TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Cok gecmis olsun Allah sifa versin canim bi an once sagligina kavusur insallah.

Canım benim çok geçmiş olsun. İyi düşünün iyi olsun inşallah. Rabbim biran önce şifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun canım tüm dualarım seninle. Herkesin dediği gibi ,önce sen dirayetli ol yavrunun sana ihtiyacı var ve en kısa sürede atlatacağına eminim. Bol şifalar diliyorum

Canim benim cok gecmis olsun iyi olacak bebisin insallah sonucu da temiz gelir

Canim cok guzel bilgiler benim bebia 12 gunluk gaz sancisi var bir de kaka yaparken zorlaniyor kasiliyor baya altini acinca masajlarla yapabiliyor anne sutu aliyor kabiz durumu gorunmuyor ama:s gaz damlasi 1 aylikken mi oneriliyor bilgin varmi
Canim doktoruna sorarsan daha dogru bilgi verir ben 22 gunlukken aldim bebegimi bi kac hafta sonra aldim kullandim zincoyu cok onermiyolar cinko var diye ama yengem bitkisel digerleri ise yaramiyo dedi aldim onu kullandim dr a sordugumda bi sakincasi yok dedi ama normalde sabah aksam 4 er damlaysa bebek kucuk oldugu icin bi kere kullan 4 damla dedi eczaci ama ben kullandim valla cocugu o halde gormektense.ya butun bebeklerde oluyo bu gaz sancisi 4 aya kadar yani bebek iyice hareketlenene kadar oluyo diyolar.Ben kendi kullandigimi soyledim ama dedigim gibi dr a sorsan cok daha iyi olur yanlis yonlendirmek istemem.karnina I love you masaji yaptiktan sonra yani once yukardan asagi sonra soldan saga ve asagiya ters L sonra da ters u bu sekilde masajdan sonra bacakkarini hafif kaldir 6-7 tur ters bisiklet ileri bisiklet ayakkari cevir sonra karnina dogru kir sonra poposunu destekleyerek 6 tur saga 6 tur sola cevir bu masaji internettende bakarsan bulursun belki cocuk alttan guzel gaz cikartiyo banyo yapinca da karnini ovala sirtini sivazla falan cok iyi geliyo

Çok çok sagolun kızlar hepinize teşekkür ederim. neyseki covid negatif çıktı. Basit viral virüslerdenmiş. Şükrediyorum Eşimle durmadan ilgileniyoruz rahatlatmak için bi tık daha iyi sanki. Biz de bi tık daha umutluyuz. En kısa sürede iyi olacak inşallah. Hastaneye yatabilir endişesi çok fena oluyor çok korkutuyor, umarım hiç o raddeye gelmeden atlatırız. O kadar minik ki insan dayanamıyor gerçekten.

Canim cok guzel bilgiler benim bebia 12 gunluk gaz sancisi var bir de kaka yaparken zorlaniyor kasiliyor baya altini acinca masajlarla yapabiliyor anne sutu aliyor kabiz durumu gorunmuyor ama:s gaz damlasi 1 aylikken mi oneriliyor bilgin varmi
Gaz bizde de var bigaia diye bi probiyotik d vit içerikli damlamlz var bir de harveys nurse diye bitkisel bi gaz giderici verdi o iyi geliyor bi doktoruna sor istersen canım.

Allah razi olsun cnm dr a damlayi sorarim suanda gaz sancilariyla ugrasyrm kac saattir:s

Cok sukur cnm gececek insallah annesi Allah sifa versin dualarmz sizinle

Canim biz de aynı dertten muzdaribiz. Biogaia , d vitamin i ve bugün de sabsimplex diye bir gaz ilacı verdi. Yawrum resmen kurtçuk gibi kıvrıla kıvrıla bı hal oluo.. ama damla işe yaradı gibi anca uyuttum.

Canim biz de aynı dertten muzdaribiz. Biogaia , d vitamin i ve bugün de sabsimplex diye bir gaz ilacı verdi. Yawrum resmen kurtçuk gibi kıvrıla kıvrıla bı hal oluo.. ama damla işe yaradı gibi anca uyuttum.
Cok sukur insallah ise yarar canim ben de doktora soracagm her gece sabaha kadar boyleyiz ya o sebeple ememiyor bilr bazen kivrandigi icin gunduz de var ama gece cok

Allah razi olsun cnm dr a damlayi sorarim suanda gaz sancilariyla ugrasyrm kac saattir:s
Insallah en yakin zamanda gecer benimkinde de ya gaz ya kabizlik var az evel o kadar sıktı,kasti ki kendini kustu biraz pazartesi yada sali dr a gitcez probiyotik damlasi bitti yazdirayim diyorum bebisi de masajla falan rahatlatmaya calisiyorum birazdan mamasina bi cay kasigi zeytinyagi da koycam insallah iyi gelir

Insallah iyi gelir canimm bir an once duzelirler biz de yarin saglik ocagina gidecegiz orda sorayim gaz konusunu

Ayni bunu yasiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20211212-120233.png
    237,8 KB · Görüntüleme: 32
Bence baslayablr cnm seninki de gaz muhtemelen evet erkeklerde daha cok olurmus.Yarin saglik ocagina gidecegm dr a soracagm gaz damlasini belki kullan der. Benim ust uste 4 gecedir sabaha kdr suren bir sanci kivranma hali emziriyorum masaj alt degisim kucakta gezdirme ama yataga yatiramiyorum kivraniyor emmede de kivraniyor boyle bir durum sabah 5 e kdr 7 e kdr falan suruyor gunduz biraz daha iyi uyuyabiliyor yani yatagnda.

Bizimki de sancısı olunca meme istiyor hemen bazen memedeyken çıkarıyor, kakasını yapıyor. Sanırım rahatlamak için de memeyi kullanıyorlar. Bazen 2 saatten fazla emdiği oluyor bu yüzden. Emince de yeniden gazı oluyor yatirinca geri uyanıyor sancidan e o zaman yeniden meme istiyor. Bizim yarin sarılık için kontrol var o zaman sorarım doktoruna. Bir de ben doyup doymadığını hala anlamıyorum bezini 4 5 kere değişiyoruz bu doyuyor demektir dimi ?

Doyuyordur cnm zaten bir ve iki haftalik kontrolde kilosuna bakilir ordan da anlasilir. Bizim de oyle aynen meme istoyor ama kivranmaktan memeyle kavga tut birak seklinde birde kakasini cook zor yapiyor iste onun sancisi da oluyrdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…