Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne dedi peki bu duruma?Kizlar ya bazi gunler cok hareketli oluyor bazi gunler cok cok az bir iki kere. Hatta gecen gun hic hareket hissrtmeyince solugu doktorda aldik. Sizde de oluyir mu bu durumlar?
Bazen yapabiliyorlarmış. 3 ya da 4 saat hic hareket hissetmezsen gece bile olsa acile gel muhakkak takip edelim dedi. Ama onemli birsey yok hersey normal dediDoktor ne dedi peki bu duruma?
Anladım canım , sıkıntılı zamanlara girdik hayırlısıyla Kucagımıza almayı nasip etsin rabbimBazen yapabiliyorlarmış. 3 ya da 4 saat hic hareket hissetmezsen gece bile olsa acile gel muhakkak takip edelim dedi. Ama onemli birsey yok hersey normal dedi
Hayırlısı olsun , ben daha bebek alışverişine bile bu hafta sonu başladımMerhaba kızlaaaar Ben bugün itibariyle hastane çantamızı hazırladım, tek eksik depend onu da aldık mı valiz arabaya konacak inşallah Sizler ne durumdasınız??
Depend ne için bu arada ? normal büyük beden iç çamaşırı ve ped de aynı işi görmez mi acaba ?Merhaba kızlaaaar Ben bugün itibariyle hastane çantamızı hazırladım, tek eksik depend onu da aldık mı valiz arabaya konacak inşallah Sizler ne durumdasınız??
Bizim doktorumuz çantaları hazırlayıp arabaya koyun dedi geçen hafta Sende elini çabuk tut, yıkaması, ütülemesi derken zor oluyor vallahi… Depend çok rahat oluyormuş, külot şeklinde giyildiği için sızdırma vs olmuyormuş. Kullananlar bir beden büyük alın diye yazmışlar, ben M beden düşünüyordum L alıcam öyle olunca.İlk aşamada depend lazım ama iki üç gün sonra gece boy pede geçiliyormuş.Depend ne için bu arada ? normal büyük beden iç çamaşırı ve ped de aynı işi görmez mi acaba ?
Benim her şey tamam ama yıkanıp ütülenme yerleştirilme faslına geçemedim bu hafta son çalışma haftam nasip olursa haftaya hızlandırıcam bu yıka ütüle çantala olayını bir de depend aldım dün en büyük sanırım xL bedenmiş ben L almışım da benim koca totoya xxl anca olur nasıl yapcam acaba o işiMerhaba kızlaaaar Ben bugün itibariyle hastane çantamızı hazırladım, tek eksik depend onu da aldık mı valiz arabaya konacak inşallah Sizler ne durumdasınız??
Bende aynı şekildeyiö canım, gece uyku yok sabahları da uyuyamıyorum. Ayaklarım şişti üstüne basmak dahi istemiyorum ve iştahım kapandı canım hiçbirşey yemek istemiyorMerhaba güzel anneler, güzel bir hafta diliyorum artık son zamanlara girdik. Benim kız beni hiç uyutmuyor. Mide yanmalarim çok fazla ama dayaniyorum.
Ben daha kıyafetleri yıkamadım ve tdoktor hazırla dursun dediMerhaba kızlaaaar Ben bugün itibariyle hastane çantamızı hazırladım, tek eksik depend onu da aldık mı valiz arabaya konacak inşallah Sizler ne durumdasınız??
ben d ebu hafta odasını ve cantasını hazırlıyorum inşallah:) benim de akşamları sırt agrım başladı 3-4 gündür. hatta geçen akşam acaip kasık ağrılarım oldu. ama yine de her anı çok özelMerhaba kızlaaaar Ben bugün itibariyle hastane çantamızı hazırladım, tek eksik depend onu da aldık mı valiz arabaya konacak inşallah Sizler ne durumdasınız??
Ben De herşeyi hazırladım çok şükür Gerçekten yıka ütüle kısmı çok zevkli ama çok uğraştırıcı.. hahaha ben de xl aldım ama aynen inşallah totoma olur.Benim her şey tamam ama yıkanıp ütülenme yerleştirilme faslına geçemedim bu hafta son çalışma haftam nasip olursa haftaya hızlandırıcam bu yıka ütüle çantala olayını bir de depend aldım dün en büyük sanırım xL bedenmiş ben L almışım da benim koca totoya xxl anca olur nasıl yapcam acaba o işi
Aynisi bende de var ayaklarım 5.aydan beri hep şiş çok zorlanıyorum ama dayaniyorum. Son 3 aydır hiç kilo almadım zorla yemek yiyorum ama bebek kilosu yerinde çok şükür bir de Antalya hala çok sıcak ondanda çok bunaldım....Bende aynı şekildeyiö canım, gece uyku yok sabahları da uyuyamıyorum. Ayaklarım şişti üstüne basmak dahi istemiyorum ve iştahım kapandı canım hiçbirşey yemek istemiyor
Adana da aynı canım hava halen çok sıcakAynisi bende de var ayaklarım 5.aydan beri hep şiş çok zorlanıyorum ama dayaniyorum. Son 3 aydır hiç kilo almadım zorla yemek yiyorum ama bebek kilosu yerinde çok şükür bir de Antalya hala çok sıcak ondanda çok bunaldım....
Çok çok gecmiş olsun , canıbı hiç sıkma güzel şeyler düşünBugun 3te kontrolum vardi ama gece agrim basladi hastaneye geldik nst de sancilarim cikti 30+0iz yatis verdi doktor ciger gelistirici yapildi sancilari durdurmaya calisiyorlar dualarinizi eksik etmeyin
Canım çok geçmiş olsun dualarım sen ve mimiklerinleBugun 3te kontrolum vardi ama gece agrim basladi hastaneye geldik nst de sancilarim cikti 30+0iz yatis verdi doktor ciger gelistirici yapildi sancilari durdurmaya calisiyorlar dualarinizi eksik etmeyin