TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Yaa cok az kalmis hayirli saglikli gelsin insallah

Masallah artik son zamanlarin senin desaglikla gelir ins

Hiç canını sıkma canım . Bizim karın çevresi nerdeyse 2 hafta geriden gidiyor , baş çevresi de 1 hafta önden ama doktor , kan akışlarında , plesanta da bir sorun olmadığı için beslenmesinde sorun olmadığını zayıflığın yapısal olduğunu söyledi . Bizim de o haftalarda söylediğin kilolarda idi . Bugün 31+4 de 1650 gr. Kafaya takacak bir sorun yok bence

Bizimde kan akışında sorun yok. Ama yinede üzüldüm geri çıkınca. İnşallah toparlar bu hafta. Çok teşekkür ederim desteğiniz için

Iyi yapmissin canim su gibi gecer vakitben de pek tık yok bir dahaki kontrolden sonra hizlanrz artk

Aşı olalı yirmi dört saat geçmiş oldu çok şükür hiç yan etki yaşamadım. Ben biraz pimpiriklendim yine de bebeği doktora da göstermek istedim çok şükür o da üyiydi Umarım sen de sorunsuz atlatırsın süreci

Hımmm Evet canım sadece bir yere toplanıyor karnımın orası sertleşiyor sadece yok yok rahim ya da karnım hepsi değil…22 sinde kontrol var bakalım oğluşla buluşacaz senin minnaklar napıyor kuzum iki tane ayyy Allahım sağlıkla kucağına versin

O zaman normal canim napsinlar biri hiç yerinde durmuyor biri daha sakin birbirlerini tepip duruyorlar icerde benim de 21inde kontrolum tekrar inşallahh rahim agzim kisa cikmaz yoksa doguma kadar yataktayiz amiiin inşallahh canim hepimiz saglikla kucagimiza alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…