TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım maşallahhya bu kasılma nasıl oluyor biz mi hissediyoruz da doktor öyle diyor ya da hiç şikayetimiz olmasa da usg de mi anlaşılıyor ay hiç bilmiyorum ben giidyorım doktora bir şey de demiyor keyfinize bakın gençler diyip diyip duruyor

Gozun aydin canim.Rabbim saglikla evinizede gecmeyi nasip etsin.

Çocuk tek bir yerde toplanıp karnım sertleşiyordu. Doktora söyledim oda usg de gördü zaten kasılman günde kaç defa oluyor dedi

Hımm benim de oluyor Niye böle diyordum kendi kendime hiç de demedim doktoratamam canım kontrolum var bunu anlatayım
Canim o bende de oluyor ama mesela nstde de sanci olarak cikmadi hissettigim anda bebek toplanmasi farkli bisey kasilma farkli kasilma oldugunda bebek toplandigi an rahimde taş gibi oluyor karnin heryeri mesela insallah seninki de toplanmadir sadece bende kasilma sanmiştim

Canım morelini bozma bende 30+5 deyim. Kasılmam var şimdi çıktım doktordan herşey yasak, erken gelmek istiyor seninki dedi seninkiler de aynı benimki gibi canım
Aman aman 1.5ay daha dayansinlar bakalim haftaya 30mm altina duşmezsek iyiye işaret inşallahhh dusmez hayirla saglikla vaktinde gelsinler inşallah hepimizin kuzulari

Benim de bugün kontrolüm vardı . 31+4 . Çok şükür beyin sıvısında artış olmamış hatta biraz gerileme var kilosu biraz geride ama doktor yapısal dedi , diğer bütün değerleri normal çünkü 1650 gr , yaklaşık 42cm. Keyfi yerinde görünüyor 37-38 leri bekler dedi ama kısmet , malum günlük değişebiliyor durumlar sezaryan olacağı için zaten 37-38 arası alınacak kısmet olursa

Bugün herkes kontroldeymiş anlaşılan, biz de gittik. Sonunda yüzünü gösterdi bizim velet, babasına çok benziyor 30+2deyiz 1762 gr 40 cm olmuş, her şey yolundaymış şükür. O bahsettiğiniz sertleşme, arada kasılma gibi şeyler bende de oluyor bazen normalmiş. Erken gelme gibi bir şey yok iyi dedi doktor. Gelirse nasıl anlıcam dedim, belirgin olur o anlarsın ağrı, su veya kan gelirse veya çocuk hareketleri yavaşlarsa mutlaka ara beni dedi. Ben daha önce miyom ameliyatı olduğum için sezaryen olucam 8 kasım civarı 38-39 hafta arası alırız bebişi dedi. Çok heyecanlandım yaa çok az kaldı

Kızlar bende haberler biraz kötü. Benimde kontrolüm vardı bugün. Ölçümler biraz geriden çıktı. Baş çevresi 8 gün, göbek çevresi 10 gün geri kalmış. 28+0 bugün ve kilosu 1050 gram. Boyu 36 cm. Çok iştahlı değilim açıkcası ama yinede bu kadar geri çıkması çok üzdü beni. 3 hafta üst üste kontrol yapılacak.

Kızlar aşımı oldum 2 saat oldu alerjik yan etki olmadı çok şükür. İnşallah bugünü de rahat geçiririm.
Merhaba, bana da doktorum aşı ol dedi. Vakalar çok arttı ve gebeler ağır geçiriyor mutasyonlu virüsleri dedi. Yarına randevu aldım, 32+2 yim. Şu an nasılsın bir değişiklik var mı ? umarım en az yan etkiyle geçiririz.

Canım kilosu boyu iyi hani tabiki doktor farklı ölçümler yapıyor ama niye öyle geri demiş kiinşallah güzel gelişmeleri yazarsın bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…