Cok cok tesekkur ederim destek mesajlarinizi okudukca gozlerim yasariyo hepiniz de iyi ki varsinizCanım çok çoook geçmiş olsun. Sakın stres yapma, hastanede müdahale ile sen de bebeğin de güvendesiniz. Dualarım seninle bebiş erkenden gelmeyecek inşallah, sağlıkla alacaksıb kucağına. Bizim bebişlerimiz savaşçı, tutundular dünyaya. Öyle kolay kolay pes etmezler
Ben basladim yavastan canim listem.hazir . Bebisin kıyafetleri hazir yikandi utulendi kendiminkileride siparis verdim geliyorlar yikayop utuleyip koyacagim onlarida.Kızlar hastane çantasııı hazırlayan oldu mu aranızda. Hazırlaynlar neler koyduğunu yazarda bize de fikir olur. Haftaya hazırlamayı düşünüyorum
Çok sağol canım cok güzrl hazırlamışsın. Bana arkadaşım depend ped önerdi senin dediğin de o mu?Ben basladim yavastan canim listem.hazir . Bebisin kıyafetleri hazir yikandi utulendi kendiminkileride siparis verdim geliyorlar yikayop utuleyip koyacagim onlarida.
Bebis icin hazirladiklarim :
10 lu hastand cikisi 1 adet
5 li jastane cikisi 2 adet. ( 1 adette hastanede veriyorlar bu kadar yeterli diye dusundum.)
15 tane bez ne olur ne olmaz diye
Islak mendil saf su olanlardan
Avent küçük cam biberon eger sut gelmezse diye
Muslin ortu 2 adet
Agiz mendili 5 afet
Pisik kremi
Alt acma pedi
Ve 2 tane battaniye. Birde malum dogum kasim ayina denk gelecegi insallah örgü patik koyacagim 1 cift çıkış icin
Kendim icin ;
Sabahlikli Gecelik 1 adet foto cekimi icin
2 adet pijama takimi
Hirka
Corap 2 adet
Terlik
Ic camasiri 2 takim
2 adet emzirme atleti
Gumus gogus kapagi
Gogus ucu kremi
Yetiskin külot bezlerden
Kapali olduum icin bone ve sal
Kirli poseti.
Makyaj malz. Dis fircasi macunu kolanya maskr tarak.
Hepsini koymak icinde 2 adet bavul ici organizer aldim malum eşlerimiz yanimizda kaliyir bir tek herseyi rahatlikla bulsun diye.
Haftaya herseyi bavulumuza koyarim.diye düşündüm insallah
Aynen canim depend ped aldim. Umarim isine yarar seninde :) birde hastaneden hastaneye değişiyor ben Acibadem de dogum yaoacagim ins bebisi banyo yaptırıyorlar o sebeple ona da kendime de birer havlu koyacagim :)Çok sağol canım cok güzrl hazırlamışsın. Bana arkadaşım depend ped önerdi senin dediğin de o mu?
Hmm onu bilmiyorum canım sorarım ona göre koyarım ben de.Aynen canim depend ped aldim. Umarim isine yarar seninde :) birde hastaneden hastaneye değişiyor ben Acibadem de dogum yaoacagim ins bebisi banyo yaptırıyorlar o sebeple ona da kendime de birer havlu koyacagim :)
Aynen , ben de merak ediyorumCaglar56 Canım nasılsın, ara ara yaz merakta bırakma bizi…
Maşallah minik periyeKızlar selam, ben de kontrolden geldim. 29+2 yiz. 1388 Gr olmuşuz.Dr um ısrarla biontech aşı olmamı istiyor. Antalya'da durumlar çok kötü ve ölümler arttığını söyledi.( Allah korusun hepimizi) Ne yapacağımi bilemedim.. bugün ayrıca kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Hepimize sağlıklı mutlu günler diliyorum
Duygularımın tercümanı gibi cümlelerinAşı konusunda ben mi emin olamıyorum , kafam çok karışık , tedirginimiki doktorumdan biri öneriyor biri önermiyor , kendi içimden de olmak gelmiyor
Canım her daim dualarımdasın inşallah vaktiyle sağlıkla alacaksın yavrunu kucağınaKizlar durum ayni oldugu icin bisey yazamadim serum takiyolar antibiyotik veriyolar onun disinda bugun bi ilaca daha baslicam.ara ara suyum gelmeye devam ediyo .dr doguma kadar durmaz o artik dedi 34 . Haftaya kadar tutmaya caliscaz ama gelirse de acil sezeryan olur dedi.bi bayan daha var onu da 34 e kadar tutmuslar bi haftadir burdaymis o da su gelme sikayetiyle gelmis ona demisler 38 e kadar bekleyelim diye.insallah ben de olabildigince bebek saglikli oldugu surece yerinde kalsin isterim ne kadar vaktinde dogsa o kadar iyi.bu arada ben de asi olmadim bu durumda da yapcaklarini sanmiyorum artik dogumdan sonraya kalir bi yandan korkuyorum kaparim diye hastane ortami sonucta ama yapcak bisey yok olabildigince dikkat etmeye calisiyoruz.Hepinize tesekkur ederim firsat buldum mu yazarim yine.Bu arada nedense sekerim hala yuksek cikiyo onun icin de aksam 10 da insulin vuruyolar.insallah tez zamanda kavusuruz sagligimiza saglikli bi sekilde zamaninda alirim bebisimi kucagima.Allah a emanet olun ❤❤
Amin canim benim insallah.Allah razi olsunCanım her daim dualarımdasın inşallah vaktiyle sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına
Merhaba canım bendede kan uyuşmazlığı var ama benim doktorum dogum da vuracağını söyledi nedenseKızlar selam, ben de kontrolden geldim. 29+2 yiz. 1388 Gr olmuşuz.Dr um ısrarla biontech aşı olmamı istiyor. Antalya'da durumlar çok kötü ve ölümler arttığını söyledi.( Allah korusun hepimizi) Ne yapacağımi bilemedim.. bugün ayrıca kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Hepimize sağlıklı mutlu günler diliyorum
28 - 32. Hafta içinde ve doğumdan sonra da 72 saat içinde bir kez daha vurulacagim. Bu şekilde daha garantisi olduğunu söyledi.Merhaba canım bendede kan uyuşmazlığı var ama benim doktorum dogum da vuracağını söyledi nedense
ANLADIM BEN TEKRARDAN ARAYIP SORAYIM O ZAMAN, AKLIMDA KALMASIN BENİMDE28 - 32. Hafta içinde ve doğumdan sonra da 72 saat içinde bir kez daha vurulacagim. Bu şekilde daha garantisi olduğunu söyledi.
Çok sevindim canım, moralini yüksek tutKizlar durum ayni oldugu icin bisey yazamadim serum takiyolar antibiyotik veriyolar onun disinda bugun bi ilaca daha baslicam.ara ara suyum gelmeye devam ediyo .dr doguma kadar durmaz o artik dedi 34 . Haftaya kadar tutmaya caliscaz ama gelirse de acil sezeryan olur dedi.bi bayan daha var onu da 34 e kadar tutmuslar bi haftadir burdaymis o da su gelme sikayetiyle gelmis ona demisler 38 e kadar bekleyelim diye.insallah ben de olabildigince bebek saglikli oldugu surece yerinde kalsin isterim ne kadar vaktinde dogsa o kadar iyi.bu arada ben de asi olmadim bu durumda da yapcaklarini sanmiyorum artik dogumdan sonraya kalir bi yandan korkuyorum kaparim diye hastane ortami sonucta ama yapcak bisey yok olabildigince dikkat etmeye calisiyoruz.Hepinize tesekkur ederim firsat buldum mu yazarim yine.Bu arada nedense sekerim hala yuksek cikiyo onun icin de aksam 10 da insulin vuruyolar.insallah tez zamanda kavusuruz sagligimiza saglikli bi sekilde zamaninda alirim bebisimi kucagima.Allah a emanet olun ❤❤