- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
He sen ilk defami keseni goreceksiinİnşallah canım inşallah . Kese için çağırdı galiba. Hemşire aradı İnan sormadım bile aklıma gelmedi yani işk defa bu duyguları yaşayınca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He sen ilk defami keseni goreceksiinİnşallah canım inşallah . Kese için çağırdı galiba. Hemşire aradı İnan sormadım bile aklıma gelmedi yani işk defa bu duyguları yaşayınca.
Heyecan korku hiç geçmiyor canım inşallah güzel haberler vereceksin.Günaydın çok şükür diyelim. Bugün heyecan korku karışık kesemi görmeye gideceğim bakalım nasıl olucak.
Evet canım ben ilk geç randevu verdi banaHe sen ilk defami keseni goreceksiin
İnşallah bolca dua istiyorum sizdenHeyecan korku hiç geçmiyor canım inşallah güzel haberler vereceksin.
ben de öyle diyodum ama öyle olmadı umarım snein öyle olur:) her muayenden önce stres oluyorum:)Keseyi boş görmesin de onu da bi şekilde atlatırım die düşünüyorum. Kalp atışını da bi duysam kendime yemin ettim doğuma kadar hiç bir şey için endişe etmiycem die
Bosver gec olmasi daha guzelEvet canım ben ilk geç randevu verdi bana
Cajım seninle aynı gün transfer olduk aynı gün ilk Muaynemiz inşallah güzel haberler le dönecez benim randevum 2 de sabırsızlıkla bekliyorum zamanın geçmesiniİnşallah bolca dua istiyorum sizden
İnşallah aynıyız seninle benim de ilk şimdi gidiyorum çoookkk heyecanlıyımGünaydın lar arkadaşlar bugün benimde ilk ultrason randevum var inşallah herşey yolundadır. Dün az bişey lekelenmem oldu iki kere geldi sonra kesildi çok şükür şu an sadece su gibi renksiz akıntı oluyor önceki gibi bel ağrım dışında da Bi belirtim yok. İnşallah bugün muayenesi olan arkadaşlarım hepimiz sevinçli mutlu haberler le döneriz
Benim de 2 de şaka gibi çok stresliyim.Cajım seninle aynı gün transfer olduk aynı gün ilk Muaynemiz inşallah güzel haberler le dönecez benim randevum 2 de sabırsızlıkla bekliyorum zamanın geçmesini
Aynen iyi denk gelmiş aynı anda öğrenicez inşallah güzel Bi kese görürüz içinde yolk da görünür inşallahBenim de 2 de şaka gibi çok stresliyim.
Allahımmm inşallah. herşey çok güzel geçerAynen iyi denk gelmiş aynı anda öğrenicez inşallah güzel Bi kese görürüz içinde yolk da görünür inşallah
Maşallah sağlıkla devam etsin büyümeye minnoşHelloo kızlar, bugün minnoşumu gördüm 1,06 cm olmuş büyümüş çok mutluyum
Sağol kuzum hepimizinMaşallah sağlıkla devam etsin büyümeye minnoş
Masallah minnos saglikla buyusunHelloo kızlar, bugün minnoşumu gördüm 1,06 cm olmuş büyümüş çok mutluyum