Tüp bebek 2023

Toplama transfer ilaç hariç 40 bin benim ne demek yumurta toplama ayrı transfer ayrı zaten bu işlemlerin birbirinin devamı oluyo çok saçma hangi merkez bu ben dr görüşmesinede hiç ödeme yapmadım.

Merhaba, hayırlısı olsun inşallah. Ama para için 50.000 tl derlerse siz 150.000 ayırın diyeceklerim bu kadar maalesef....
Şuan tedaviye başladık ama sizin dediğiniz gibide 150 bin TL lik bir durum olmadı şuan sadece yumurta toplama ve transfer işlemi kaldı.bence o yerinden yerine ve klinikten kliniğe değişiyor olabilir.

Şuan tedaviye başladık ama sizin dediğiniz gibide 150 bin TL lik bir durum olmadı şuan sadece yumurta toplama ve transfer işlemi kaldı.bence o yerinden yerine ve klinikten kliniğe değişiyor olabilir.
Ben Hatay'dayım 26.12.2022'de tedaviye başladım yumurta toplama 8.000, embriyo transferi 8.000 pgt için 2500 dolara anlaştık ilaçlar taş çatlasa 8.000 tutar dedi doktor ve havuz yöntemi yapıp ikinci toplama yaptırmamız için bizi ikna etti ve tedaviye başladık, ilk şoku ilaçlarda yaşadık 8.000 tutar denilen ilaçlara eczane 15.000 istedi zar zor 11.500e verdi ve + vitaminler 1.750 ilaçları kullandım 23.01.2023'te ilk toplama için merkeze gittik biz 8.000 tl ödemeyi beklerken bizden 15.000 tl istendi, 8.000 yumurta toplama, 3.000 yumurta dondurma ve 4.000 ön ödeme, yumurtalar toplandı doktor yanıma geldi her görüşmede söz verdiği gibi ikinci yumurta toplamaya 8.000 tl alacağına söz verdi, 03.02.2023 2. Toplama için muayenemi oldum doktor bu ay sadece vitaminleri kullan ama ara verelim dedi peki dedik ve maalesef 06.02.2023'te deprem oldu. Tabiki merkez bir süre kapalı kaldı,deprem yüzünden imkan olmadığından dolayı bizde biraz ara verdik önümüzdeki ay gideceğim diye düşünürken bu ay yani 10 gün önce doktora aniden gitme kararı aldım benim için çok önemli çünkü pgt yaptıracağım 11 tane yumurta var dedi doktor sayı böyle olunca yumurta toplama olsun dedik maalesef bayrama denk geldiği için doktor yapamayız dedi ve yapılacak olan yumurta toplama için 45.000 tl istedi söz vermesine rağmen evet biz söz verdiği gibi 8.000olsun demiyoruz ama 8.000'den 45.000'e uçulmaz herhalde 20.000 dese yine bu kadar afallamazdık herhalde

İyide klinikten kliniğe değişiyor ve siz dondurma felan yapmışsınız biz direk transfer yaptırıyoruz

İyide klinikten kliniğe değişiyor ve siz dondurma felan yapmışsınız biz direk transfer yaptırıyoruz
Ve biz hepsini başta topluca konuştuk dondurma işlemi felanda yaptirmiyoruz ki siz parça parça dolar kuru üzerinden hesap yapmışsınız biz direk TL olarak ve topluca ödeme yaptık zaten on bilgiye gidince herşeyi anlattılar gerekli yerlerle görüştük felan sonrada aniden karar verdik

Bence bu tedaviyi yaparken iyi araştırıp güvenilir sağlam bir yere başvurup yapsaydiniz daha uyguna çıkardınız ve güzel sonuçlar alırdınız

Bence bu tedaviyi yaparken iyi araştırıp güvenilir sağlam bir yere başvurup yapsaydiniz daha uyguna çıkardınız ve güzel sonuçlar alırdınız
Mesela bayram girdi araya diyorsunuz siz özele gidiyorsunuz bayram ne alaka benimde transfer işlemi bayrama denk geliyor doktorum ile konuştuğumda bana bizde bayram yok dedi

Umarım siz iyi araştırmışsınızdır, burası küçük bir yer tüp bebek yapılan iki yer var sadece maalesef, ikiside aynı şehir dışında yaptırsaydım ucuz olsa bile yol masrafıdır şudur budur yine maliyetli olacaktı.

Bende arkadaşların tavsiyesi ve hocanın başarıların araştırıp baktım rabbim kimsenin emeğini boşa cikartmasin. O kadar masraf etmişsiniz onu yapacaginiza şuan benim klinikte ilaçlar felan toplam 55 bin felan denk geldi daha sonra ilaç vercekmis bilmem sizde bu kadar bı miktar bebek için kalanida barınma yeme içme için harcaya bilirsiniz. Eğer müsait olsaydım sizi evimde ağırlayip tedavinizi görmenize yardımcı olmak isterdim ama maalesef elimden birşey gelmiyor inşallah bundan sonraki yaptıklarımız olur rabbim kucaginizi doldursun inşallah kimseyi evlatsizlikla sinamasin

Ama gerçekten şehir dışında yaptırsan bundan uyguna denk gelirdi hiç araştırıp baktınız mı

Amin teşekkürler, bende araştardım ama elini veren kolunu kaptırıyor. Bende extra bir şey var PGT sizde yok büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…