- 18 Ağustos 2022
- 45
- 10
- 8
- 29
- Konu Sahibi 38Prenses38
-
Madem öyle hsg çektirin zaten tüp bebek tedavisindede istiyorlar onu ki ve hsg çektirirken verilen ilaç tüplerde tıkanıklık varsa açıyor diyorlar bı denemenizi tavsiye ederimAslında bizlere hiçbir dr problem yok dedi. 1 yıldır hamilelik olmadı. En son başka bi dr tüplerde sorun var Endometrious başlangıcı olabilir dedi direk tüp bebek yapın dedi. Onun üstüne başka doktorlara gittik onlar da hala normal görüyor her şeyi… ben de anlamadım inşallaj tüplerimde sorun yoktur
Hsg çektirdim, zaten çeken doktorum her şey çok güzel dedi. Başka yerlerde de tüpleriniz açık dendi. Ancak 1 dr direk hsg filmine bakıp tüpleriniz hasarlı dedi, 1 i de yetersiz tekrar çekilin dedi. Ben de anlamadımMadem öyle hsg çektirin zaten tüp bebek tedavisindede istiyorlar onu ki ve hsg çektirirken verilen ilaç tüplerde tıkanıklık varsa açıyor diyorlar bı denemenizi tavsiye ederim
Nerde oturuyorsunuz Diyarbakır'da mi hangi hastaneye hangi doktora gittinizHsg çektirdim, zaten çeken doktorum her şey çok güzel dedi. Başka yerlerde de tüpleriniz açık dendi. Ancak 1 dr direk hsg filmine bakıp tüpleriniz hasarlı dedi, 1 i de yetersiz tekrar çekilin dedi. Ben de anlamadım
Mardin’deyim oradaki drlar sorun görmedi. Ankara’da bir profesöre gittim tüpleriniz hasarlı direk tüp bebek dedi. Sonra Ankarada başka doktora gittim onlar da sorun görmedi , hsg normal dedi. Histeroskopi yapacak bakalımNerde oturuyorsunuz Diyarbakır'da mi hangi hastaneye hangi doktora gittiniz
O ne oluyor. Doktorunuzu iyi araştırıp gidinMardin’deyim oradaki drlar sorun görmedi. Ankara’da bir profesöre gittim tüpleriniz hasarlı direk tüp bebek dedi. Sonra Ankarada başka doktora gittim onlar da sorun görmedi , hsg normal dedi. Histeroskopi yapacak bakalım
Evet zaten şuan buradayım, gittiğim dr da iyi diye duymuştum. En son olmadı diyarbakıra gelicem. Histeroskopi tanısal olarak kamerayla rahme bakılıyormuş infertilite nedenlerini araştırmak için kullanılıyor. Rahimde herhangi bir şey var mı diye…O ne oluyor. Doktorunuzu iyi araştırıp gidin
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız da bebisinize kavuşursunuz Rabbim kimsenin kucani boş koymasinEvet zaten şuan buradayım, gittiğim dr da iyi diye duymuştum. En son olmadı diyarbakıra gelicem. Histeroskopi tanısal olarak kamerayla rahme bakılıyormuş infertilite nedenlerini araştırmak için kullanılıyor. Rahimde herhangi bir şey var mı diye…
Amin hepimizin inşallahHadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız da bebisinize kavuşursunuz Rabbim kimsenin kucani boş koymasin
Ben yarın test yapacam bakalım çok ümitliyiz hiçbir sorunla.karsilasmadik şimdiye kadar. İnşallah sizde bu heyecanı mutluluğu yaşarsınız en kısa zamandaAmin hepimizin inşallahsiz de sonucu yazın bakalım ben de merakla bekliyorum güzel haberinizi
Sonuc negatif oldu kızlar ne yapcam bilmiyorum şuan çok kötüyüm sabahtna beri ağlıyorumBen yarın test yapacam bakalım çok ümitliyiz hiçbir sorunla.karsilasmadik şimdiye kadar. İnşallah sizde bu heyecanı mutluluğu yaşarsınız en kısa zamanda
Sizin hangi hastaneydiYa neden ayrı ayrı ücret alınmışki ben sadece muayene ücreti ve ilaç alırken ekstra ücret ödedim tüp bebek tedavisi ücreti 32.000 tl idi
Merhaba önerir misiniz Diyarbakır bahçeci zeki beyi birde size mesaj attım özelden bakabilir misinizSonuc negatif oldu kızlar ne yapcam bilmiyorum şuan çok kötüyüm sabahtna beri ağlıyorum
Tabikide öneririm çok güzel ilgileniyorlar bilgilendiriyorlarMerhaba önerir misiniz Diyarbakır bahçeci zeki beyi birde size mesaj attım özelden bakabilir misiniz
Merhaba tüp Bebek tadavisimi gördün nasıl sonuçlandı rica etsem biraz anlatır mısınElimde tedavimden kalma ilaçlar var ihtiyacı olan ulaşabilir
Gonal f 450
Gonapeptyl
Cetrotide
Meriofert 150
Bende Ankara'da bahcecide yapmak istiyorum ama çok uzak mesafe var ne yapicagimi bilmiyorumEvet aynen merkezdeki olanaklar süreç vs hepsini hem Dr hem merkezdeki çalışanlar size anlatır,Ankara bahçeci tüp bebek merkezini tavsiye ederim bu arada
Canım senin rahatsizligin neydiArkadaşlar bende dün tedaviye başladım inşallah sonuç güzel olur ilk ignemede başladım bugün tahliller yapılıyor
Hiçbir rahatsızlığım yok sadece beklemek istemedikCanım senin rahatsizligin neydi
Hangi şehirdesiniz kiBende Ankara'da bahcecide yapmak istiyorum ama çok uzak mesafe var ne yapicagimi bilmiyorum
MardinHangi şehirdesiniz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?