- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Canim naptiinİnşallah bol dua edelim birbirimize hepimiz güzel haberler alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim naptiinİnşallah bol dua edelim birbirimize hepimiz güzel haberler alırız
Şükürler olsun sesini duydum canım çok mutluyum . Herşey çok güzel dedi hiç bir sıkıntı yok dedi. Kesen çok güzel dedi. Şükürler olsunCanim naptiin
Şükür olsun canım gözün aydınŞükürler olsun sesini duydum canım çok mutluyum . Herşey çok güzel dedi hiç bir sıkıntı yok dedi. Kesen çok güzel dedi. Şükürler olsun
Caniiim gozunaydinnnn cok sevindim maşallahhŞükürler olsun sesini duydum canım çok mutluyum . Herşey çok güzel dedi hiç bir sıkıntı yok dedi. Kesen çok güzel dedi. Şükürler olsun
Canim cok sukur gozun aydin nasil bir duyguŞükürler olsun sesini duydum canım çok mutluyum . Herşey çok güzel dedi hiç bir sıkıntı yok dedi. Kesen çok güzel dedi. Şükürler olsun
Maşallah canım gözün aydın inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerler kucağına alırsınŞükürler olsun sesini duydum canım çok mutluyum . Herşey çok güzel dedi hiç bir sıkıntı yok dedi. Kesen çok güzel dedi. Şükürler olsun
Hangi igneyi kan sulandirici mi?aspirin gibi birsey kullaniyrmusun pekiHepinizden Allah bin kere razı olsun inşallah çok tuhaf bi duyguymuş gerçekten . Şimdi de genetik tersler istediler onları yaptırıyoruz. Ona göre iğneyi bıraktırcakmış. Estrofemi bıraktırdı folik asiti de bıraktırdı. Başka bir vitamin verdi.
Kan sulandırıcıyı testin sonucuna göre bıraktıracakmış enox coraspirin de hap olarak kullanıyorumHangi igneyi kan sulandirici mi?aspirin gibi birsey kullaniyrmusun peki
Senin de erken baslamis bulantilarin benim hiç yok şuan çok nadir midem yanmam da gecti sevineyim mi uzuleyim mi kararsizim bulanti saglikli gebeliktir diyenler oldu bana sagolsunlar...Oy yavrumm benim de basladi hersey midemi bunaldryo ALLAH yardimcnz olsn video cek
Oyle bisi yok tabiki:)Insallah saglikli ve bulantisiz gecrrsn canim benm benim ilkinde cok olmustu daha okdr siddetlenmedi kusma yok sukurSenin de erken baslamis bulantilarin benim hiç yok şuan çok nadir midem yanmam da gecti sevineyim mi uzuleyim mi kararsizim bulanti saglikli gebeliktir diyenler oldu bana sagolsunlar...
Yok kuzum bulantiyla sağlığın alakası yok hiçbir gebelik birbirine benzemezSenin de erken baslamis bulantilarin benim hiç yok şuan çok nadir midem yanmam da gecti sevineyim mi uzuleyim mi kararsizim bulanti saglikli gebeliktir diyenler oldu bana sagolsunlar...
Anladim cnm hem sulandirici igne hem hap kullanmani istemiyr eger birsey yoksa pihtilasma,)Kan sulandırıcıyı testin sonucuna göre bıraktıracakmış enox coraspirin de hap olarak kullanıyorum
Vallahi buna bile sevinemez hale geldim insanlarin tepkisinden oturu sukrediyorum tabi amaYok kuzum bulantiyla sağlığın alakası yok hiçbir gebelik birbirine benzemez
İnşallah kusmazsin hic canim rabbim kolaylik versin benim cevremde oyle bi algi var niye anlamadim bulanti olunca oo saglikli demek ki deniyorOyle bisi yok tabiki:)Insallah saglikli ve bulantisiz gecrrsn canim benm benim ilkinde cok olmustu daha okdr siddetlenmedi kusma yok sukur
Tobe ya boşver cevreni rahat hamislik gecirelm insallahcanin bisi cekiyorsa ❤İnşallah kusmazsin hic canim rabbim kolaylik versin benim cevremde oyle bi algi var niye anlamadim bulanti olunca oo saglikli demek ki deniyor
Şükret ben de hevesleniyordum benim yok hehee çok rahat oluyor diye annem kızım bi bismillah diyordu. 6.haftaya girdim benimki merhaba annneeeeg diyerek geldi hala devam ediyor iki gündür çıkarmıyorum ona şükür ama bulantım devam ediyor. İnşallah sizin hiç olmaz inan ki hiç güzel bir şey değilVallahi buna bile sevinemez hale geldim insanlarin tepkisinden oturu sukrediyorum tabi ama
Allah yardim etsin cnm baslayinca artarak geliyor genelde 4 aya kdr:)Şükret ben de hevesleniyordum benim yok hehee çok rahat oluyor diye annem kızım bi bismillah diyordu. 6.haftaya girdim benimki merhaba annneeeeg diyerek geldi hala devam ediyor iki gündür çıkarmıyorum ona şükür ama bulantım devam ediyor. İnşallah sizin hiç olmaz inan ki hiç güzel bir şey değil
İnşallah inşallahuhh vallahi 3 gunde 5kilo cagla yemiş olabilirimTobe ya boşver cevreni rahat hamislik gecirelm insallahcanin bisi cekiyorsa ❤
Ye eksiyi..İnşallah inşallahuhh vallahi 3 gunde 5kilo cagla yemiş olabilirim