TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Benim eşiminde bir tanıdığının eşi 26 haftalık gebeymiş, entübe edildi ve maalesef annede bebekte kurtarılamadı… O kadar etkilendik ki… Ben de doktorumun önerisiyle iki doz sinovac yaptırmıştım, 13+5 ve 18. Haftalarda. Baktık yeterli olmayacak, Salı günü doktorumuza tekrar danışıp 3. Dozumu Biontech yaptırdık, hiç değilse içimiz rahat artık.

Tetanoz asisi sadece aeni degil bebeginide kor6uyir sonucta bu cocugun kordonu kesiliyor ve Allah korusun nerden nasil geleceği belli olmaz mikrobun o sebeple vuruyorlar zaten. Ayrica bende cok fazla duyuyorum artik gebelikte korona vr entube durumunu daha geçen gun doktoruma gittigimde bir kisi daha 35 haftalik hamileymis anne entube bebegi almislar. Tabikide bilmiyoruz ne olacagini ama su an bilime guvenmekten baska caremiz yok bend ilk doz biontech asimi oldum 2. Yi bekliyorum insallah bebislerimiziede antikor olacak ve iyi olacak . Her sey Rabbimin elinde biz tedbirimizi alalimda.

Canım bu mesajından sonra tüm kararsızlığımı attım üzerimden sabaha randevu aldım biontech olacağım Allahın izniyle

B
Herkese merhaba, bu arada doğum şeklini doktorunuzla konuştunuz mu? Normal doğum mu tercih edeceksiniz yoksa sezeryan mı?
Bugün 6 haftadan sonra kontrolümüz var Birçok şey soracağım doktorumuza, bir sorumda doğum şekli olacak. Gönlümden geçen normal doğum yapmak. Her şey çok rahat ilerleyecekmiş gibi his var içimde… Tabi son kararı bebişimiz ve doktorumuz verecek

Guzel haberlerini bekliyoruz insallah canim

Herkese merhaba, bu arada doğum şeklini doktorunuzla konuştunuz mu? Normal doğum mu tercih edeceksiniz yoksa sezeryan mı?
Evet canım görüştüm ben, kalça, legem kemiğimde kırık var saglı sollu, zamanında trafik kazası geçirmiştim. Normal dogum benim için çok riskli o yüzden Sezeryan olacagım ben. Ortapedi doktorum kesinlikle izin vermiyor normal Doguma

Ben sadece tüp bebekle hamile kalanlara normal yapılmıyormuş öyle mi diye sordum, herşey yolunda giderse normal olur dedi. Ama normal doğuma biz hocalar olarak girmiyoruz dedi. Üniversite hastanesine gidiyorum ben, normal doğumu asistan ve nöbetçi hekimler yaptırıyormuş. Haliyle kararsız kaldım

Çok geçmiş olsun öncelikle. Sezeryanı peki spinal mi yoksa genel mi düşünüyorsunuz?

Bizim kontrolümüz çok güzeldi Bebişim bir hafta öndeymiş, gayet iyi dedi doktorumuz. Boyu 38-40 cm, kilosu 1580 gr. Babasına çok benziyor bu sefer bariz gördük 4 boyutluda Kol altındaki lenf büyümesi takip ediliyordu, o da çok şükür çok büyümemiş. 3 cm’lik bir çıkıntı olacağı için doktorumuz sezaryen önerdi, eşimde aynı şekilde normal doğum olmasını istemediğini söyledi. Doğum çantanızı hazırlayıp arabaya koyun dedi 32 den sonra ne zaman isterse gelebilir ama 36 dan önce gelecek gibi durmuyor dedi. 4 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı

Meraba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeğim 1370 gr boyunu söylemedi benimde aklıma gelmedi ben toplamda 3 kilo aldım onun için bebek gelişiminden endişeliyim doktor haftasına göre gayet uyumlu dedi 28+4 hafta çıktı usg 2 gün ileri çıktı. Bebek makat geliş şu an bı haftalar da böyle olup sonra döner mi

Merhaba canım benim 29+0 da tersti bebeğim o hafta döndüğünü hissettim 29+4 de kendi doktoruma gittiğimde doğum pozisyonunu almıştı benim de hep makat gelişti doktorum 35. Haftaya kadar dönebilir ama hiç dönmeyebilir de demişti

Ayy ne güzel aferin ona inşallah benim kız da döner normal doğum düşünüyorum ben Bi aksilik çıkmasa

Canım bu mesajından sonra tüm kararsızlığımı attım üzerimden sabaha randevu aldım biontech olacağım Allahın izniyle
Ben de dün biontech aşımı oldum. Dayanamadim baskıya ve bu korkuya. Allah'ım sen hepimizi ve yavrularımızı koru.

Ben coronayı yeni atlattığım için 1 ay antikor kalıyormuş sonrası için istersen ol dedi doktorum ama doğum a çok az kalmış oluyor zaten onun için doğumdan sonra aşı olmayı düşünüyorum.

Ayy ne güzel aferin ona inşallah benim kız da döner normal doğum düşünüyorum ben Bi aksilik çıkmasa
İnşallah canım benim de niyetim öyle hayırlısı artık
Ben de dün biontech aşımı oldum. Dayanamadim baskıya ve bu korkuya. Allah'ım sen hepimizi ve yavrularımızı koru.
Amiin canım ben de dayanamadım kendimle de çok çatıştım ama sağlık ağır bastışifa olsun bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…