• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 2023

Hatay'da 1 merkez daha var orayada bakacağım, olmazsa şehir dışında yaptıracağım. Tek korkum yine aynı şeyleri yaşamak, bir fiyat söyleyip daha yüksek bir fiyat almalarından korkuyorum

Hatay'da 1 merkez daha var orayada bakacağım, olmazsa şehir dışında yaptıracağım. Tek korkum yine aynı şeyleri yaşamak, bir fiyat söyleyip daha yüksek bir fiyat almalarından korkuyorum
Bahçeci tüp Bebek klinikleri baksan olmaz mı çok iyi ilgileniyorlar

Çok güzel ilgileniyorlar benim gördüğüm bı Zeki bey var. Düşünüyorsanız eğer bilgi almak için randevu oluşturup gidin doktorla görüşüp bilgi alın derim çok güzel personeller felan güler yüzlü sizinle çok güzel ilgileniyorlar benim transferim felan hep yapıldı şimdi test bekliyorum ben.
Merhaba, hangi dr gidiyorsunuz? Diyarbakır bahçeci laboratuvaru nasıl acaba, bilgilendirir misiniz

Çok güzel ilgileniyorlar benim gördüğüm bı Zeki bey var. Düşünüyorsanız eğer bilgi almak için randevu oluşturup gidin doktorla görüşüp bilgi alın derim çok güzel personeller felan güler yüzlü sizinle çok güzel ilgileniyorlar benim transferim felan hep yapıldı şimdi test bekliyorum ben.
İyi haberlerinizi bekliyorum hadi bakalım🥲💕 probleminiz neydi bu arada 🙏🏼💕

Sizin problem ne
Aslında bizlere hiçbir dr problem yok dedi. 1 yıldır hamilelik olmadı. En son başka bi dr tüplerde sorun var Endometrious başlangıcı olabilir dedi direk tüp bebek yapın dedi. Onun üstüne başka doktorlara gittik onlar da hala normal görüyor her şeyi… ben de anlamadım inşallaj tüplerimde sorun yoktur🙏🏼🙏🏼

Back