Tüp bebek fiyatı

Muayene ücreti hariç mi ? Muayene ücreti ne kadar her gideceğimizde? Yorumunuz için teşekkürler.
Muayene galiba 5 6 bin ama her gittiğinizde olduğunu sanmıyorum paket alıyorsunuz. Bu arada ücretsiz ön görüşme yapabilirsiniz. Erkek faktörlüyse sizi ürologa yönlendiriyor oradansa bir 7 bin ürolog ücreti 6 ay geçerli bir kere ödüyorsunuz

Muayene bu ay itibariyle 7 binmiş her muayenede ödeme yapılıyormuş ( bazı hastaneler ilk muayeneden sonra muayene ücretini tüp bebek paket fiyatına dahil ediyor bahçeci etmiyor) tüp bebek fiyatida 120 bin civarı ilaçlar hariç. Ben devlette yapacaktım sağlık sorunları sonrası ertelendi mecbur özele donucem aynı arastirma içindeyim. Bahçeciyi düşünmüyorum ama yinede öğrendiğim fiyatı sizinle paylaşayım 😊

Muayene bu ay itibariyle 7 binmiş her muayenede ödeme yapılıyormuş ( bazı hastaneler ilk muayeneden sonra muayene ücretini tüp bebek paket fiyatına dahil ediyor bahçeci etmiyor) tüp bebek fiyatida 120 bin civarı ilaçlar hariç. Ben devlette yapacaktım sağlık sorunları sonrası ertelendi mecbur özele donucem aynı arastirma içindeyim. Bahçeciyi düşünmüyorum ama yinede öğrendiğim fiyatı sizinle paylaşayım 😊
Teşekkür ederim 💖

Problem ben . Pcos hastasıyım . 😥

kıbrısta daha uyguna geldiğini duydum ve farklı uygulamalar varmıs bir kac yerle görüştüm ama emin olamıyorum.

Back
X