- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
Evet canım doğru. Ben de gece gündğz ayrımını yaptırdım ama gece uykusuna geçişi zorluyor ve geç oluyor.Kafana takma canım. Zamanı geldiğinde düzene binecektşr. Her bebek ayrıdır. Bizim de hiçbir günümüz aynı degil. Hergün yeni saatler, farki saatlerde uyanık kalma. Bir ğün çok uyuyorken diğer gün uyumuyor. Bu günler gelecek
Gece krizleri ve bebelerDenedim canım hiç bı faydasi olmadı.Kolik mi onu da bilmiorum.Arada böyle gece krizleri tutuo perişan oluoruz.
Yazarım canım yazmaz olur muyumGece krizleri ve bebelerinşallah en kısa sürede düzene girerler bi çare bulursan bana da yaz canım
Aynen canım dediğin olabilir.Evimiz aşırı sıcak.Petekleri kapattık sadece klima açık.Onu da dediğin gibi 24 e sabitlio eşim.Ama ben aşırı üşüyen biriyim bebek de üşür diye korkumdan surekli dereceyi artiriorum.Bebegim üstüne ne ortsek atiyo,ite ite çoraplarını çıkarıo acaba sıcaklıo mu çocuk?Asla giydiremioruz sanki yaz bebeği ya çırıl çıplak,ya bezli,ya da atlet body li gezio.Dun sakinleştirmek için çıplak aldım kucağıma, bı de kundak gibi sardım hoşuna gitti sakinleşti uyudu.Uyandi, bağırmaya başladı, tekrar aynı şeyi benim polar sabahligimlaHafif müzik eşliğinde masaj falan yapsanız. Bir de şöyle biz evin derecesini yüksek tutmuşuz bebegim cok rahatsız oluyırdu sebepsizce. Sonra eve derece aldık dereceyi 23-24 e ayarladık daha rahat etti. Bebekler deneme yanılma oluyor canım yaşadıkça öğrenşyoruz bunu da dene bir
Amin canım inşallah 40 i çıkınca geçer.Onun cinlamali aglayisi beni aşırı panikletioHepimizde ayni sorun galiba. Kendimide gectim cocugu susturamamak onun oyle ağlayışı icimiz parçalanıyor ama gececek insallah. Kimle konussam 40 i cikinca geçiyor diyor ama bakalim göreceğiz. Hepimize sabırlar diliyorum
Yani bilmiyorum canım ilk günler biz de çok sıcak tutuyorduk çoxuga o sıcaklıga rağmen yelek patik falan kullanıyordum. Sonra arkasaşım uyardı beni ev çok sıcak böyle olmaz diye. Biz de derece aldık dereceyi ayarladık. Kızımı da yarım kollu zıbın üstüne uzun kollu tulum ya da alt üst takım giydiriyorum. Yelek bazen sabaha karşı emmeye kalktıgında giydiriyorum. Şimdi daha rahatladı. Çok sıcak iyi değilmiş doktoru da öyle söyledi.Aynen canım dediğin olabilir.Evimiz aşırı sıcak.Petekleri kapattık sadece klima açık.Onu da dediğin gibi 24 e sabitlio eşim.Ama ben aşırı üşüyen biriyim bebek de üşür diye korkumdan surekli dereceyi artiriorum.Bebegim üstüne ne ortsek atiyo,ite ite çoraplarını çıkarıo acaba sıcaklıo mu çocuk?Asla giydiremioruz sanki yaz bebeği ya çırıl çıplak,ya bezli,ya da atlet body li gezio.Dun sakinleştirmek için çıplak aldım kucağıma, bı de kundak gibi sardım hoşuna gitti sakinleşti uyudu.Uyandi, bağırmaya başladı, tekrar aynı şeyi benim polar sabahligimla
yaptım bıraktım yatağına uyuyunca.Sabah bı uyandım su içinde.Ya ben tutturamadim sanırım bu ısı olayını.Philips aventin ısı olceri var.Onu alım diorum.
Bizimki çıplak gezio canım.Dun gecenin bı kısmını penye battaniyeye sarılı çırıl çıplak bezi bile olmadan uyudu.Kalanini da bezli ve battaniyeye sarılı uyudu.Maximum yarım kollu body giydirebilioruz.Giyinmek istemio,gece üstüne orttugumuz battaniyeyi atiyo,nasıl becerio bilmiorum ama çoraplarını çıkarıo.Kiz çıplak gezio anlicagin canım.Yani bilmiyorum canım ilk günler biz de çok sıcak tutuyorduk çoxuga o sıcaklıga rağmen yelek patik falan kullanıyordum. Sonra arkasaşım uyardı beni ev çok sıcak böyle olmaz diye. Biz de derece aldık dereceyi ayarladık. Kızımı da yarım kollu zıbın üstüne uzun kollu tulum ya da alt üst takım giydiriyorum. Yelek bazen sabaha karşı emmeye kalktıgında giydiriyorum. Şimdi daha rahatladı. Çok sıcak iyi değilmiş doktoru da öyle söyledi.
Sıkıntıya gelemiyor demekki canım:)) neyse nasıl istyorsa öyle olsun. Benim doktorum 0-3 ay patron onlar dedi bize:) bu arada kaç günlük senin bebeğin? Emzik başladınız mı? Emzikle belki rahatlar ama tabi doktoruna sormadan başlamayın bence canım emziğeBizimki çıplak gezio canım.Dun gecenin bı kısmını penye battaniyeye sarılı çırıl çıplak bezi bile olmadan uyudu.Kalanini da bezli ve battaniyeye sarılı uyudu.Maximum yarım kollu body giydirebilioruz.Giyinmek istemio,gece üstüne orttugumuz battaniyeyi atiyo,nasıl becerio bilmiorum ama çoraplarını çıkarıo.Kiz çıplak gezio anlicagin canım.
20 günlüğüz canim.Emzik Philips avent almıştık doğumdan önce.Yorumlarda hiç emzik tutmayan bebekler bile aventi tutmuştu,çok olumluydu ama bizimki katiyen almio emzik.Bi de bibs deneyim diorum.Sıkıntıya gelemiyor demekki canım:)) neyse nasıl istyorsa öyle olsun. Benim doktorum 0-3 ay patron onlar dedi bize:) bu arada kaç günlük senin bebeğin? Emzik başladınız mı? Emzikle belki rahatlar ama tabi doktoruna sormadan başlamayın bence canım emziğe
ağlama krizleri oluyorsa kolik olması olası... süpürge sesi aspratör sesi gibi sesleri telefondan açın... emiyorlarsa süt ürünlerini kesmeyi deneyin... ayşe önerin gaz masajını yapın... ayrıca sling edinip bebeğinizi evde dışarda gezdirin... kanguru için uygun aya gelince de kanguruya gezersiniz.Gece krizleri ve bebelerinşallah en kısa sürede düzene girerler bi çare bulursan bana da yaz canım
Bugün 1. Ayımız ve hepatit aşısı var. Huysuz mu oluo anammmmKızlar 1. Ay aşısından sonra bebekleriniz nasıldıbenimki çok huysuz
Uykusuzluktan öleceğim gerisini sen anlaBugün 1. Ayımız ve hepatit aşısı var. Huysuz mu oluo anammmm
Cok üzüldüm bitanem çok geçmiş olsun.Nasil farkettiniz nefes problemi yaşadığını.Covid kapabilicek bı ortam var mıydı?Nolur sakin olun söylemesi kolay uygulaması zor farkındayım ama en çok sana ihtiyacı var bebeğinin.Atlaticaktir gönlünü ferah tutmaya çalış bebekler bizim düşündüğümüzden çok daha dirayetliler.Bizleri de haberdar et.Dualarim sizinle gecicek hiç şüphem yok.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Çok kötüyüm. Bebeğim bronşit tarzında bir şey oldu. Nefes alamıyor. Bir virüs almış diyor doktor ciğerlerde hafif iltihap varmış. Covid testi yaptırdı akşama çıkacak. Bu durum artarsa hastaneye bile yatabilirmiş. Napıcamı bilmiyorum perişan olduk eşimle. Çok korkuyorum.
Sagol canım. Direkt burun tıkalı canım ağır bir nezle gibi. Biliyorum güçlü olmam lazım ama çok zormuş. Umarım hemen geçer minnacık şeyin gözümün önünde acı çekmesi beni mahvediyor. Covid kapacak ortam yoktu birlaç gün önce doktorumuza gitmiştik bi kontrole her şey de iyidi. Covid olduğunu sanmıyorum aslında ama sonuçta bu hale geldi bi viral enfeksiyondan. Aileden bizlerden de olabilirmiş hafif virusler onlarda etkili olabilirmiş.Cok üzüldüm bitanem çok geçmiş olsun.Nasil farkettiniz nefes problemi yaşadığını.Covid kapabilicek bı ortam var mıydı?Nolur sakin olun söylemesi kolay uygulaması zor farkındayım ama en çok sana ihtiyacı var bebeğinin.Atlaticaktir gönlünü ferah tutmaya çalış bebekler bizim düşündüğümüzden çok daha dirayetliler.Bizleri de haberdar et.Dualarim sizinle gecicek hiç şüphem yok.
Bak gör çok kısa sürede gecicek ve bu defa sevinçten aglicaksin.Hasta olup düşe kalka buyucekler bunu düşün bitanem.Bebisin de çabuk toparlicak senin gozyaslarin yanına kalıcak canım.Yaz buraya destek olalım sana n zaman ihtiyacın olursa.Sagol canım. Direkt burun tıkalı canım ağır bir nezle gibi. Biliyorum güçlü olmam lazım ama çok zormuş. Umarım hemen geçer minnacık şeyin gözümün önünde acı çekmesi beni mahvediyor. Covid kapacak ortam yoktu birlaç gün önce doktorumuza gitmiştik bi kontrole her şey de iyidi. Covid olduğunu sanmıyorum aslında ama sonuçta bu hale geldi bi viral enfeksiyondan. Aileden bizlerden de olabilirmiş hafif virusler onlarda etkili olabilirmiş.
Canım çok geçmiş olsun metanetli olmaya çalışalım biliyorum çok zor ama hastalık hayatımızın her anında olacak artık inşallah bebişin hemen toparlayacak sen hiç merak etme arkadaşımın da dediği gibi onlar bizim sandığımızdan daha güçlüler dualarım sizinle çok ama çok geçmiş olsun tekrar..Kızlar dualarınıza ihtiyacım var. Çok kötüyüm. Bebeğim bronşit tarzında bir şey oldu. Nefes alamıyor. Bir virüs almış diyor doktor ciğerlerde hafif iltihap varmış. Covid testi yaptırdı akşama çıkacak. Bu durum artarsa hastaneye bile yatabilirmiş. Napıcamı bilmiyorum perişan olduk eşimle. Çok korkuyorum.