı ile hamile kalmayı nasip etsin her şeyden önce Rabbim hepimize sağlık versin
Amin kuzumHayirli kandiller kizlar❤
Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tup bebek asilama topiklerinde guzel haberi almayi bekleyen herkese hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin insallah hamile topiklerine donsun buralar
Olanlarinda saglikla kucaklarina almayi nasip et Allahim bu salgin belasindan bizleri kurtar feraha cikar Rabbim amin
Amin amin Canım inşallahOpusunu olup bekleyen canlar, transfer sonrası gün sayan canlar, çabalayanlar, emek verenler Allah pozitifi görmenizi nasip etsin inşallaaaahh bu kandil günü yürekten dilerim Tüm hamileler de sağlıkla kucaklarına alsın yavurlarını inşallah
Sagolasin sizinde mübarek olsun..Günaydın topiğin güzel anneleri ve anne adayları Kandiliniz ve 3 aylarınız mübarek,gönlünüzden geçen dualar hayırlısıyla kabul olsun
S Sabr-Sukur-Dua bugün senin vuslat günün canım,bebişinle ilk tanışman ilk kavuşman. Her şey çok güzel geçsin,aranızda 40 haftalık kopmaz bir bağ oluşsun
Bende bulantı olmadi canm. Açıkçası çok acikmada olmuyor ama eğer acıkiyorsan ara öğün olarak elma ayva falan yiyebilirsin. Cebis badem kuru üzüm leblebi bunlar iyi gelebilir ama çok açsan yeter mi bilmemmerhabalae nasılsınız?
Bulantilariniz devam ediyor mu
ben daha çok acıkma ile ilgili sorun yaşıyorum
Çalışmaya başladım sabah kahvaltıdan öğlen yemeğine kadar acıkıyorum sonrada aksam yemeğine kadar acıkıyorum.
Siz bunun için neler yapıyorsunuz ara öğün yapiyor musunuz
Ne guzel dua oyle insallah canimGünaydın topiğin güzel anneleri ve anne adayları Kandiliniz ve 3 aylarınız mübarek,gönlünüzden geçen dualar hayırlısıyla kabul olsun
S Sabr-Sukur-Dua bugün senin vuslat günün canım,bebişinle ilk tanışman ilk kavuşman. Her şey çok güzel geçsin,aranızda 40 haftalık kopmaz bir bağ oluşsun
Canım evet ara öğün bulundur yanında. Meyve olur, çiğ kuruyemişler olur.. acıkma artarak devam ediyor benim bulantılar geçti çok şükürmerhabalae nasılsınız?
Bulantilariniz devam ediyor mu
ben daha çok acıkma ile ilgili sorun yaşıyorum
Çalışmaya başladım sabah kahvaltıdan öğlen yemeğine kadar acıkıyorum sonrada aksam yemeğine kadar acıkıyorum.
Siz bunun için neler yapıyorsunuz ara öğün yapiyor musunuz
sabah kahvaltıda yumurta tarzi şeyler yiyemiyorum yumurtadan bulanti geliyor banaBende bulantı olmadi canm. Açıkçası çok acikmada olmuyor ama eğer acıkiyorsan ara öğün olarak elma ayva falan yiyebilirsin. Cebis badem kuru üzüm leblebi bunlar iyi gelebilir ama çok açsan yeter mi bilmem
Oyle yapacağım mecburenCanım evet ara öğün bulundur yanında. Meyve olur, çiğ kuruyemişler olur.. acıkma artarak devam ediyor benim bulantılar geçti çok şükür
Patates haşla canım yiyebiliyorsan eğer yanına koyarsın. Elma armut falan al yanına bunlar çok karın doyurmaz ama bastırırsabah kahvaltıda yumurta tarzi şeyler yiyemiyorum yumurtadan bulanti geliyor bana
Az yiyorum bu sefer acıkıyorum gerçekten çok acıkıyorum
Ayva yiyince boğuluyorum cok sert geliyor bana..
Evden elma tarzi şeyler getireyim bari ..
Açım açım..