- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
Gebe kalınca değiştim ben cınımmmAyy aslı çok değiştin sen böyle değildin hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebe kalınca değiştim ben cınımmmAyy aslı çok değiştin sen böyle değildin hiç
Bizde gebe kalınca sana yapcaz böyle bekle az kaldıGebe kalınca değiştim ben cınımmm
Sen yeter ki gebe kal kuzum beni unutsan da olurBizde gebe kalınca sana yapcaz böyle bekle az kaldı
AslaaaSen yeter ki gebe kal kuzum beni unutsan da olur
3.gün embriyosuydu canım benim seninki nasıl kaçıncı gündesin
Bekleyen ve emek veren herkese nasip olsun canım çok zor uzun yıllardır beklmek biz bunu hakediyoruz gerçektenKIZlar kimyon da gazı alıyor bi de ona bakın isterseniz. Ya heyecanlan Tabi en doğal hakkınız kolay mı elde ediliyor pozitif sonuö almak ne stresle sıkıntılarla bekliyoruz gönlünüzce mutlu olun
Çok teşekkür ederim canımCanım 3 kere yeterli bence de doktorun zaten şu zaman gel dicektir Maşallah bu arada hayırlısı olsun
Yaa canım benim deli gibi sayfa yeniliyorum ben de ama yok çıkmıyorBen de şimdiden yarın yaptırcağım kan testini merak ediyorumm inşallah güzelce artarr
eczhnm canımm benim de 5. Gün embriyosu 1. Kalite bir transfer çift transfer yasakmış öyle dediler şuan 6. Günüm üçüncü günden beri ara ara batmalar hafif kramplar yaşıyorum biraz sa akıntı hafif göğüs sancısı sanki adet olacak gibi valla kafam yandı iyice3.gün embriyosuydu canım benim seninki nasıl kaçıncı gündesin
Bekleyen ve emek veren herkese nasip olsun canım çok zor uzun yıllardır beklmek biz bunu hakediyoruz gerçekten
Çok teşekkür ederim canım
Yaa canım benim deli gibi sayfa yeniliyorum ben de ama yok çıkmıyor
Hadi inşallah güzel bir değer bekliyoruz maşallah 3. Gün embriyosu ne güzel de yapışmış anneye 3 e 5 e bakmıyor demek ki bu embriyolar3.gün embriyosuydu canım benim seninki nasıl kaçıncı gündesin
Bekleyen ve emek veren herkese nasip olsun canım çok zor uzun yıllardır beklmek biz bunu hakediyoruz gerçekten
Bahara giderken gerçekten öyle 3. Gün ya ab 5. Gün değil Rabbimiz neyi nasip ederse o oluyo bu bi gerçek hanımlar önemli olan sağlıklı sohatli hayırlı vicdan Sahibi ve merhametli insanlar olmaları hepimiz için öyle dua ediyorumHadi inşallah güzel bir değer bekliyoruz maşallah 3. Gün embriyosu ne güzel de yapışmış anneye 3 e 5 e bakmıyor demek ki bu embriyolar
Benim 7.günde idrar testinde göründü canım hatta 5.günde gölge varmış farketmemişim, sanırım idrara çabuk geçiyor benim beta sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Benim de belirti olarak adet ağrım oldu baya şiddetli arada vurdu geçtieczhnm canımm benim de 5. Gün embriyosu 1. Kalite bir transfer çift transfer yasakmış öyle dediler şuan 6. Günüm üçüncü günden beri ara ara batmalar hafif kramplar yaşıyorum biraz sa akıntı hafif göğüs sancısı sanki adet olacak gibi valla kafam yandı iyice
Hep öyle düşünerek yaşamaya çalıştım bu süreci canım, aslında 3.gün transfer etmek için bir sebebimiz de yoktu, doktor olacağına çok inandı beni de inandırdı E bir de Allahın takdiri var tabiHadi inşallah güzel bir değer bekliyoruz maşallah 3. Gün embriyosu ne güzel de yapışmış anneye 3 e 5 e bakmıyor demek ki bu embriyolar
Ahhh ne güzel dua bu Amiiin canımBahara giderken gerçekten öyle 3. Gün ya ab 5. Gün değil Rabbimiz neyi nasip ederse o oluyo bu bi gerçek hanımlar önemli olan sağlıklı sohatli hayırlı vicdan Sahibi ve merhametli insanlar olmaları hepimiz için öyle dua ediyorum
eczhnm ya İnan çok heyecan yapıyorum içimde bi yerde umut var dondurulmuş embriyo transferi bi de ilk denemem ama bende bilmiyorum testi ne zaman yapsam gününü beklesem mi acaba bi de belirtilerimiz de aynı inşallah bende pozitif sonucu görebilirim peki hafif göğüs sızlaması akıntı da oldu mu sende deBenim 7.günde idrar testinde göründü canım hatta 5.günde gölge varmış farketmemişim, sanırım idrara çabuk geçiyor benim beta sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Benim de belirti olarak adet ağrım oldu baya şiddetli arada vurdu geçti
Bi de gerçekten çok hızlı geçmiş idarara üçüncü günü embriyosu çünkü daha geç geçebiliyor diye biliyorum İnan çok sevindim senin adına inşallah bundan sonraki süreç çok güzel ve sağlıklı geçerBenim 7.günde idrar testinde göründü canım hatta 5.günde gölge varmış farketmemişim, sanırım idrara çabuk geçiyor benim beta sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ? Benim de belirti olarak adet ağrım oldu baya şiddetli arada vurdu geçti
Çıktı mı canım sonucun3.gün embriyosuydu canım benim seninki nasıl kaçıncı gündesin
Çok doğru diyosun aminnn canımBahara giderken gerçekten öyle 3. Gün ya ab 5. Gün değil Rabbimiz neyi nasip ederse o oluyo bu bi gerçek hanımlar önemli olan sağlıklı sohatli hayırlı vicdan Sahibi ve merhametli insanlar olmaları hepimiz için öyle dua ediyorum
İnşallah pozitifi görürsün canım sen de dualarımız seninleeczhnm ya İnan çok heyecan yapıyorum içimde bi yerde umut var dondurulmuş embriyo transferi bi de ilk denemem ama bende bilmiyorum testi ne zaman yapsam gününü beklesem mi acaba bi de belirtilerimiz de aynı inşallah bende pozitif sonucu görebilirim peki hafif göğüs sızlaması akıntı da oldu mu sende de
Âminnnn canımmm 26 Kasım’da inşallah güzel sonuçları ilk size vereceğimİnşallah pozitifi görürsün canım sen de dualarımız seninle
İnşallah canım inşallah, bekliyoruz heyecanlaÂminnnn canımmm 26 Kasım’da inşallah güzel sonuçları ilk size vereceğim
eczhnm ya İnan çok heyecan yapıyorum içimde bi yerde umut var dondurulmuş embriyo transferi bi de ilk denemem ama bende bilmiyorum testi ne zaman yapsam gününü beklesem mi acaba bi de belirtilerimiz de aynı inşallah bende pozitif sonucu görebilirim peki hafif göğüs sızlaması akıntı da oldu mu sende de
Canım inan hiçbir şey diyemiyorum, sen bilirsin doktorun ne zaman yap demişti umut olsun tabi ki hep iyi düşünmeye çalış ama ne gelirse Allahtan Bende göğüs sızlaması olmadı hatta şuanda da yok hiçbir şey. Akıntıyı da tam bilemiyorum ilaç koyduğumuz için onunla birlikte geliyor su gibi sankiBi de gerçekten çok hızlı geçmiş idarara üçüncü günü embriyosu çünkü daha geç geçebiliyor diye biliyorum İnan çok sevindim senin adına inşallah bundan sonraki süreç çok güzel ve sağlıklı geçer
Çıktı mı canım sonucun
Kızlar çıkmadı sonuç, yine yarına kaldı Ben de endişelenip duruyorum böyle oluncaeczhnm canim sonucun çıktı mı