Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Fly3646 Fly3646 eczhnm eczhnm maşallah canımmm çok güzel gidiyor kaçıncı gün embriyosuydu ya ben de mi yaptırsam iki günü sonra acaba 🥰🥰
3.gün embriyosuydu canım benim 😍 seninki nasıl kaçıncı gündesin 😊
KIZlar kimyon da gazı alıyor bi de ona bakın isterseniz. Ya heyecanlan Tabi en doğal hakkınız kolay mı elde ediliyor pozitif sonuö almak ne stresle sıkıntılarla bekliyoruz gönlünüzce mutlu olun 😍❤️
Bekleyen ve emek veren herkese nasip olsun canım çok zor uzun yıllardır beklmek biz bunu hakediyoruz gerçekten 😍
Canım 3 kere yeterli bence de doktorun zaten şu zaman gel dicektir 🥰 Maşallah bu arada hayırlısı olsun 🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım 😍
Ben de şimdiden yarın yaptırcağım kan testini merak ediyorumm😍 inşallah güzelce artarr🤲🏻
Yaa canım benim 😍😍 deli gibi sayfa yeniliyorum ben de ama yok çıkmıyor 😅

Bekleyen ve emek veren herkese nasip olsun canım çok zor uzun yıllardır beklmek biz bunu hakediyoruz gerçekten 😍

eczhnm eczhnm canımm benim de 5. Gün embriyosu 1. Kalite bir transfer çift transfer yasakmış öyle dediler şuan 6. Günüm üçüncü günden beri ara ara batmalar hafif kramplar yaşıyorum biraz sa akıntı hafif göğüs sancısı sanki adet olacak gibi valla kafam yandı iyice 😂

Hadi inşallah güzel bir değer bekliyoruz 😍 maşallah 3. Gün embriyosu ne güzel de yapışmış anneye 🥰 3 e 5 e bakmıyor demek ki bu embriyolar 😂

Hadi inşallah güzel bir değer bekliyoruz 😍 maşallah 3. Gün embriyosu ne güzel de yapışmış anneye 🥰 3 e 5 e bakmıyor demek ki bu embriyolar 😂
Bahara giderken Bahara giderken gerçekten öyle 3. Gün ya ab 5. Gün değil Rabbimiz neyi nasip ederse o oluyo bu bi gerçek hanımlar önemli olan sağlıklı sohatli hayırlı vicdan Sahibi ve merhametli insanlar olmaları hepimiz için öyle dua ediyorum 🤲🏻

eczhnm eczhnm canımm benim de 5. Gün embriyosu 1. Kalite bir transfer çift transfer yasakmış öyle dediler şuan 6. Günüm üçüncü günden beri ara ara batmalar hafif kramplar yaşıyorum biraz sa akıntı hafif göğüs sancısı sanki adet olacak gibi valla kafam yandı iyice 😂
Benim 7.günde idrar testinde göründü canım hatta 5.günde gölge varmış farketmemişim, sanırım idrara çabuk geçiyor benim beta 😉 sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Benim de belirti olarak adet ağrım oldu baya şiddetli arada vurdu geçti 😉

Hep öyle düşünerek yaşamaya çalıştım bu süreci canım, aslında 3.gün transfer etmek için bir sebebimiz de yoktu, doktor olacağına çok inandı beni de inandırdı 🥰 E bir de Allahın takdiri var tabi 😍

Benim 7.günde idrar testinde göründü canım hatta 5.günde gölge varmış farketmemişim, sanırım idrara çabuk geçiyor benim beta 😉 sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Benim de belirti olarak adet ağrım oldu baya şiddetli arada vurdu geçti 😉
eczhnm eczhnm ya İnan çok heyecan yapıyorum içimde bi yerde umut var dondurulmuş embriyo transferi bi de ilk denemem ama bende bilmiyorum testi ne zaman yapsam gününü beklesem mi acaba bi de belirtilerimiz de aynı inşallah bende pozitif sonucu görebilirim 🐣🐣🐣🐣 peki hafif göğüs sızlaması akıntı da oldu mu sende de

Bi de gerçekten çok hızlı geçmiş idarara üçüncü günü embriyosu çünkü daha geç geçebiliyor diye biliyorum İnan çok sevindim senin adına inşallah bundan sonraki süreç çok güzel ve sağlıklı geçer ❤️❤️❤️❤️

Çıktı mı canım sonucun🥰

eczhnm eczhnm ya İnan çok heyecan yapıyorum içimde bi yerde umut var dondurulmuş embriyo transferi bi de ilk denemem ama bende bilmiyorum testi ne zaman yapsam gününü beklesem mi acaba bi de belirtilerimiz de aynı inşallah bende pozitif sonucu görebilirim 🐣🐣🐣🐣 peki hafif göğüs sızlaması akıntı da oldu mu sende de
İnşallah pozitifi görürsün canım sen de dualarımız seninle 🤲🏻🥰

Bi de gerçekten çok hızlı geçmiş idarara üçüncü günü embriyosu çünkü daha geç geçebiliyor diye biliyorum İnan çok sevindim senin adına inşallah bundan sonraki süreç çok güzel ve sağlıklı geçer ❤️❤️❤️❤️
Canım inan hiçbir şey diyemiyorum, sen bilirsin 😍 doktorun ne zaman yap demişti 😬 umut olsun tabi ki hep iyi düşünmeye çalış ama ne gelirse Allahtan😍 Bende göğüs sızlaması olmadı hatta şuanda da yok hiçbir şey. Akıntıyı da tam bilemiyorum ilaç koyduğumuz için onunla birlikte geliyor su gibi sanki
Çıktı mı canım sonucun🥰

eczhnm eczhnm canim sonucun çıktı mı 🥰
Kızlar çıkmadı sonuç, yine yarına kaldı 🤦🏻‍♀️ Ben de endişelenip duruyorum böyle olunca

X