TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben yarın 5+4 oluyorum duyulur mu acaba inşallah evladım benimledir 2 gündür belirti falan kalmadı. Yada kesem boş değildir.
Seninle ayni durumdayim suan stresten yedim kendimi bugun kontrolum vardi kesem yerine gelmiş sukurler olsun binkere saglikli buyumuş ikisi de bugun 5+6yim karindan duyulmadi atim alttan bakmadi doktorum pazartesi gel dedi insallah duyulur boş cikacak falan diye bende cok endise ediyorum..

Bizim dertlerimiz bitmeyecek walla billa. O kadar stresliyim ki doktora sorucaklarımı not ettim yolk kesesini falan sorucam büyük ihtimal benim doktorum slttan bakar. Çok tedirginim

Bizim dertlerimiz bitmeyecek walla billa. O kadar stresliyim ki doktora sorucaklarımı not ettim yolk kesesini falan sorucam büyük ihtimal benim doktorum slttan bakar. Çok tedirginim
Ya alttan bakin da diyemedim isine karismak istemedim yoksa icim icimi yedi neyse az kaldiii

Keseyi boş görmesin de onu da bi şekilde atlatırım die düşünüyorum. Kalp atışını da bi duysam kendime yemin ettim doğuma kadar hiç bir şey için endişe etmiycem die
Bence yemin etme ben edemiyorum kendime guvenmiyorum bu konuda inşallah sagsalim duyariz caniim biz seninle yakinmişiz baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…