Amin canım rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinİnşallah senin ilk ve son olsun 2nciye kadar
Baloncuk flyy hepimiz kalırız inşallah isteyen herkes
inşallah canım kucagina alırsın tüm samimiyetimle diyorum ağlanacak halime gülüyorum işte hayat başka türlü geçmiyorAmin inşallaah sıradan veririz güzel haberleri
İnşallah.. mutluluktan bir tek bebeğimin kalp sesini duyduğumda ağlamıştım..Allah razı olsun canım amin
mutluluktan ağladığın günleri görelim burda inşallaah
Allah aklımizi korusun bu süreçte canım gercektnde zor. Dün yeni aldigim soğanları çöpe atmışim.aksam soğan aramadığım yer kalmadı evde sonunda çöpe attığımı dusundum ama o an bende yok hatırlamıyorum hiç Bir şekilde. Bunun gibi yaşadığım çok ornek var. Hem bebek olayı üzerine virüs.. Gülüp gectigim halde böyleyim yoksa evin yolunu bulamicm demek kiinşallah canım kucagina alırsın tüm samimiyetimle diyorum ağlanacak halime gülüyorum işte hayat başka türlü geçmiyor
Bende dolaba koyuyorum bicok şeyi buzdolabınaAllah aklımizi korusun bu süreçte canım gercektnde zor. Dün yeni aldigim soğanları çöpe atmışim.aksam soğan aramadığım yer kalmadı evde sonunda çöpe attığımı dusundum ama o an bende yok hatırlamıyorum hiç Bir şekilde. Bunun gibi yaşadığım çok ornek var. Hem bebek olayı üzerine virüs.. Gülüp gectigik halde böyleyim yoksa evin yolunu bulamicm demek ki
YuhhAynen bunlara da yansımış canım herşey gibi. Bi beta hcg testi 251 tl acıbademde, gereksiz fazla.
Kafayı yeme kısmını bebekleri kucağımıza alınca yapalım uykusuz kalalım falanBende dolaba koyuyorum bicok şeyi buzdolabınacidden kafayı yemeye ramak kaldı
O konuyu konuşalım sonra inşallahKafayı yeme kısmını bebekleri kucağımıza alınca yapalım uykusuz kalalım falano zman adamı bile buzdolabına koyarım çöpe koymayayim da
Ah bu özellerr.. ben tüp bebek paketi almıştım ilk kese muayenesi ve ilk beta hcg içindeymiş danışmaya geldigimde ücret yok dediler tabi hiç alışmamışım şok oldumAynen bunlara da yansımış canım herşey gibi. Bi beta hcg testi 251 tl acıbademde, gereksiz fazla.
Evet evetİnşallah.. mutluluktan bir tek bebeğimin kalp sesini duyduğumda ağlamıştım..
İnşallah bidahaki sefere o kalp hep atar..
Güzel haberlerin olsun inşallah. Modumuzu dusurmeyelim hrycanliyiz hepimiz güzel sonuçlar için
Allah aklımizi korusun bu süreçte canım gercektnde zor. Dün yeni aldigim soğanları çöpe atmışim.aksam soğan aramadığım yer kalmadı evde sonunda çöpe attığımı dusundum ama o an bende yok hatırlamıyorum hiç Bir şekilde. Bunun gibi yaşadığım çok ornek var. Hem bebek olayı üzerine virüs.. Gülüp gectigim halde böyleyim yoksa evin yolunu bulamicm demek ki
Allah sonumuzu hayretsinnBende dolaba koyuyorum bicok şeyi buzdolabınacidden kafayı yemeye ramak kaldı
Evet canım o konuyu hallet, son gün süpriz çıkarmasınlar karşına.YuhhBenim doğuma ne kadar zam dicekler bakayım Haftaya kontrole gidicem orda sabitlemeye çalışayım bari
İnanılmazz vallaAh bu özellerr.. ben tüp bebek paketi almıştım ilk kese muayenesi ve ilk beta hcg içindeymiş danışmaya geldigimde ücret yok dediler tabi hiç alışmamışım şok oldumsonra 2. Verecegimde dr dedi git sağlık ocagında ver boşa verme para burda randevu aldım gittim tek beni almışlardı randevuluyım diye 180tlm cebimde kaldı ama inanılmaz pahalılar ikili test zamanı perinatologa muayene oldum kan testiyle beraber 750verdim zamanla alışıyosun tüpte nelere vermişiz ohooo oluyo bi müddet sonra
Diğer topiklerden takip ediyorum canım hayırli olsun inşallah pozitif duyarız.Kızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Zamanla para vermek alışkanlık haline geliyorAh bu özellerr.. ben tüp bebek paketi almıştım ilk kese muayenesi ve ilk beta hcg içindeymiş danışmaya geldigimde ücret yok dediler tabi hiç alışmamışım şok oldumsonra 2. Verecegimde dr dedi git sağlık ocagında ver boşa verme para burda randevu aldım gittim tek beni almışlardı randevuluyım diye 180tlm cebimde kaldı ama inanılmaz pahalılar ikili test zamanı perinatologa muayene oldum kan testiyle beraber 750verdim zamanla alışıyosun tüpte nelere vermişiz ohooo oluyo bi müddet sonra
Rahim mi kalinlasmadi niçin iptal oldu transfer canım.Diğer topiklerden takip ediyorum canım hayırli olsun inşallah pozitif duyarız.
Ben de oldu olmadı, başladım o yüksek bu düşük transfer ertelendi falan. 16 kasımda tek embriyo transferim vardı, o da olmadı. En son kendimi doktorla 21 kasımda çift transfer planları yaparken buldum. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Hoşgeldin canım evet ben de seni okuyorum diğer topiktenDiğer topiklerden takip ediyorum canım hayırli olsun inşallah pozitif duyarız.
Ben de oldu olmadı, başladım o yüksek bu düşük transfer ertelendi falan. 16 kasımda tek embriyo transferim vardı, o da olmadı. En son kendimi doktorla 21 kasımda çift transfer planları yaparken buldum. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Ay benim eşim de estrofeme o tepkiyi verdiZamanla para vermek alışkanlık haline geliyordış gebelikte ignemi arıyordum Bi eczane bin TL ye yakın dedi. Meğer doktr yüksek doz yazmış. Düşük dozu bulunca çıkardım cüzdanı sanıyorum para eczaci napion dedi iğne 20 TL ben şok
Rahim kalınlaştı da ilkinde progesteron yüksekti, ikincisinde vajinal enfeksiyon çıktığı icin ertelendi.Rahim mi kalinlasmadi niçin iptal oldu transfer canım.