Tüp bebek 2023

Bizde başta konuştuk havuz yöntemi en baştan belliydi doktor iki toplamayıda 8000 tl yapacağına dair söz verdi ama şimdi 45.000 diyor ve ayrıca size tavsiyem fazladan embriyo olursa dondurma yapmanız ileride tekrar çocuk isterseniz sadece transfer parası ödersiniz tekrar sil baştan tüp bebek parası koymazsınız hatta dondurulmuş embriyo transferinin tutma şansı daha çok oluyormuş. PGT dolar kurumdan yapılıyor maalesef bütün merkezlerde böyle

45 bin sadece yumurta toplama için mi istediler yoksa dondurma pgt hepsi içinde mi ayrı mı

Ama hastahaneler de çoğu işlem dolar kurundan olduğu için bir sene önceki fiyattan yapamaz yani söz vermesi yanlış olmuş herşeye zam geldi,benim tedavi gördüğüm merkezde sürekli fiyatlar değişiyor mesela yumurta toplama için ilaçlara başladık 20 binse yumurta toplama günü zam geldiyse o fiyatı alıyorlar

45 bin sadece yumurta toplama için mi istediler yoksa dondurma pgt hepsi içinde mi ayrı mı
Söz vermesi çok saçma olmuş embriyo dondurma pgt hepsi hastanede yada başka yerde olduğu için,çok tutarsa ne yapacak cebinden mi vermeyi düşünüyordu acaba

Bir sene önceki fiyat değil işte en son 3 şubat yani depremden 3 gün önce konuşmuştuk 8.000 dedi arada %100 zam yapsa 16.000 hadi kendi 20.000 dese yine tamam ama 45.000 dedi

Dondurma işleminde senelik 8500 TL istiyorlar valla bilmiyorum şuan kafam karışık dün yumurta toplama oldu önümüzdeki hafta içi transfer olcak onda anestezi yokmuş korkuyorum biraz

Dondurma işleminde senelik 8500 TL istiyorlar valla bilmiyorum şuan kafam karışık dün yumurta toplama oldu önümüzdeki hafta içi transfer olcak onda anestezi yokmuş korkuyorum biraz
Embriyonuz kaliteliyse dondurun bence,yoksa tekrar bir dünya ilaç masrafı daha çok tutuyor

45.000 sadece yumurta toplama. Evet dedik, ön ödeme diye birşey uydurdular. Bu arada yakın zaman da yumurta toplama yaptıran arkadaşlar lütfen fiyat yazın.
Ya neden ayrı ayrı ücret alınmışki ben sadece muayene ücreti ve ilaç alırken ekstra ücret ödedim tüp bebek tedavisi ücreti 32.000 tl idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…