- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
evet ben de gittim gebelik takibini onlar da yapıyor. bir bucuk ayda bir cagırcaklarmış. ayrıca bana tetonoz aşısı da vurulcaksınız biz ilgili haftada arayp cagırcaz dedi.Kızlar sağlık ocağına giden var mı içinizde? Hemşire hanım bugün beni kayıt oluşturmak için davet etti. Çok tatlıydı, çok güzel bilgiler paylaştı. İki tüp kan ve idrar örneği de aldılar yalnız, ne için diye soramadım bilen var mı?
Gebelik takibi cnm ayda bir de kilo tansiyon kontrole cagrrlar vitaminlerini fln yazdrblrsnKızlar sağlık ocağına giden var mı içinizde? Hemşire hanım bugün beni kayıt oluşturmak için davet etti. Çok tatlıydı, çok güzel bilgiler paylaştı. İki tüp kan ve idrar örneği de aldılar yalnız, ne için diye soramadım bilen var mı?
Ben kayıt oldum, ama kan vs almadılar. hemşire telini verdi ben senin hemşirenim istediğinde ara dedi bir şey olduğunda arayacakmış.Kızlar sağlık ocağına giden var mı içinizde? Hemşire hanım bugün beni kayıt oluşturmak için davet etti. Çok tatlıydı, çok güzel bilgiler paylaştı. İki tüp kan ve idrar örneği de aldılar yalnız, ne için diye soramadım bilen var mı?
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzTatli hamisler dua edin yarin araniza katilabiliyim artik yarin 12.gun :)sabahtan gitcem haber veririm insallahh
Ben gittim kaydımı yaptılar daha önce kan verdiğim için belki tekrar kan falan istemedilerKızlar sağlık ocağına giden var mı içinizde? Hemşire hanım bugün beni kayıt oluşturmak için davet etti. Çok tatlıydı, çok güzel bilgiler paylaştı. İki tüp kan ve idrar örneği de aldılar yalnız, ne için diye soramadım bilen var mı?
Hepinize çok teşekkür ederimBen gittim kaydımı yaptılar daha önce kan verdiğim için belki tekrar kan falan istemediler
Karaciger enzimleri kan degerleri demir b12 magnezyum kalsiyum vs idrar tahlili kandaki enf degerleriHepinize çok teşekkür ederim
Daha önce verdiğiniz kan testinde neye bakılmıştı? İlk defa yaşayınca merak ediyorum kusura bakmayın lütfen
Çok teşekkür ederimKaraciger enzimleri kan degerleri demir b12 magnezyum kalsiyum vs idrar tahlili kandaki enf degerleri
E nabiza pandemiden dolayi cok gec giriliyor sonuclar maalesefÇok teşekkür ederimE-nabızda çıkmayınca merak etmiştim
Oh ne güzelBen evdeyim, evden çalışıyorum pandemi dolayısıyla pek fazla insan da görmüyorum yakınlar dışında. zaten kilo fazlam vardı almıştım, tüp bebek tedavisinde de ilaçlardan biraz aldım, şimdi iyice şişiyorum biri görse beni oha nolmuşun dicekdoktorum da alma diyetisyene git gerekirse dedi gidicem sanırım
Kalbı alttan muayenede mı duydunuzacabaHepimize hayırlı olsun güzel annelerİnşallah sağlıkla, mutlu mesut devam eder gebeliğimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı Ben de 33 yaşındayım, 15 Mart’ta pozitif sonucu öğrendim, 5+6 da hem keseyi gördük hem kalp atışını duyduk Beklenen doğum tarihimiz 18 Kasım 2021
Evet vajinal muayenede duydukKalbı alttan muayenede mı duydunuzacaba
Evet aynen halsizlik çok evden dışarı çıkmak çok zor geliyorSelam kızlar ben dayak yemiş gibi kollarım bacaklarım ağrıyor halsizim sizde de var mı böyle belirtiler
Amin inşallah...Çok üzüldüm canım bende 1 kez kimyasal gebelik yaşamıştım seninkine benzer çok çok zor Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Bende de 3-4 gündür hiç belirti kalmadı ben de aynen öyle düşünmeye başladımKizlar benim iki gundur tum belirtilerim bitti hatta bugun sifir uyku bitti cok dincim bulanti kesildi bunun nedeni sizce nedir bebek mi acaba yok diye dusunmeye basladim doktor da haftaya verdi randevu sizlerde bu durum oldu mu
Benimde arada bir belirtler kayboluyor iyice. Bende 4 martta transfer olmuştum bence 4 5 gün sonra gidersen kesin duyarsın.Arkadaşlar ben 9 martta transfer oldum. Geçen hafta keseyi gördüm. Bu hafta kalp atışı olur mu? Benimle aynı zamanlarda transfer olup kalp atışını duyan var mı? Ben devam edip etmediğinden çok endişeliyim.