TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba arkadaşlar bugün dışardan yemek yedim etin pembe olduğunu fark ettim seçmeye çalıştım birazToxoplasma bağışıklığım vardı hani en başta test yaptırdık ya…şimdi içime bir kurt düştü nolacak bir şey olursa diye ayyy kafamdan atamıyorum zaten en ufak şeyden etkileniyoz nolur sizce risk nedir canlarım

Ben pastırma aşerdim iki üç kere yedim valla bişey olmadı

Canım hiç merak etme hiç de korkma Allahın izniyle hiiiç bir şeycik olmaz bebişe benim toxoplazma bağışıklığım da negatif canım istediğinde sucuk sosis bile yiyorum pişmiş olarak , bir kere de hamburger yerken köfte tam pişmemişti son anda farketmiştim

Geçenlerde ben de aynı şeyi yaşadım , tam et yerken bir kısmının tam pişmemiş olduğunu farkettim . Benim de toxoplazma ıgg değerim pozitif idi yani bağışıklığım vardı aslında ama yine de ben de bir süre düşündüm sürekli , insanın elinde olmuyor işte kaynakların çoğunda igg pozitif ise tekrar geçirilmez diyor bebeğe ve anneye bir zararı olmaz diyor ama doktorlardan biri bana ben o testi istemiyorum hiç bir anlam ifade etmiyor bağışıklık görünse bile tekrar geçirilebiliyor demişti , o aklıma geldikçe panik olmadım değil ama hangisi doğru onu da bilmiyorum . Allah korusun hepimizi sizin de igg pozitif miydi ?

Evet canım igg pozitiftiAynenn öyle internette araştırdım filan her şeyden bir anlam çıkarıp duruyorum Allah korusun bebişlerimizi sonra niye dışardan yedim ki diye pişmanlıklar başlıyor diz boyu

İşte. Bu kafada kurma işi yok muu canım yok ay bir daha dışardan yemem akşam akşam sanki derdim yoktu tebelleş oldu beynime düşün düşün

Selamlar pastelmom dün normal dogumla dunyaya geldi kizim 32+3 erken geldigi icin kuvoze aldilar ve su an baska hastaneye sevkettiler gordum dokundum ama henuz kucagima alamadim.10 gun kalacak demisler.rahat nefes alip versin diye bi sure solunum cihazina bagli kalcak heralde kilosu da artinca verirler diye dusunuyorum 2,800 dogdu kizimiz.cok sukur ciddi bi sorun yok.ben de iyiyim henuz hastanedeyim.Allah hepinizi saglicakla vakti zamaninda evlatlariniza kavustursun.

Rabbim sağlıkla da evine götürmeyi nasip etsin inşallah ilk annemiz sen oldun galiba kilosu gayet iyi maşallah hiç Bi sıkıntı yaşamaz inşallah

Tebrikler kilosu çok iyi maşallah çabuk toparlar normal zamanında doğanlar bu kilo ile doğmuyor . Biraz sabret canım çok yakında kucağına alıp , kokusunu içine cekeceksin grubumuzun ilk annesi sevgiler

Kilosu maşallah iyi, inş sağlıklıca evinize gitmek, o mis kokusunu tekrar tekrar içine çekmek de nasip olur gerçekten grubun ilk annesi olarak tecrübelerini bizimle de paylaşırsın inş

Canimmm gozun aydin insallah saglikla kavusacaksiniz cok sukur kilosu da cok guzel erken dogmus gibi degil Rabbim bir an once kavustursuntopikin ilk dogum yapani oldunnn. Normal dogum nasildi

Maşallah kilosu çok güzel. Kısa zamanda kavuşacagınıza inanıyorum. Evinize sağlıkla mutlulukla hepberaber dönün inşallah.

Canimmm gozun aydin insallah saglikla kavusacaksiniz cok sukur kilosu da cok guzel erken dogmus gibi degil Rabbim bir an once kavustursuntopikin ilk dogum yapani oldunnn. Normal dogum nasildi
Tesekkur ederim canim kiloyu yanlis yazmisim 1800.iki gun sanci cektim de son gun sancisi felaketti ama dogum rahat oldu cok sukur bi iki ikinmayla geldi bebek kucuk diye de bana rahat gelmis olabilir bilmiyorum darisi basiniza Allah bi avazda kurtarsin insallah saglikla kucaginiza alin bebisleri

Cok sukur canim saglikla dogdu insallah evine gelecek en kisa zamandanormal olmasi da cok guzel cabucak toparlanirsn ins cnm

Maşallah cabuk benim kilosu falan gayet iyi gelmiş. Brian önce kavusursunuz inşallah tedbir amaçlı almışlardır. Saglıklı olsun da çok çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…