TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

İnşallah görürsün canım içini ferah tut

Napiyorsunuz ayolll buralar endişeden geçilmiyor. Yapmayın böyle lütfen ,yoksa bu 8 ay geçmez. Herkeste belirti olmaz zaten, keseyi , bebeği ve kalp atışını duyduysaniz sakin olun. Hamileliğinizin tadını çıkarın 4 aydan önce bebekleri hissetmemiz mümkün değil.. zor ama sabır diliyorum

Hızır mısın mübarek inşallah canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı da nasip etsin

Kızlar bir de karninizda şişkinlik var mı bakıyorum iki aylık böyle olmaz. Estrofemden kaynaklı mı acaba
Evet canım benim karnımda şiş sanki ödem var gibi ve progestan çok gaz yapıyor bende estrofem de ödem yapıyor olabilir bu ilaçları 12. haftaya kadar kullanacaksın demişlerdi siz ne kadar kullanacaksınız.

Evet canım benim karnımda şiş sanki ödem var gibi ve progestan çok gaz yapıyor bende estrofem de ödem yapıyor olabilir bu ilaçları 12. haftaya kadar kullanacaksın demişlerdi siz ne kadar kullanacaksınız.
Ben henüz sormadım büyük ihtimalle aynıdır

Ayni durum esimi darliyorum belirtim yok doktora gidelim diye gizli gitmeyede ginlum razi degil ne guzel iste rahat et diyor erkek kafasi lazim bize ama cogunlukra bu haftalarda bi gecmis sanki belirtiler ınsaalah rahat ederiz kalp sesini de duyunca

Bende reflü vardı kızlar her gün mide koruyucu ilaç içiyodum şimdi çok zorda kalırsam gaviscon içebilirsin dedi hemşire bulantım yok ama bu mide yanması beni mahvediyor bol bol su içmeye çalışıyorum ama ne fayda ağır şeyler de yemiyorum ama baya ilerledi sanırım reflüm hamilelikte olunca arttı galiba. Son aylarda normal insanlar bile dayanamıyormuş mide yanmasına birde bende reflü var naparım bilmiyorum Allah yardım eder inşallah.

İnan bunu kendime hep tekrar ediyorum çok saçma geliyor bu paniğim ama çok garip hormonlardan mıdır nedir kendime engel olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…