Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Allah razı olsun canım amin
mutluluktan ağladığın günleri görelim burda inşallaah
İnşallah.. mutluluktan bir tek bebeğimin kalp sesini duyduğumda ağlamıştım..
İnşallah bidahaki sefere o kalp hep atar..
Güzel haberlerin olsun inşallah. Modumuzu dusurmeyelim hrycanliyiz hepimiz güzel sonuçlar için

inşallah canım kucagina alırsın tüm samimiyetimle diyorum ağlanacak halime gülüyorum işte hayat başka türlü geçmiyor
Allah aklımizi korusun bu süreçte canım gercektnde zor. Dün yeni aldigim soğanları çöpe atmışim.aksam soğan aramadığım yer kalmadı evde sonunda çöpe attığımı dusundum ama o an bende yok hatırlamıyorum hiç Bir şekilde. Bunun gibi yaşadığım çok ornek var. Hem bebek olayı üzerine virüs.. Gülüp gectigim halde böyleyim yoksa evin yolunu bulamicm demek ki

Bende dolaba koyuyorum bicok şeyi buzdolabına cidden kafayı yemeye ramak kaldı

Aynen bunlara da yansımış canım herşey gibi. Bi beta hcg testi 251 tl acıbademde, gereksiz fazla.
Ah bu özellerr.. ben tüp bebek paketi almıştım ilk kese muayenesi ve ilk beta hcg içindeymiş danışmaya geldigimde ücret yok dediler tabi hiç alışmamışım şok oldum sonra 2. Verecegimde dr dedi git sağlık ocagında ver boşa verme para burda randevu aldım gittim tek beni almışlardı randevuluyım diye 180tlm cebimde kaldı ama inanılmaz pahalılar ikili test zamanı perinatologa muayene oldum kan testiyle beraber 750verdim zamanla alışıyosun tüpte nelere vermişiz ohooo oluyo bi müddet sonra

Evet evet aminn canım inşallaah bidahakine sağlıkla kucağına al

Bende dolaba koyuyorum bicok şeyi buzdolabına cidden kafayı yemeye ramak kaldı
Allah sonumuzu hayretsinn ben de farklı değilim.

İnanılmazz valla ben de tüm kan testlerimi sağlık ocağında veriyorum normalde, yarın öğleden sonra cıkar çok beklemiyim diye bu seferlik böyle yaptım.
Benim doktor direk 10. Gün kan yaptır ara bilgi ver dedi, hani gel burda kan alcaz demedi.

Diğer topiklerden takip ediyorum canım hayırli olsun inşallah pozitif duyarız.
Ben de oldu olmadı, başladım o yüksek bu düşük transfer ertelendi falan. 16 kasımda tek embriyo transferim vardı, o da olmadı. En son kendimi doktorla 21 kasımda çift transfer planları yaparken buldum. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Zamanla para vermek alışkanlık haline geliyor dış gebelikte ignemi arıyordum Bi eczane bin TL ye yakın dedi. Meğer doktr yüksek doz yazmış. Düşük dozu bulunca çıkardım cüzdanı sanıyorum para eczaci napion dedi iğne 20 TL ben şok

Rahim mi kalinlasmadi niçin iptal oldu transfer canım.

Hoşgeldin canım evet ben de seni okuyorum diğer topikten
Az kalmış transferine ya çok heyecanlıı
Bize güzel haberlerini verdigin günleri de görürüz inşallah

Ay benim eşim de estrofeme o tepkiyi verdi en ufak iğneler ilaçlar hep 100lerce küsür olunca estrofem alırken inanamadı 20tlye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…