- 15 Mart 2021
- 461
- 782
- 27
İlk alttan muayene de kalbi duyduğunda kaç haftalıktın ? Çok şükür maşallahGeldim geldim çok bekledik. Dr.Ali Fuat bey olunca hep beklioz. Neyse duyduk çok şükür ama yine alttan muayene ile duyuldu. 6+2 dedi , her şey yolunda gidiyor dedi. Çok şükür
5+6 idim. Erken aslında o yüzden hala alttan duyuluyor. 16 Nisan da tekrar çağırdı Dr.İlk alttan muayene de kalbi duyduğunda kaç haftalıktın ? Çok şükür maşallahdarısı bize
Gözünaydın canım nasıl güzel bi his değil mi minnoşun pıt pıt kalbini duymakGeldim geldim çok bekledik. Dr.Ali Fuat bey olunca hep beklioz. Neyse duyduk çok şükür ama yine alttan muayene ile duyuldu. 6+2 dedi , her şey yolunda gidiyor dedi. Çok şükür
Çok güzel evet ,ne kadar da güçlü atıyor. Kayıda aldık ama eşim heyecandan son anda yakalayabilmiş hehehheGözünaydın canım nasıl güzel bi his değil mi minnoşun pıt pıt kalbini duymak
Maşallah minnoşaÇok güzel evet ,ne kadar da güçlü atıyor. Kayıda aldık ama eşim heyecandan son anda yakalayabilmiş hehehhe
Ben yarın 5+4 oluyorum duyulur mu acaba5+6 idim. Erken aslında o yüzden hala alttan duyuluyor. 16 Nisan da tekrar çağırdı Dr.
Herkeste değişik oluyor o yüzden kesin bir şey diyemem ama belirti arama . Içini de ferah tut canım.Ben yarın 5+4 oluyorum duyulur mu acabainşallah evladım benimledir 2 gündür belirti falan kalmadı. Yada kesem boş değildir.
Seninle ayni durumdayim suan stresten yedim kendimiBen yarın 5+4 oluyorum duyulur mu acabainşallah evladım benimledir 2 gündür belirti falan kalmadı. Yada kesem boş değildir.
Bizim dertlerimiz bitmeyecek walla billa. O kadar stresliyim ki doktora sorucaklarımı not ettim yolk kesesini falan sorucam büyük ihtimal benim doktorum slttan bakar. Çok tedirginimSeninle ayni durumdayim suan stresten yedim kendimibugun kontrolum vardi kesem yerine gelmiş sukurler olsun binkere saglikli buyumuş ikisi de bugun 5+6yim karindan duyulmadi atim alttan bakmadi doktorum pazartesi gel dedi insallah duyulur boş cikacak falan diye bende cok endise ediyorum..
Ya alttan bakin da diyemedim isine karismak istemedim yoksa icim icimi yediBizim dertlerimiz bitmeyecek walla billa. O kadar stresliyim ki doktora sorucaklarımı not ettim yolk kesesini falan sorucam büyük ihtimal benim doktorum slttan bakar. Çok tedirginim
5+4 alttan duymak icin bile erken duyulmazsa endişe etmeBen yarın 5+4 oluyorum duyulur mu acabainşallah evladım benimledir 2 gündür belirti falan kalmadı. Yada kesem boş değildir.
Yarın bakmazsa bile söyleyeceğim ben yaYa alttan bakin da diyemedim isine karismak istemedim yoksa icim icimi yedineyse az kaldiii
Keseyi boş görmesin de onu da bi şekilde atlatırım die düşünüyorum. Kalp atışını da bi duysam kendime yemin ettim doğuma kadar hiç bir şey için endişe etmiycem die5+4 alttan duymak icin bile erken duyulmazsa endişe etme
Yarin seni ne icin cagirdiYarın bakmazsa bile söyleyeceğim ben ya. Hakkımız da hayırlısı olsun
Bence yemin etmeKeseyi boş görmesin de onu da bi şekilde atlatırım die düşünüyorum. Kalp atışını da bi duysam kendime yemin ettim doğuma kadar hiç bir şey için endişe etmiycem die
İnşallah canım inşallahBence yemin etmeben edemiyorum kendime guvenmiyorum bu konuda inşallah sagsalim duyariz caniim biz seninle yakinmişiz baya
Günaydın canım iyiyiz çok şükürGünaydın Güzel Anneler nasılsınız
Ayy çok heyecanlandım bak şimdi inşallah o zamanlara gelelim sorunsuzcaGünaydın canım iyiyiz çok şükürHepimiz iyi olalım.yolumuz uzun şu kontroller,testler bitsin bir an önce de cinsiyetler için tahmin oyunları oynayalım
Günaydın çok şükür diyelim. Bugün heyecan korku karışık kesemi görmeye gideceğim bakalım nasıl olucak.Günaydın Güzel Anneler nasılsınız