TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Bugün herkes kontroldeymiş anlaşılan, biz de gittik. Sonunda yüzünü gösterdi bizim velet, babasına çok benziyor 🥰 30+2deyiz 1762 gr 40 cm olmuş, her şey yolundaymış şükür. O bahsettiğiniz sertleşme, arada kasılma gibi şeyler bende de oluyor bazen normalmiş. Erken gelme gibi bir şey yok iyi dedi doktor. Gelirse nasıl anlıcam dedim, belirgin olur o anlarsın ağrı, su veya kan gelirse veya çocuk hareketleri yavaşlarsa mutlaka ara beni dedi. Ben daha önce miyom ameliyatı olduğum için sezaryen olucam 8 kasım civarı 38-39 hafta arası alırız bebişi dedi. Çok heyecanlandım yaa çok az kaldı 😝
Yaa cok az kalmis hayirli saglikli gelsin insallah😍

Benim de bugün kontrolüm vardı . 31+4 . Çok şükür beyin sıvısında artış olmamış hatta biraz gerileme var 🙏🙏🙏 kilosu biraz geride ama doktor yapısal dedi , diğer bütün değerleri normal çünkü 🙏 1650 gr , yaklaşık 42cm. Keyfi yerinde görünüyor 37-38 leri bekler dedi ama kısmet , malum günlük değişebiliyor durumlar 🙈 sezaryan olacağı için zaten 37-38 arası alınacak kısmet olursa 🙏🥰🧿
Masallah artik son zamanlarin senin de😍saglikla gelir ins

Kızlar bende haberler biraz kötü. Benimde kontrolüm vardı bugün. Ölçümler biraz geriden çıktı. Baş çevresi 8 gün, göbek çevresi 10 gün geri kalmış. 28+0 bugün ve kilosu 1050 gram. Boyu 36 cm. Çok iştahlı değilim açıkcası ama yinede bu kadar geri çıkması çok üzdü beni. 3 hafta üst üste kontrol yapılacak.
Hiç canını sıkma canım . Bizim karın çevresi nerdeyse 2 hafta geriden gidiyor , baş çevresi de 1 hafta önden ama doktor , kan akışlarında , plesanta da bir sorun olmadığı için beslenmesinde sorun olmadığını zayıflığın yapısal olduğunu söyledi . Bizim de o haftalarda söylediğin kilolarda idi . Bugün 31+4 de 1650 gr. Kafaya takacak bir sorun yok bence

Hiç canını sıkma canım . Bizim karın çevresi nerdeyse 2 hafta geriden gidiyor , baş çevresi de 1 hafta önden ama doktor , kan akışlarında , plesanta da bir sorun olmadığı için beslenmesinde sorun olmadığını zayıflığın yapısal olduğunu söyledi . Bizim de o haftalarda söylediğin kilolarda idi . Bugün 31+4 de 1650 gr. Kafaya takacak bir sorun yok bence

Bizimde kan akışında sorun yok. Ama yinede üzüldüm geri çıkınca. İnşallah toparlar bu hafta. Çok teşekkür ederim desteğiniz için🙏

Hazırlıklar tam gaz zaten. Odasını bitirmek üzereyiz, ufak detaylar kaldı. Çantamı da bu hafta yapmaya başladım. Eksikleri tamamlıyorum. Biraz acele ettik biz son ay zorlanırım diye. Bir de ilk çocuk heyecanından 🤣
Iyi yapmissin canim su gibi gecer vakit😍ben de pek tık yok bir dahaki kontrolden sonra hizlanrz artk🤗

Merhaba, bana da doktorum aşı ol dedi. Vakalar çok arttı ve gebeler ağır geçiriyor mutasyonlu virüsleri dedi. Yarına randevu aldım, 32+2 yim. Şu an nasılsın bir değişiklik var mı ? umarım en az yan etkiyle geçiririz.
Aşı olalı yirmi dört saat geçmiş oldu çok şükür hiç yan etki yaşamadım. Ben biraz pimpiriklendim yine de bebeği doktora da göstermek istedim çok şükür o da üyiydi🙏🏾 Umarım sen de sorunsuz atlatırsın süreci🙏🏾

Canim o bende de oluyor ama mesela nstde de sanci olarak cikmadi hissettigim anda bebek toplanmasi farkli bisey kasilma farkli kasilma oldugunda bebek toplandigi an rahimde taş gibi oluyor karnin heryeri mesela insallah seninki de toplanmadir sadece bende kasilma sanmiştim
Hımmm 🙏🏻 Evet canım sadece bir yere toplanıyor karnımın orası sertleşiyor sadece yok yok rahim ya da karnım hepsi değil…22 sinde kontrol var 😍 bakalım oğluşla buluşacaz😃 senin minnaklar napıyor kuzum iki tane ayyy❤️❤️❤️🙊 Allahım sağlıkla kucağına versin

Hımmm 🙏🏻 Evet canım sadece bir yere toplanıyor karnımın orası sertleşiyor sadece yok yok rahim ya da karnım hepsi değil…22 sinde kontrol var 😍 bakalım oğluşla buluşacaz😃 senin minnaklar napıyor kuzum iki tane ayyy❤️❤️❤️🙊 Allahım sağlıkla kucağına versin
O zaman normal canim 😍 napsinlar biri hiç yerinde durmuyor biri daha sakin birbirlerini tepip duruyorlar icerde😂😂 benim de 21inde kontrolum tekrar inşallahh rahim agzim kisa cikmaz yoksa doguma kadar yataktayiz😐 amiiin inşallahh canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim 🤲

X