- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
Merhaba canım hoşgeldin Buradaki arkadaşlarla yaklaşık 1 senedir tanışdığımız için samimi bir ortam görmen normal Dediğin gibi olumsuzlukların olmadığı bir yer olması önemli. Neticede burası sanal bir ortam ve hepimiz aynı amaç için anne olabilmek için buradayız. Derdimizi, üzüntümüzü, mutluluğumuzu paylaşıyoruz kozlarımızı değil Tanımadığın etmediğin insanların yüzüne gülüp arkasından konuşmuyoruz, burayı ego tatmin amacı olarak görmüyoruz, herşeyi ben bilirim ben yaparım demiyoruz, burada ayrı bir dünya yaratıp insanları taraf yapmaya çalışmıyoruz, haksız olarak tartışmaya sebebiyet veren birinle diyalogunu kesip daha sonra sırf başkalarına inat olsun diye kanki olmuyoruz O yüzden bu topiği açan Kriel arkadaşımız da iyi ki var diyelimKızlar merhaba ilk defa kadınlar kulübüne sizin sayemizde üye olmaya karar verdim çünkü ilk defa hoşça sohbet ve olumsuz konuşmaların geçmediği bir sohbet içerisinde buldum kendimi. Ben 26 yaşındayım iki buçuk senedir evliyiz eşimde sperm sayısı ve hareket azlığı problemi ile bir sene sonunda tedaviye başladık tabi nasıl zor yıpratıcı bir süreç. Bende bir problem olösdığı söylendi. 17 yumurtam toplandı 16 tanesi döllendi 7 tanesi 5 gün embriyosu hepsi birinci kalite. Ohss olduğum için bir ay ara vererek transferim oldu ki çok da iyi oldu. Bu gün transferimin beşinci günü üçüncü günden berin hafif batmalar oluyor tabi insan kendini dinlemekte istemese de dinliyor. Ben bol bol hareket ediyorum fakat kendimi asla zorlamadan ev işlerimi de yapıyorum be birlyşm çok da kasmamak lazım galiba ama yazıklarınızı okuyunca çok etkilendiğim şeyler de oldu gerçekte ne Allah herkese yardım etsin. Kriel ciğim özellikle sana çok mutlu oldum peki belirti vs bi şeyler hissetmiş miydin tatlım
Ben de 27 yaşındayım, tüp bebekle ikizlere hamile kaldım. İnşallah senin de yavrun tutar Dualarımız seninle canım