TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Selamlar pastelmom pastelmom dün normal dogumla dunyaya geldi kizim 32+3 erken geldigi icin kuvoze aldilar ve su an baska hastaneye sevkettiler gordum dokundum ama henuz kucagima alamadim.10 gun kalacak demisler.rahat nefes alip versin diye bi sure solunum cihazina bagli kalcak heralde kilosu da artinca verirler diye dusunuyorum 2,800 dogdu kizimiz.cok sukur ciddi bi sorun yok.ben de iyiyim henuz hastanedeyim.Allah hepinizi saglicakla vakti zamaninda evlatlariniza kavustursun.
Çok tebrik ederim grubumuzun ilk annesi.. hayırlı uğurlu olsun en kısa sürede sağlıcakla kucağına da almanı nasip etsin. 🙏🙏❤️❤️

Selamlar pastelmom pastelmom dün normal dogumla dunyaya geldi kizim 32+3 erken geldigi icin kuvoze aldilar ve su an baska hastaneye sevkettiler gordum dokundum ama henuz kucagima alamadim.10 gun kalacak demisler.rahat nefes alip versin diye bi sure solunum cihazina bagli kalcak heralde kilosu da artinca verirler diye dusunuyorum 2,800 dogdu kizimiz.cok sukur ciddi bi sorun yok.ben de iyiyim henuz hastanedeyim.Allah hepinizi saglicakla vakti zamaninda evlatlariniza kavustursun.
Maşallah canım benim gözünüz aydın 🌺 Allahın izniyle güçlü kızımız en kısa sürede kendini toparlayacak annesiyle babasıyla evine gidecek 🥰 bir sorun olmamasına çok sevindim güzel haberlerinin takipçisiyim duaların için de Allah razı olsun💕

Ay ay ay süper maşallah dayanamamış minnoş gelmiş hemen. Çok sevindim sağlığınızın iyi olmasına. Tebrikler canım🙏😄❤️

Kızlar selamlar. Yarın aşı randevusu aldım artık çok bunaldım sürekli çevremden de vakalar ölümler duymaya başladım. Evden çalıştığım için olabildğince izole yaşıyorum ama artık bunaldım doktorumla konuştum o da ol dedi bakalım inşallah hayırlısıyla sorunsuz atlatırım. Bebegime de zarar değil şifa olur inşallah🙏🏾

Kızlar selamlar. Yarın aşı randevusu aldım artık çok bunaldım sürekli çevremden de vakalar ölümler duymaya başladım. Evden çalıştığım için olabildğince izole yaşıyorum ama artık bunaldım doktorumla konuştum o da ol dedi bakalım inşallah hayırlısıyla sorunsuz atlatırım. Bebegime de zarar değil şifa olur inşallah🙏🏾
Aşıyı olduktan sonra en doğru kararın bu olduğunu anlıyor insan gerçekten☺️bebelerimize şifa olsun inşallah çok direndik iyi de korunduk ama aşılanmak en iyisi gibi 🌺

Yaaa çok mutlu oldummm😍😍 Ahh nasıl bir his dokunmak, onu görmek anlatsana 🥰 kilosu çok çok iyi, maşallah minnoşa🧿🧿🧿

Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi canim benim🤲 erken dediğin gibi ama onemli olan toparlayabilmesi ve 1800gram da cok rahat toparlayacaktir emin ol çook gucludur o 💜rabbim sana ve kizina kolaylik saglik versin tebrik ederim bu duyguyu ilk tadan oldun 💜💜

Bugun kontrolum vardi 29+0 olduk biri 1400gram biri 1300 gram olmuşlar🤲 ama rahim agzim 30mm cikti doktor takip gerektirir dedi nst de sanci yok iyi cikti haftaya bidaha cagirdi.. ama moralim bozuldu😥😥

Rabbim tez zamanda kavuştursun sizi canim benim🤲 erken dediğin gibi ama onemli olan toparlayabilmesi ve 1800gram da cok rahat toparlayacaktir emin ol çook gucludur o 💜rabbim sana ve kizina kolaylik saglik versin tebrik ederim bu duyguyu ilk tadan oldun 💜💜
Amin canim cok tesekkur ederim darisi basiniza insallah ❤

Yaaa çok mutlu oldummm😍😍 Ahh nasıl bir his dokunmak, onu görmek anlatsana 🥰 kilosu çok çok iyi, maşallah minnoşa🧿🧿🧿
Kilosunu yanlis yazmisim canim 1800 tuhaf degisik bi his kucagima alamadim eminim alinca daha farkli hisler yasayacagim insallah evimize getirelim yazarim buraya yine 😊 Allah isteyen bekleyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah

Bugun kontrolum vardi 29+0 olduk biri 1400gram biri 1300 gram olmuşlar🤲 ama rahim agzim 30mm cikti doktor takip gerektirir dedi nst de sanci yok iyi cikti haftaya bidaha cagirdi.. ama moralim bozuldu😥😥
Masallah canim vaktinde saglikla gelsin minikler insallah dikkat et dinlen bolbol🤗

Kızlar selamlar 29.haftamdayım yaklaşık 2 haftadır bebek çok hareketli ve hareketlerini özellikle vajinaya dogru baskı şeklinde hissediyorum ve bazen o ani baskılar ciddi anlamda canımı acıtıyor ve korkutuyor. Sanki kolu ya da bacağı kasıklarıma dogru uzanıyor batıyor gibi bir his ani ve agrılı oluyor. Doktorum en son makat geliş pozisyonda olduğu için ayakları asagı dogru o yüzden hareketleri asagıda hissediyorsun demişti. Kontrolüm cuma günü ama biraz tedirginim acaba evham mı yapıyorum normal mi bu hareket ve batmalar?

Canım morelini bozma bende 30+5 deyim. Kasılmam var şimdi çıktım doktordan herşey yasak, erken gelmek istiyor seninki dedi 🙏 seninkiler de aynı benimki gibi canım

Selam kızlar bende şimdi doktordan çıktım 30+5 deyim 1600 gr olmuş yakışıklım. Yüzünü göstermedi. Eliyle degil ayagıyla suratını kapatmış bizimki 😃😃 kasılmam vardı ondan dolayı ilaca başladık. Şimdilik magnezyum yazdı artarsa progestan 'a başlayacak yine durmazsa yapacak birşey yok, dünyaya hosgeldin diyecek 😃😃

X