- 1 Ekim 2018
- 780
- 564
- 103
- Konu Sahibi 38Prenses38
-
Bizde peşin ödeyelim dedik, yok dediler meğer her zam geldiğinde fiyatı arttırmak içinmiş insan öyle düşünüyor artık...Ya neden ayrı ayrı ücret alınmışki ben sadece muayene ücreti ve ilaç alırken ekstra ücret ödedim tüp bebek tedavisi ücreti 32.000 tl idi
Resmen soygunculuk buBizde peşin ödeyelim dedik, yok dediler meğer her zam geldiğinde fiyatı arttırmak içinmiş insan öyle düşünüyor artık...
Aynen katılıyorum, bu yüzden hastane değiştirmeyi düşünüyorumResmen soygunculuk bu
Kesinlikle değiştirmelisinAynen katılıyorum, bu yüzden hastane değiştirmeyi düşünüyorum
Nereye gideceğimi bilmiyorumKesinlikle değiştirmelisin
Nereye gideceğimi bilmiyorumhangi sehirdeydiniz
Bahçeci tüp Bebek klinikleri baksan olmaz mı çok iyi ilgileniyorlarHatay'da 1 merkez daha var orayada bakacağım, olmazsa şehir dışında yaptıracağım. Tek korkum yine aynı şeyleri yaşamak, bir fiyat söyleyip daha yüksek bir fiyat almalarından korkuyorum
Hatay'daki merkezden sonra orayada bakarım adana'da var mıdır yok mudur yada en yakın nerede bakarım...Bahçeci tüp Bebek klinikleri baksan olmaz mı çok iyi ilgileniyorlar
Aynen araştırın bı bakın rabbim kimsenin kucasini boş koymasın bizleri de kucasini doldursun inşallah benim bugün transfer oldu on gün sonra test yapcamHatay'daki merkezden sonra orayada bakarım adana'da var mıdır yok mudur yada en yakın nerede bakarım...
Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınAynen araştırın bı bakın rabbim kimsenin kucasini boş koymasın bizleri de kucasini doldursun inşallah benim bugün transfer oldu on gün sonra test yapcam
Merhaba, hangi dr gidiyorsunuz? Diyarbakır bahçeci laboratuvaru nasıl acaba, bilgilendirir misinizArkadaşlar bende dün tedaviye başladım inşallah sonuç güzel olur ilk ignemede başladım bugün tahliller yapılıyor
Merhaba, hangi dr gidiyorsunuz? Diyarbakır bahçeci laboratuvaru nasıl acaba, bilgilendirir misiniz
İyi haberlerinizi bekliyorum hadi bakalımÇok güzel ilgileniyorlar benim gördüğüm bı Zeki bey var. Düşünüyorsanız eğer bilgi almak için randevu oluşturup gidin doktorla görüşüp bilgi alın derim çok güzel personeller felan güler yüzlü sizinle çok güzel ilgileniyorlar benim transferim felan hep yapıldı şimdi test bekliyorum ben.
İyi haberlerinizi bekliyorum hadi bakalımprobleminiz neydi bu arada
Ah ne güzelİnşallah
Hiçbir problemimiz yoktu sadece beklemek istemedik çünkü o süreç insanı psikolojik olarak yıpratıyor bizde bu ay oldu olmadı diye bekleyeceğimize yaptıralım dedik
Sizin problem neAh ne güzel
Aslında bizlere hiçbir dr problem yok dedi. 1 yıldır hamilelik olmadı. En son başka bi dr tüplerde sorun var Endometrious başlangıcı olabilir dedi direk tüp bebek yapın dedi. Onun üstüne başka doktorlara gittik onlar da hala normal görüyor her şeyi… ben de anlamadım inşallaj tüplerimde sorun yokturSizin problem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?