Duphalac vardı annemlerde onu getirteyim tamam canımm ona da başlayımDuphalac kullan canım ondan sonra da dikkat et katı yeme devamlı bol su iç duphalac etkisini gösterdiğinde bende laparoskopi den sonra olmuştum bilirim o hissi çok kötü
Müsil hapı verdi doktor banamısın demiyor tık yokBen surup içmistim canım. Malesef opu sonrası sıkıntı oluyor kabizlik doğal yolla geçmemişti benimki.
Aynen öylee aynennOlmaz canım inşallah tıp laboratuvar lar iyi şimdi dondurma yöntemi kötü olsa yapmazlar öyle heralde benimde kalmadı embriyom 4.gun durdu 1 tane kalmıştı transfer sonrası duyunca çok üzüldüm acaba bendekiler de mi diye kara kara düşündüm napacaz bı sürü maddi manevi diye önümü görememistim ama çok şükür şu an Rabbime strese sokmamaya çalış nolur bunyeni
Duphalac felaket bolca su iç ondan sonra ama susuz kaliyosun ben bi kere içtim 1 2 günde etki eder yaziyodu ama bende 2 saatte başladı rahatlama bol su içtim 2 3 gün sürdü o şekilde gece gündüzDuphalac vardı annemlerde onu getirteyim tamam canımm ona da başlayım
Bı tanesi bile olsa sağlıklı senin için çok güzel canımAynen öylee aynennBugün 2 si devam ediyor biri geride kalmış Allahım sana sığındık yarabbim diyorum iş olacağa varıyır demi yine
Duphalc kullandım canım ben. En kötü 3 4 saatte etki ediyor. Biraz rahatlarsın. Ama opu nun etkilerinin geçmesi 1 haftayı bulabilir biraz sık dişini. Hareketsiz kalma. Eğer Duphalc iyi gelmezse gidip acilde bir iğne ol o zman rahatlarsınMüsil hapı verdi doktor banamısın demiyor tık yokYarın sabah 2 tane daha devam edeyim duphalacda içeyim inşallah olur
Ben de kabızlıktan 2 3 gün çok çekmiştim opudan sonra. Duphalac ı kaşık kaşık içiyodum, bi nebze rahatlatıyodu. Bikaç gün sık dişini geçiyo canım. Sabahları kuru kayısı kuru erik hoşaf gibi yapıp içebilirsin aç karna. Bi de bol su. Sabır kuzum geçecek.Müsil hapı verdi doktor banamısın demiyor tık yokYarın sabah 2 tane daha devam edeyim duphalacda içeyim inşallah olur
Günaydın canımm bebiko nasılGünaydın kızlar
Çok minik daha kipirdiyordur icerde ama ben hissetmiyorum canımGünaydın canımm bebiko nasıldaha hissetmiyosun demi
Hosgeldin canım nerelerdesin bebek nasılGünaydın kızlar
Evet kuzu sabah aklıma geldi ılık su içtim direkGözünaydinduphalac candır ben kullanmaya devam ediyorum arada. Kuru kayısı kuru erik falan tüket hazır bagirsaklr rahatlamisken. Aç karnına yiyip ılık su iç üzerine
Ay olsan bilee kabızlıktan iyidirr yaEvet kuzu sabah aklıma geldi ılık su içtim direkyalnız lavaboya çıkmadan bıgün de çıkamıcam sandım haptan bir daha içmiştim bu sefer de cır cır olmasam düştüğüm hallere heleee
Değil mii kitlenmektense bu daha iyii canım haklısınAy olsan bilee kabızlıktan iyidirr yaşimdiden sonra normale döner düzenin belki içme istersen başka ilaçtan. Hadi geçmiş olsun canım rahatladın
İyiyim canım giremedim bayadır ama ara ara okudumHosgeldin canım nerelerdesin bebek nasılhazırlıklar ne durumda