- 18 Ağustos 2022
- 45
- 10
- 8
- 29
- Konu Sahibi 38Prenses38
Arkadaşlar tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum süreç nasıl işler bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bilgi verir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle tüp bebek merkezlerinden randevu alıp ön görüşme yapın,içinize sinen bir doktor ve merkezle başlayın derim,sonrasında testler ve süreci doktorlar karar veriyorArkadaşlar tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum süreç nasıl işler bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bilgi verir misiniz?
Doktordan bilgi almaya giderkende randevu alıyoruz şuan arkadaşlarım tavsiyesi üzerine bı doktor ve tüp bebek merkezi buldum ama bilgi almak için gidecegimÖncelikle tüp bebek merkezlerinden randevu alıp ön görüşme yapın,içinize sinen bir doktor ve merkezle başlayın derim,sonrasında testler ve süreci doktorlar karar veriyor
Evet aynen merkezdeki olanaklar süreç vs hepsini hem Dr hem merkezdeki çalışanlar size anlatır,Ankara bahçeci tüp bebek merkezini tavsiye ederim bu aradaDoktordan bilgi almaya giderkende randevu alıyoruz şuan arkadaşlarım tavsiyesi üzerine bı doktor ve tüp bebek merkezi buldum ama bilgi almak için gidecegim
Sanırım kayseridesibiz. Mustafa taş doktorum şuan tedavideyim tavsiye ederim ön görüsme ücretsizDoktordan bilgi almaya giderkende randevu alıyoruz şuan arkadaşlarım tavsiyesi üzerine bı doktor ve tüp bebek merkezi buldum ama bilgi almak için gidecegim
Yok kayseriliyim ama şuan DiyarbakırdayizSanırım kayseridesibiz. Mustafa taş doktorum şuan tedavideyim tavsiye ederim ön görüsme ücretsiz
Ben şuan Diyarbakırdayim burdaki bahceciyi de tavsiye ediyorlar biraz araştırdım felan da bakalım bı konuşmaya gidicegiz. Peki bu ön görüşme için randevu oluşturup normal muayene gibi ücret ödüyor muyuz acabaEvet aynen merkezdeki olanaklar süreç vs hepsini hem Dr hem merkezdeki çalışanlar size anlatır,Ankara bahçeci tüp bebek merkezini tavsiye ederim bu arada
Görüşmede ödeme almıyorlar ön görüşme diye randevu alırsanız,ama Dr ile karar verip muayene olursanız ücret alırlarBen şuan Diyarbakırdayim burdaki bahceciyi de tavsiye ediyorlar biraz araştırdım felan da bakalım bı konuşmaya gidicegiz. Peki bu ön görüşme için randevu oluşturup normal muayene gibi ücret ödüyor muyuz acaba
İnşallah bakalım tek sonuç alalım da gerisi hiç sorun değil rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu icindede bizlereGörüşmede ödeme almıyorlar ön görüşme diye randevu alırsanız,ama Dr ile karar verip muayene olursanız ücret alırlar
Merhaba o ne işe yarıyor tüp bebek tedavisinde mi kullanılıyor ben bilmiyorum da o yüzden sordum kusura bakmayinMeraba elinde gonalf ve meriofert olan varmı
Evet yumurta büyütmek için kullqnılıyoMerhaba o ne işe yarıyor tüp bebek tedavisinde mi kullanılıyor ben bilmiyorum da o yüzden sordum kusura bakmayin
Merhaba gonal f 450 ve meriofert 150 varMerhaba o ne işe yarıyor tüp bebek tedavisinde mi kullanılıyor ben bilmiyorum da o yüzden sordum kusura bakmayin
Rahim filmi spermiogram bakıldı mı iğneden önce?Arkadaşlar bende dün tedaviye başladım inşallah sonuç güzel olur ilk ignemede başladım bugün tahliller yapılıyor
Merhaba, hayırlısı olsun inşallah. Ama para için 50.000 tl derlerse siz 150.000 ayırın diyeceklerim bu kadar maalesef....Arkadaşlar tüp bebek yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum süreç nasıl işler bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Bilgi verir misiniz?
O dediğinizi ben yaptım ön görüşme talep ettim, ücretsiz mi diye sordum evet dediler ama tedavi olmaya karar verdiğimizde yumurta toplama gününde yumurta toplama ücretine 8.000 diye anlaşmamıza rağmen 15.000 tl ödedik 8.000 yumurta toplama, 4.000 yumurta dondurma ve 3.000 ön görüşme ödemesi.... Bana havuz yöntemi yapılacağı için 2 kere yumurta toplama yapılacak birini depremden önce anlaşmıştık yaptırdık doktor ikisinede 8.000 diye söz verdi şimdi ikinciyi yaptırmak için yanına gidip konuştuk Hatay'da merkezde sadece görüşme yapıyor işlemleri mersin'de yada adana'da yapıyor 2.ye 8.000 TL'ye söz vermesine rağmen 45.000 tl istedi, biz vijdanlıyız 8.000 TL'ye inatlaşmıyoruz ama birden 45.000 TL'yi duyunca afalladık biz de depremzedeyiz yaniGörüşmede ödeme almıyorlar ön görüşme diye randevu alırsanız,ama Dr ile karar verip muayene olursanız ücret alırlar
45 bin ne diye istediler yumurta toplama ve transfer için mi acaba,ayrıca ön görüşme ücretsiz deyip para mı aldılar siz demediniz mi biz aradık ücretsiz dediniz diye.mesela bizim ön görüşme ücretsizdi ama muamele geçince tabi ödeme aldılar aynı gün içinde,siz muayene oldunuz mu o günO dediğinizi ben yaptım ön görüşme talep ettim, ücretsiz mi diye sordum evet dediler ama tedavi olmaya karar verdiğimizde yumurta toplama gününde yumurta toplama ücretine 8.000 diye anlaşmamıza rağmen 15.000 tl ödedik 8.000 yumurta toplama, 4.000 yumurta dondurma ve 3.000 ön görüşme ödemesi.... Bana havuz yöntemi yapılacağı için 2 kere yumurta toplama yapılacak birini depremden önce anlaşmıştık yaptırdık doktor ikisinede 8.000 diye söz verdi şimdi ikinciyi yaptırmak için yanına gidip konuştuk Hatay'da merkezde sadece görüşme yapıyor işlemleri mersin'de yada adana'da yapıyor 2.ye 8.000 TL'ye söz vermesine rağmen 45.000 tl istedi, biz vijdanlıyız 8.000 TL'ye inatlaşmıyoruz ama birden 45.000 TL'yi duyunca afalladık biz de depremzedeyiz yani
45.000 sadece yumurta toplama. Evet dedik, ön ödeme diye birşey uydurdular. Bu arada yakın zaman da yumurta toplama yaptıran arkadaşlar lütfen fiyat yazın.45 bin ne diye istediler yumurta toplama ve transfer için mi acaba,ayrıca ön görüşme ücretsiz deyip para mı aldılar siz demediniz mi biz aradık ücretsiz dediniz diye.mesela bizim ön görüşme ücretsizdi ama muamele geçince tabi ödeme aldılar aynı gün içinde,siz muayene oldunuz mu o gün