Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi aşıyı oldunuz? Herhangi bir yan etki yaptı mı? Şifa olsun size de bebeğinize de inşallah :)2. Dozumu olalı 20 gün civarı oldu.
Canım hayırlı olsun hamile olduğunu yeni öğrendim sağlıkla kucağına al inşallahDoktorum gönül rahatlığıyla aşı olabilirsin dedi..
Ama olmayın diyen doktorlarda var..
Doğumuma 1 ay kaldı..
Olmayı düşünmüyorum zaten zor bebek sahibi oldum riske etmek ve son zamanlarımı acaba diyerek geçirmek istemiyorum..
Doğumdan sonra olacam ama
Hangi aşıyı oldunuz? Herhangi bir yan etki yaptı mı? Şifa olsun size de bebeğinize de inşallah :)
3 gun once biontech ilk dozunu oldum..sukur simdilik hic bir yan etkisini yasamadim...insallah da yasamam...doktorum perinatolog zaten o bana ol dedi ve baya arastirdim bunun uzerine asimi oldum
Tesekkur ederimSizinle özelden konuşmuştuk, sorunsuz aşılanmanıza çok sevindim
Yaptırmamak daha iyi sanki annem ve babam 2.aşılarını oldular yurt dışında bi bayan vardı bozuk para veya mıknatıs aşı yapılan yere tutuyordu buzuk para ve mıknatıs yapıştı kaldı oraya kafam karışmadı değilBiontech kendi web sitesinde gebelere önermiyor yeterli çalışma yapılmadığı için. Ancak bazı doktorlar bir sakınca görmüyor.
Sinovac aşısını ise 3. aydan sonra öneriyorlar.
Yani kendi doktorunuza ya da birkaç doktora danışırsınız daha iyi olur.
Kesinlikle öyle ben de aşı olmayacağım. Aşının yan etkileri ilerki yıllarda ortaya çıkacak.Ölüm oranının %1 bile olmadığı bi virüs için aşı olmayacağım ne hamileligimde ne doğumdan sonra. Sağlam araştırmalar sonucu bu kanıya vardım. Olanlara geçmiş olsun, olmayanlara yine de bi araştırın derim. Deney aşamasında olan aşı için; 3-5 yıl sonra nasıl bir etki ile karsilasacaginizi bilmediğiniz bi aşı için riske atmayın kendinizi, evladınızı ailenizi..