Canım maşallahhSelam kızlar bende şimdi doktordan çıktım 30+5 deyim 1600 gr olmuş yakışıklım. Yüzünü göstermedi. Eliyle degil ayagıyla suratını kapatmış bizimkikasılmam vardı ondan dolayı ilaca başladık. Şimdilik magnezyum yazdı artarsa progestan 'a başlayacak yine durmazsa yapacak birşey yok, dünyaya hosgeldin diyecek
Gozun aydin canim.Rabbim saglikla evinizede gecmeyi nasip etsin.Selamlar @pastelkiz dün normal dogumla dunyaya geldi kizim 32+3 erken geldigi icin kuvoze aldilar ve su an baska hastaneye sevkettiler gordum dokundum ama henuz kucagima alamadim.10 gun kalacak demisler.rahat nefes alip versin diye bi sure solunum cihazina bagli kalcak heralde kilosu da artinca verirler diye dusunuyorum 2,800 dogdu kizimiz.cok sukur ciddi bi sorun yok.ben de iyiyim henuz hastanedeyim.Allah hepinizi saglicakla vakti zamaninda evlatlariniza kavustursun.
Kasılma nasil anlasiliyor cnm:s insallah vaktinde saglikla gelsin bebisCanım morelini bozma bende 30+5 deyim. Kasılmam var şimdi çıktım doktordan herşey yasak, erken gelmek istiyor seninki dediseninkiler de aynı benimki gibi canım
Çocuk tek bir yerde toplanıp karnım sertleşiyordu. Doktora söyledim oda usg de gördü zaten kasılman günde kaç defa oluyor dediCanım maşallahhya bu kasılma nasıl oluyor biz mi hissediyoruz da doktor öyle diyor ya da hiç şikayetimiz olmasa da usg de mi anlaşılıyor ay hiç bilmiyorum ben giidyorım doktora bir şey de demiyor keyfinize bakın gençler diyip diyip duruyor
Bebek tek bir yerde toplanıyor canım, karnımın tek bir yere sert oluyor ara araKasılma nasil anlasiliyor cnm:s insallah vaktinde saglikla gelsin bebis
Hımm benim de oluyorÇocuk tek bir yerde toplanıp karnım sertleşiyordu. Doktora söyledim oda usg de gördü zaten kasılman günde kaç defa oluyor dedi
Anlat canım zaten kendiside usg de görüyorHımm benim de oluyorNiye böle diyordum kendi kendime hiç de demedim doktora tamam canım kontrolum var bunu anlatayım
Canim o bende de oluyor ama mesela nstde de sanci olarak cikmadi hissettigim anda bebek toplanmasi farkli bisey kasilma farkli kasilma oldugunda bebek toplandigi an rahimde taş gibi oluyor karnin heryeri mesela insallah seninki de toplanmadir sadece bende kasilma sanmiştimHımm benim de oluyorNiye böle diyordum kendi kendime hiç de demedim doktora tamam canım kontrolum var bunu anlatayım
Amin inşallahh inşallah zamanında kucağımıza sağlıkla alırız minnaklarımızıAnlat canım zaten kendiside usg de görüyorrabbim saglıcakla kavuşmamızı nasip eylesin inşallah
Aman aman 1.5ay daha dayansinlarCanım morelini bozma bende 30+5 deyim. Kasılmam var şimdi çıktım doktordan herşey yasak, erken gelmek istiyor seninki dediseninkiler de aynı benimki gibi canım
Aynen benim de bazen oldugu oldu bir dahakine ben de soraym,)Bebek tek bir yerde toplanıyor canım, karnımın tek bir yere sert oluyor ara ara
Aklınıza takılın herşeyi sorun kızlarAynen benim de bazen oldugu oldu bir dahakine ben de soraym,)
Gönül dayanmalarını istiyor ama kararı onlar veriyorAman aman 1.5ay daha dayansinlarbakalim haftaya 30mm altina duşmezsek iyiye işaret inşallahhh dusmez hayirla saglikla vaktinde gelsinler inşallah hepimizin kuzulari
Amin Allah razi olsun darisi basiniza insallahGozun aydin canim.Rabbim saglikla evinizede gecmeyi nasip etsin.
Merhaba, bana da doktorum aşı ol dedi. Vakalar çok arttı ve gebeler ağır geçiriyor mutasyonlu virüsleri dedi. Yarına randevu aldım, 32+2 yim. Şu an nasılsın bir değişiklik var mı ? umarım en az yan etkiyle geçiririz.Kızlar aşımı oldum 2 saat oldu alerjik yan etki olmadı çok şükür. İnşallah bugünü de rahat geçiririm.
Canım kilosu boyu iyi hani tabiki doktor farklı ölçümler yapıyor ama niye öyle geri demiş kiKızlar bende haberler biraz kötü. Benimde kontrolüm vardı bugün. Ölçümler biraz geriden çıktı. Baş çevresi 8 gün, göbek çevresi 10 gün geri kalmış. 28+0 bugün ve kilosu 1050 gram. Boyu 36 cm. Çok iştahlı değilim açıkcası ama yinede bu kadar geri çıkması çok üzdü beni. 3 hafta üst üste kontrol yapılacak.