• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2023

Aslında bizlere hiçbir dr problem yok dedi. 1 yıldır hamilelik olmadı. En son başka bi dr tüplerde sorun var Endometrious başlangıcı olabilir dedi direk tüp bebek yapın dedi. Onun üstüne başka doktorlara gittik onlar da hala normal görüyor her şeyi… ben de anlamadım inşallaj tüplerimde sorun yoktur🙏🏼🙏🏼
Madem öyle hsg çektirin zaten tüp bebek tedavisindede istiyorlar onu ki ve hsg çektirirken verilen ilaç tüplerde tıkanıklık varsa açıyor diyorlar bı denemenizi tavsiye ederim

Madem öyle hsg çektirin zaten tüp bebek tedavisindede istiyorlar onu ki ve hsg çektirirken verilen ilaç tüplerde tıkanıklık varsa açıyor diyorlar bı denemenizi tavsiye ederim
Hsg çektirdim, zaten çeken doktorum her şey çok güzel dedi. Başka yerlerde de tüpleriniz açık dendi. Ancak 1 dr direk hsg filmine bakıp tüpleriniz hasarlı dedi, 1 i de yetersiz tekrar çekilin dedi. Ben de anlamadım 👀😞

Hsg çektirdim, zaten çeken doktorum her şey çok güzel dedi. Başka yerlerde de tüpleriniz açık dendi. Ancak 1 dr direk hsg filmine bakıp tüpleriniz hasarlı dedi, 1 i de yetersiz tekrar çekilin dedi. Ben de anlamadım 👀😞
Nerde oturuyorsunuz Diyarbakır'da mi hangi hastaneye hangi doktora gittiniz

Nerde oturuyorsunuz Diyarbakır'da mi hangi hastaneye hangi doktora gittiniz
Mardin’deyim oradaki drlar sorun görmedi. Ankara’da bir profesöre gittim tüpleriniz hasarlı direk tüp bebek dedi. Sonra Ankarada başka doktora gittim onlar da sorun görmedi , hsg normal dedi. Histeroskopi yapacak bakalım

O ne oluyor. Doktorunuzu iyi araştırıp gidin
Evet zaten şuan buradayım, gittiğim dr da iyi diye duymuştum. En son olmadı diyarbakıra gelicem. Histeroskopi tanısal olarak kamerayla rahme bakılıyormuş infertilite nedenlerini araştırmak için kullanılıyor. Rahimde herhangi bir şey var mı diye… 🙏🏼

Evet zaten şuan buradayım, gittiğim dr da iyi diye duymuştum. En son olmadı diyarbakıra gelicem. Histeroskopi tanısal olarak kamerayla rahme bakılıyormuş infertilite nedenlerini araştırmak için kullanılıyor. Rahimde herhangi bir şey var mı diye… 🙏🏼
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız da bebisinize kavuşursunuz Rabbim kimsenin kucani boş koymasin

Back