• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2023

Ve biz hepsini başta topluca konuştuk dondurma işlemi felanda yaptirmiyoruz ki siz parça parça dolar kuru üzerinden hesap yapmışsınız biz direk TL olarak ve topluca ödeme yaptık zaten on bilgiye gidince herşeyi anlattılar gerekli yerlerle görüştük felan sonrada aniden karar verdik
Bizde başta konuştuk havuz yöntemi en baştan belliydi doktor iki toplamayıda 8000 tl yapacağına dair söz verdi ama şimdi 45.000 diyor ve ayrıca size tavsiyem fazladan embriyo olursa dondurma yapmanız ileride tekrar çocuk isterseniz sadece transfer parası ödersiniz tekrar sil baştan tüp bebek parası koymazsınız hatta dondurulmuş embriyo transferinin tutma şansı daha çok oluyormuş. PGT dolar kurumdan yapılıyor maalesef bütün merkezlerde böyle

Ben Hatay'dayım 26.12.2022'de tedaviye başladım yumurta toplama 8.000, embriyo transferi 8.000 pgt için 2500 dolara anlaştık ilaçlar taş çatlasa 8.000 tutar dedi doktor ve havuz yöntemi yapıp ikinci toplama yaptırmamız için bizi ikna etti ve tedaviye başladık, ilk şoku ilaçlarda yaşadık 8.000 tutar denilen ilaçlara eczane 15.000 istedi zar zor 11.500e verdi ve + vitaminler 1.750 ilaçları kullandım 23.01.2023'te ilk toplama için merkeze gittik biz 8.000 tl ödemeyi beklerken bizden 15.000 tl istendi, 8.000 yumurta toplama, 3.000 yumurta dondurma ve 4.000 ön ödeme, yumurtalar toplandı doktor yanıma geldi her görüşmede söz verdiği gibi ikinci yumurta toplamaya 8.000 tl alacağına söz verdi, 03.02.2023 2. Toplama için muayenemi oldum doktor bu ay sadece vitaminleri kullan ama ara verelim dedi peki dedik ve maalesef 06.02.2023'te deprem oldu. Tabiki merkez bir süre kapalı kaldı,deprem yüzünden imkan olmadığından dolayı bizde biraz ara verdik önümüzdeki ay gideceğim diye düşünürken bu ay yani 10 gün önce doktora aniden gitme kararı aldım benim için çok önemli çünkü pgt yaptıracağım 11 tane yumurta var dedi doktor sayı böyle olunca yumurta toplama olsun dedik maalesef bayrama denk geldiği için doktor yapamayız dedi ve yapılacak olan yumurta toplama için 45.000 tl istedi söz vermesine rağmen evet biz söz verdiği gibi 8.000olsun demiyoruz ama 8.000'den 45.000'e uçulmaz herhalde 20.000 dese yine bu kadar afallamazdık herhalde
45 bin sadece yumurta toplama için mi istediler yoksa dondurma pgt hepsi içinde mi ayrı mı

Bizde başta konuştuk havuz yöntemi en baştan belliydi doktor iki toplamayıda 8000 tl yapacağına dair söz verdi ama şimdi 45.000 diyor ve ayrıca size tavsiyem fazladan embriyo olursa dondurma yapmanız ileride tekrar çocuk isterseniz sadece transfer parası ödersiniz tekrar sil baştan tüp bebek parası koymazsınız hatta dondurulmuş embriyo transferinin tutma şansı daha çok oluyormuş. PGT dolar kurumdan yapılıyor maalesef bütün merkezlerde böyle
Ama hastahaneler de çoğu işlem dolar kurundan olduğu için bir sene önceki fiyattan yapamaz yani söz vermesi yanlış olmuş herşeye zam geldi,benim tedavi gördüğüm merkezde sürekli fiyatlar değişiyor mesela yumurta toplama için ilaçlara başladık 20 binse yumurta toplama günü zam geldiyse o fiyatı alıyorlar 🙇🏻‍♀️

45 bin sadece yumurta toplama için mi istediler yoksa dondurma pgt hepsi içinde mi ayrı mı
Söz vermesi çok saçma olmuş embriyo dondurma pgt hepsi hastanede yada başka yerde olduğu için,çok tutarsa ne yapacak cebinden mi vermeyi düşünüyordu acaba 🙅‍♀️

Ama hastahaneler de çoğu işlem dolar kurundan olduğu için bir sene önceki fiyattan yapamaz yani söz vermesi yanlış olmuş herşeye zam geldi,benim tedavi gördüğüm merkezde sürekli fiyatlar değişiyor mesela yumurta toplama için ilaçlara başladık 20 binse yumurta toplama günü zam geldiyse o fiyatı alıyorlar 🙇🏻‍♀️
Bir sene önceki fiyat değil işte en son 3 şubat yani depremden 3 gün önce konuşmuştuk 8.000 dedi arada %100 zam yapsa 16.000 hadi kendi 20.000 dese yine tamam ama 45.000 dedi

Dondurma işleminde senelik 8500 TL istiyorlar valla bilmiyorum şuan kafam karışık dün yumurta toplama oldu önümüzdeki hafta içi transfer olcak onda anestezi yokmuş korkuyorum biraz

Dondurma işleminde senelik 8500 TL istiyorlar valla bilmiyorum şuan kafam karışık dün yumurta toplama oldu önümüzdeki hafta içi transfer olcak onda anestezi yokmuş korkuyorum biraz
Embriyonuz kaliteliyse dondurun bence,yoksa tekrar bir dünya ilaç masrafı daha çok tutuyor

45.000 sadece yumurta toplama. Evet dedik, ön ödeme diye birşey uydurdular. Bu arada yakın zaman da yumurta toplama yaptıran arkadaşlar lütfen fiyat yazın.
Ya neden ayrı ayrı ücret alınmışki ben sadece muayene ücreti ve ilaç alırken ekstra ücret ödedim tüp bebek tedavisi ücreti 32.000 tl idi

Back