- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
Ben aldım ama bimden aldım. 20 TL falan verdim. Çantamı daha hazırlamadım ama bence kullanışlı. En azından herşey düzenli olur.Kızlar doğum çantası için organizatör falan aldınız mı? Aldıysanız hoşunuza gitti mi?
Cok gecmis olsun canim insallah iyisindir . Umarim hersey yolundadir.Gunaydin moralim cok bozuk bu sabah kanamam oldu biraz ozelde kendi drumu birak bi acil doktora bile ulasamadim hastanede dr yok inanabiliyo musunuz hep bana denk geliyo yadevlete gittik cok sukur eşte yada bebekte bi sorun yok ama perinotolojiye gorunmeni tavsiye ederim dedi su an aktif kanaman yok dedi ama eve gittiginde devam ederse hastaneye git mutlaka dedi mudahaleye gerek duyulabilir dedi.eve geldim uzaniyorum esim de ise gitti tek kaldim evde.ayin 7 sindeki randevumuzu bugune almaya caliscaz esim geldiginde bi de dr umuza gorunelim bakalim o ne dicek.dua edin kizlar su iki ayi da sag salim atlatalim en azindan 36-37 haftayi bi atlatsak icim daha rahat olcak Allah herkesin bebegini korusun saglik sihhat versin anneye de bebege de
Çok çok geçmiş olsunAmin Allah razi olsun simdilik kanama durdu yani koyu geliyo artik.iki kere baktilar nst ye de bagladilar simdilik bi sorun gorunmuyor arada boyle kanamalar olabiliyor kendini yorma dinlen eger tekrar kanama olursa bebegin hareketlerinde azalma olursa agri kasilma olursa suyun gelirse hemen gel dediler ilac falan da vermedi yatirmadi da simdilik eve geldim uzaniyorum insallah tekrarlanmaz cok korktuk ya
Insallah cnm cok sagolİnşallah tekrarlamayacak gönlünü ferah tut canım bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah.. bebelerimiz kıymetli ve bizleri korkutmayı seviyor
Sagol cnm cok tesekkur ederimCok gecmis olsun canim guzelce dinlen hep dikkat et sukur bebis te iyimis icim rahat olsun
Cok tesekkur ederim ablamlar baska sehirde annem de koyde yanimda olccak kimse yok da esim elinden geldigince destek veriyo sagolsun bi sure hic bisey yapmayop dinlencem bakalim.Amin insallah Allah herkesi bebegine saglicakla kavustursun insallahÇok çok geçmiş olsunDoğuma kadar kendinizi hiç ama hiç yormayın bence, bir yakınınız yardıma gelsin hatta mümkünse… Allah korusun bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın.
Tesekkur ederim canim iyiyim cok sukur kanama durdu ilac igne falan vermedi kendini yorma dinlen dedi dr.Elimi etegimi cektim herseyden :) esim sagolsun yardimci oluyo.Cok sukur bebek te ben de iyiyiz ama korktuk yani.Allah tum hamilelerin annelerin yardimcisi olsun anayi evlada evladi anaya bagislasinCok gecmis olsun canim insallah iyisindir . Umarim hersey yolundadir.
Belki trendyolda falan satılanlardandjr o da trrndyolda da o civarda var bazı ürünler.Ben aldım ama bimden aldım. 20 TL falan verdim. Çantamı daha hazırlamadım ama bence kullanışlı. En azından herşey düzenli olur.
Evet, zaten bu tarz şeylere fazla para ödemek bana çok mantıklı gelmiyorBelki trendyolda falan satılanlardandjr o da trrndyolda da o civarda var bazı ürünler.
Çok geçmiş olsun. Tüm dualarımız seninle. Sen sakin olmaya çalış.Selam kizlar bu sabah suyum geldi kanla karisik hastaneye yatis yaptim antibiyotik vurdular ciger gelistirici igne de yapcaklar.Dua edin lutfen en azindan bebis 34. Haftaya kadar kalsin icerde ya buyuk bi ihtimalle o zamana kadar yatirirlar erken dogum olmazsa tabi
Canim insallah saglikla vaktinde dogar dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruzSelam kizlar bu sabah suyum geldi kanla karisik hastaneye yatis yaptim antibiyotik vurdular ciger gelistirici igne de yapcaklar.Dua edin lutfen en azindan bebis 34. Haftaya kadar kalsin icerde ya buyuk bi ihtimalle o zamana kadar yatirirlar erken dogum olmazsa tabi
Tesekkur ederim canim Allah razi olsunÇok geçmiş olsun. Tüm dualarımız seninle. Sen sakin olmaya çalış.
Canım Allahım zamanında doğum nasip etsin hepimize ama doğum olursa bile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana bize hepimizeSelam kizlar bu sabah suyum geldi kanla karisik hastaneye yatis yaptim antibiyotik vurdular ciger gelistirici igne de yapcaklar.Dua edin lutfen en azindan bebis 34. Haftaya kadar kalsin icerde ya buyuk bi ihtimalle o zamana kadar yatirirlar erken dogum olmazsa tabi
Amin canim insallah sagolun Allah razi olsunCanim insallah saglikla vaktinde dogar dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz
Amin canim cok tesekkur ederim Allah razi olsunCanım Allahım zamanında doğum nasip etsin hepimize ama doğum olursa bile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana bize hepimizeBebişine güç kuvvet versin Allahım
Uzatabildikleri kadar uzatırlar süreci, içini ferah tut ve sakın stres yapma… Dualarımdasınız, bebişini sağlıcakla kucağına al inşallahSelam kizlar bu sabah suyum geldi kanla karisik hastaneye yatis yaptim antibiyotik vurdular ciger gelistirici igne de yapcaklar.Dua edin lutfen en azindan bebis 34. Haftaya kadar kalsin icerde ya buyuk bi ihtimalle o zamana kadar yatirirlar erken dogum olmazsa tabi
Canım geçmiş olsun , sen ve bebeğin en içten dualarımdasınızSelam kizlar bu sabah suyum geldi kanla karisik hastaneye yatis yaptim antibiyotik vurdular ciger gelistirici igne de yapcaklar.Dua edin lutfen en azindan bebis 34. Haftaya kadar kalsin icerde ya buyuk bi ihtimalle o zamana kadar yatirirlar erken dogum olmazsa tabi
Amin insallah hepimiz de bebislerimizi vakti zamaninda sag salim kucagimiza aliriz.Hastanede oldugum icin biraz daha rahatim bisey oldugunda mudahale sansim var evde olsaydim stresten endiseden duramazdim ama ne olursa olsun bebis kucuk ya ister istemez birazcik stres oluyo merak oluyo biraz pihti gorsem endiseleniyorum yada suyum biraz fazla gelse normal dediler de bilmiyorum artik bekleyip gorcez sekerim yuksek cikiyo biraz vurduklari ciger gelistirici igne de yukseltiyomus sekeri bir sure takip edecekler sekeri.Hakkimizda hayirlisi artik.Dualariniz iyi dilekleriniz icin tesekkurlerUzatabildikleri kadar uzatırlar süreci, içini ferah tut ve sakın stres yapma… Dualarımdasınız, bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah
Ahh cok tesekkur ederim canim ne guzel moral verdin yuzumu guldurdun vallahi Allah razi olsun cnm. Kizlar iyi ki varsiniz hepiniz de.Allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi korusun sizleri bizleri korusun ❤Canım geçmiş olsun , sen ve bebeğin en içten dualarımdasınızinşallah hastanenin de desteğiyle bebeğin kalabildiği kadar içerde kalacak sen güçlü bir annesin senin bebeğin de annesi gibi güçlü