İnşallah canım devam ediyorum hepsini saati saatine kullanıyorum çok teşekkür ederimCanım kendi doktoruna git mutlaka daha çok küçük bebeğin kalp atışı geç duyulabilir ilaçlarını kullanmaya devam et inşallah duyacaksın kalp atışını
Maşallah maşallahGünaydın Canım Hayırlı Ramazanlar
Benim de dün doktor kontrolüm vardı çok şükür bizim bebişler gayet iyiymiş teyzeleri ikisi de 15 gün öncesine göre baya büyümüşler bile doktor 3 hafta sonra çağırdı tekrar nasıl geçecek zaman bilmiyorum resimleriyle hasret gideriyorum kuzucuklarımın. Ben hafta sonu bir çılgınlık yapıp bebişler donlansın diye birkaç parça bir şey aldık annemle hala inanamıyorum Allahın verdiği bu mucizelere, sonsuz şükürler olsun. Allah acılarını göstermesin kimseye sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.
Amin aminMaşallah maşallahteyzesi sevsin onları Rabbim sağlıcakla gitmelerini nasıp etsin inşallah darısı bizim bebislerimize
Daha kocamann olacaklar tekme atacaklar inşallahhGünaydın Canım Hayırlı Ramazanlar
Benim de dün doktor kontrolüm vardı çok şükür bizim bebişler gayet iyiymiş teyzeleri ikisi de 15 gün öncesine göre baya büyümüşler bile doktor 3 hafta sonra çağırdı tekrar nasıl geçecek zaman bilmiyorum resimleriyle hasret gideriyorum kuzucuklarımın. Ben hafta sonu bir çılgınlık yapıp bebişler donlansın diye birkaç parça bir şey aldık annemle hala inanamıyorum Allahın verdiği bu mucizelere, sonsuz şükürler olsun. Allah acılarını göstermesin kimseye sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim hepimize.
Adet zamanın yaklaştığı zaman da olabiliyor. Bazen benim de arada oluyor doktor normal dediKizlar benim kasik agrilarim gecmişti ama simdi tekrar basladi ara ara bi sorun varmidir sizce tekrar baslamasi normal mi boyle olan varmi?
Adet olcagim zamanki hareketlenmeye benziyor evetAdet zamanın yaklaştığı zaman da olabiliyor. Bazen benim de arada oluyor doktor normal dedi
Hepimiz aynıyız maalesefAdet olcagim zamanki hareketlenmeye benziyor evetbisey olacak korkusunu atamadim içimden doktorum bicak saplanir tarzda agri ve lekelenme olmadigi surece her agri normal demişti ama gel de anlat bana bunu
Nefeslerini uzerimizde hissedince rahatlariz ancak sanirimHepimiz aynıyız maalesefzor kavuşunca insan bir şey olacak diye tedirgin oluyor. İnşallah Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
benim de ilk haftalarda çok oluyordu. sonra kesildi. hafta sonu akşam oldu. dün de mesela baya bi girdi ağrı ama beş dk falan sürdü sonra kesildi. doktorlar ağrılara genelde normal diyor ama aşırı olursa heralde doktora söylemek gerekir:)Kizlar benim kasik agrilarim gecmişti ama simdi tekrar basladi ara ara bi sorun varmidir sizce tekrar baslamasi normal mi boyle olan varmi?
Bazen oluyor bazen olmuyor strese girme hiç bebeğin de etkileniyorKizlar yarin kalp atisi icin gidecegiz ama belirtilerim yok korkmaya basladim biraz sinirlendim insallah kotu etki etmemistir sizce nedir durum
Imslalah canim cok panik bi insanim ailemde uzakta sehirler arasi yasakda geldi yanlarina gidecektim oyle uzuldum kiBazen oluyor bazen olmuyor strese girme hiç bebeğin de etkileniyor
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim:)Kizlar yarin kalp atisi icin gidecegiz ama belirtilerim yok korkmaya basladim biraz sinirlendim insallah kotu etki etmemistir sizce nedir durum
İnsallah canim aminHayirli haberlerini bekliyoruz canim:)
Bende de ara ara oluyor, fitili ıslatıp sonrasında yapınca fayda gördüm, sizde deneyin bir isterseniz faydalı olur belkikızlar progesteron fitili 2 gündür çok zor yapıyorum. sanki orası kitli gibi ne güzel kolay kolay kullanıyordum bir hafta kaldı bitirmeme böyle sorunla karşılaştım. aynı durumu yaşayan var mı. stres oldum iyice yaparken canım da cok yanıyor. iki keredir tam itemedim tuvalete cıktığımda düştü boşa gitti fitil
Bence görünür hatta biraz daha bekleyip gitsen kalp atışı da duyabilirsinKızlar 5+6da kese karından gözükür mü? Vajinal baktırmak istemiyorum