TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bizimkini iki gündür memeden ayiramioruz canım.Ayirinca çığlık çığlığa bebeğim.Memeyi emio ve orda uyuyo.Sutum çoktu ve bı haftada 470 gram almıştı en son gittigimiz kontrolumuzde.Dun sağım yapım de eşime verim o baksın biraz bebeğe dedim 20cc bile çıkmadı.Butun moralim bozuldu.Acaba doymadigi için mi sürekli memede dedim.Kaka desen günde 6 7 defa yapio doymuosa nasıl kaka yapio bu çocuk😢boşalan memenin dolması 3 saatmis.Benim kızım memeyi hiç boş birakmio ki dolsun.Acaba ondan mı sütüm az şuanda diorum.Ya hicbisi bilmiorum sadece çok üzgünüm.Doktoruna sordum az önce bence günde 2 3 defa 60 CC mama verin bir dahaki kontrole kadar dedi.Bi dahaki kontrol 23 aralikta.Bunun dışında 2 saatte bir emiodu.Gece bazen 4 saate kadar uyuyup emmek için uyaniodu.Ama dediğim gibi iki gündür düzenimiz çok değişti.
Aynı durumdayız demek. 1,5 saatte 1 emmek istiyo dolamıyo meme sagıorum da bi yandan ama yetmemeye başladı. Çok iştahlı. Sanırım büyüyolar mide büyüyo süt aynı. E dinlenmeyince ara vermeyince de meme dolmuyor. Mamaya mecbur kalıcaz galiba ya poff😢

Aynı durumdayız demek. 1,5 saatte 1 emmek istiyo dolamıyo meme sagıorum da bi yandan ama yetmeye başladı. Çok iştahlı. Sanırım büyüyolar mide büyüyo süt aynı. E dinlenmeyince ara vermeyince de meme dolmuyor. Mamaya mecbur kalıcaz galiba ya poff😢
Aynen mamaya mecbur kalicaz galiba.Cok uzuluorum ama elimden de bişi gelmio.

Eklentiler

• 1FF1E910-5109-4A96-BDC0-B87117E51359.jpeg
    1FF1E910-5109-4A96-BDC0-B87117E51359.jpeg
    101,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bizimle aynı dönem doğum yapan birkaç influencer takip ediyorum instagramda bebeğimin uyku düzeni oturdu falan diyen var. Bizde düzen sıfır yani doktora göre üç aydan önce erken zaten ama bilmiyorum benim bebegimin 8 saat fln uyumadıgı oluyor iki uyku arası gece uykusuna bir türl geçiremiyorum memede ya da kucakta uyuyor beşikte uyanıyor emzik de almadı şimdi bibs sipariş verdim inşallah onu kullanır. İki gğndür ne gece ne gündüz doğrh düzgün uyumuyor. Nasıl oturcak bu uyku düzenleri bilmiyorum

Kızlar bizimle aynı dönem doğum yapan birkaç influencer takip ediyorum instagramda bebeğimin uyku düzeni oturdu falan diyen var. Bizde düzen sıfır yani doktora göre üç aydan önce erken zaten ama bilmiyorum benim bebegimin 8 saat fln uyumadıgı oluyor iki uyku arası gece uykusuna bir türl geçiremiyorum memede ya da kucakta uyuyor beşikte uyanıyor emzik de almadı şimdi bibs sipariş verdim inşallah onu kullanır. İki gğndür ne gece ne gündüz doğrh düzgün uyumuyor. Nasıl oturcak bu uyku düzenleri bilmiyorum
Kafana takma canım. Zamanı geldiğinde düzene binecektşr. Her bebek ayrıdır. Bizim de hiçbir günümüz aynı degil. Hergün yeni saatler, farki saatlerde uyanık kalma. Bir ğün çok uyuyorken diğer gün uyumuyor. Bu günler gelecek 🥰🥰🙏

Kızlar yine bir sorum var. Kaç saatte 1 emziriyorsunuz veya bebiş ne kadar da bir acıkıyo. Bizimki çok çabuk sanki. Sütüm mü yetmiyor acep? Zaten gece iştahı açıldı diye 1 defalık ek mama vermeye başladık çok üzülüyorum😣
2 saate bir, 3 saate bir bazende 1 bucuk saatte bir uyanıyor. Ama 16 saat uyuyor nasıl oluyorsa kendi düzenini kendi kuruyor bu karmaşada🤷‍♀️
Ben halen ek mama vermedim ama sütümün düzeni yok bazen gayet iyiyken bazen azalabiliyor. Bende fazla oldugu zamanlar sagıp saklıyorum yetmediği zamanlar takviye yapıyorum. Bakalım herşey cuma günü kontrolde belli olacak. Ne kadar kilo almış. Sütüm yetiyor mu, eger yetmiyorsa kilo alımında sorun varsa mecbur bende başlayacagım 😔

merhaba tüp bebek anneleri. benim oğlan 5 yaşına girdi. süt konusunda yazışmalarınızı gördüm. sık sık emzirin. gak meme guk meme. hiç durmayın. dolmuyor vs de demeyin. sadece be dese meme bö dese meme verin. ozaman artacak. yemek yiyemiyordum o günlerde... zaman olmuyordu. 46 kiloya düşmüştüm. oğlum 33 günlükken emmeye başladı. 2 aylıkkende mamayı kestim. mamayı da yavaş yavaş azalttım.

34 aya kadar da emdi...

ha oğlum kolikti saatlerce ağlardı... halen huysuz bi çocuk ama geçiyor... şimdi farklı sorunlarımız var... bebekliklerini sonuna kadar doya doya yaşayın.

Çok yoruldum 3 gündür uyumuyor,sabahlara kadar bağırıyor.Ac değil,gazını çıkarıyoruz,altı da temiz.Derdi ne bu çocuğun anlamadım.Deli gibi kilo verdim uykusuzluktan.
Sanırım aynı anda aynı şeyleri yaşıyoruz. Kilo vermek benim için de iyi oldu tam 15 kg gitti ama çok üzülüyorum, uyutamıyorum ve uyumuyorum...

Aynen canım ne uyutabiliorum ne ben uyuyabiliorum.Surunuorum kaç gecedir🥺
Hepimizde ayni sorun galiba. Kendimide gectim cocugu susturamamak onun oyle ağlayışı icimiz parçalanıyor ama gececek insallah. Kimle konussam 40 i cikinca geçiyor diyor ama bakalim göreceğiz. Hepimize sabırlar diliyorum 🙏

Çok yoruldum 3 gündür uyumuyor,sabahlara kadar bağırıyor.Ac değil,gazını çıkarıyoruz,altı da temiz.Derdi ne bu çocuğun anlamadım.Deli gibi kilo verdim uykusuzluktan.
Hafif müzik eşliğinde masaj falan yapsanız. Bir de şöyle biz evin derecesini yüksek tutmuşuz bebegim cok rahatsız oluyırdu sebepsizce. Sonra eve derece aldık dereceyi 23-24 e ayarladık daha rahat etti. Bebekler deneme yanılma oluyor canım yaşadıkça öğrenşyoruz bunu da dene bir

X