TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Akşamları 11 i görmüyorum gündüz evdeysem kendimi uyuyakalmış bulabiliyorum Hareketli olduğunda her şey yolundaymış hissi paha biçilemez ya maşallah bebelerimize

Slm evet hep uykum var mutlaka öğlen uykusu istiyor vücudum yalnız değilsin yani :)
sıcaklarla başım belada sanki hava serinlese böyle yorgun olmayacakmışım gibi geliyor 35 derecede 60 hissediyorum böyle berbat bir yaz geçirmedim bu yaşıma kadar.

Selam kızlar bende de fazlasıyla uyku hali var sabah ögle aksam farketmiyor bi de ben doktorum istediği için şeker yüklemesi yaptım. O içeceği içmek o kadar zordu ki 2 gündür midem bulanıyor. 3 ölçüm sırayla açlık 110 - 1.saat 220 - 2.saat 150 çıktı. Hamilelik başlangıcından beri diyetisyenle gebelik beslenmesi yapıyorum ama şeker yüklemesi bekledigimden yüksek çıktı. Endokrin doktoruna yönlendirildim. Doktor 1 hafta evde cihazla parmaktan ölçüm yapmamı istedi. Diyetisyene de yönlendirdi ama benim kendi diyetisyenim oldugu için onunla görüştüm diyabetik diyet yazıyor bana bu hafta. Daha ilk gün ama sınırın üstüne çıkmadım hiç. Yükseklik olursa insülin başlicaz dedi korkuttu açıkcası beni diyetisyenim de korkulacak degerler degil 2.saatte düşüş olması olumlu birşey dedi diyetle halledecegiz insülinlik bi durumunuz yok diyor umarım gerek kalmaz

Selam, benim de şeker yükleme testim sizinkine yakın çıktı. 75 gr yükleme yapıldı; açlık: 90, 1.saat:232, 2.saat: 150. Doktorum dahiliye ve diyetisyene yönlendirdi. Dahiliye korkulacak bir şey yok tam sınırda çıkmış dedi. Evde cihaz alıp 15 gün boyunca her gün açlık ve tokluk değerlerini ölç ve şeker alımına dikkat et dedi. Sonrasında şekerin düşmezse insüline başlarız dedi. Diyetisyen de hem şekere göre hem de fazla kilo aldığım için (12) ona göre bir diyet hazırladı. beyaz ekmek yok (günde iki dilim tam buğday ekmeği), şeker yok (meyve şekeri az var ve bir kare bitter çikolata bunu da ben ısrar ettiğim için yazdı :) ) . günde en az 2,5 litre su içilecek (hem süt oluşumu için hem de şekeri dengelemesi için ). Bire bir uymasam da uymaya çalışıyorum ve ölçümlerin de şu an için sıkıntı yok gibi. Yani dikkat ettiğin zaman sorun olmuyor onu gördüm. Sadece bir gün mesela dayanamadım subwayden tam buğday ekmekli 15cm sandviç yedim o gün tokluk şekerim yüksek çıktı

Arada kaçamak yapmadan da olmuyor ki inşallah düzenleriz güzelce doktorlar ne dese stres oluyorum hemen eyvah nolcak diye

Merhaba kızlar. Bugün 30+2yim. Otururken kemiklerim ağrıyor, batıyor. Özellikle sandalyede oturmak çok zor. Çatı kemikleri genişlediği için ağrı olur diyorlar, benzer şeyler yaşayan var mı ?
Benim 20. haftadan beri kalça kemiklerim fena ağrıyor bazı günler daha hafif bazı günler daha şiddetli son zamanlarda özellikle akşamları ve gece çok fena , 29+4 benim de . 20. haftadan beri magnezyum +kalsiyum takviyesi kullanıyorum ama faydası olmadı bence . Öyle aşırı kilo da almadım , 10 kilo aldım ( gerci azda değil ama )

Yok yok iyi 10 kilo :) Bende 8 kilo aldım henüz ama kendimi çok ağır hissediyorum. Gece sağdan sola dönmek falan çok zor, hareketlerim yavaşladı artık. Bende osteocare kullanıyorum kalsiyum- magnezyum. Vücut kendini doğuma hazırlamaya başladığı için bu tarz ağrıların olur ve artar diyorlar. Bakalım sona doğru yaklaşıyoruz bizi daha neler bekliyor :)

Ben de osteocare alıyorum . Sağlıkla gelsinlerde herseye razıyız

Merhaba kızlar. Bugün 30+2yim. Otururken kemiklerim ağrıyor, batıyor. Özellikle sandalyede oturmak çok zor. Çatı kemikleri genişlediği için ağrı olur diyorlar, benzer şeyler yaşayan var mı ?
Benim de bayadır ağrıyor, hatta önceki muayenemde doktoruma söylemiştim, çok normal olduğunu, dayanılmaz olursa fizik tedaviye yönlendirebileceğini söylemişti. Magnezyum eksikliğinden olduğu yazıyor genelde internette ama ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Yavrularımız sağlıkla gelsin de bu ağrılar vs hepsi hatıra kalacak inş

Gunaydin moralim cok bozuk bu sabah kanamam oldu biraz ozelde kendi drumu birak bi acil doktora bile ulasamadim hastanede dr yok inanabiliyo musunuz hep bana denk geliyo ya devlete gittik cok sukur eşte yada bebekte bi sorun yok ama perinotolojiye gorunmeni tavsiye ederim dedi su an aktif kanaman yok dedi ama eve gittiginde devam ederse hastaneye git mutlaka dedi mudahaleye gerek duyulabilir dedi.eve geldim uzaniyorum esim de ise gitti tek kaldim evde.ayin 7 sindeki randevumuzu bugune almaya caliscaz esim geldiginde bi de dr umuza gorunelim bakalim o ne dicek.dua edin kizlar su iki ayi da sag salim atlatalim en azindan 36-37 haftayi bi atlatsak icim daha rahat olcak Allah herkesin bebegini korusun saglik sihhat versin anneye de bebege de

Günaydın canım , çok geçmiş olsun. Aktif kanama yoksa sorun yoktur merak etme kırmızı renk miydi ? Plesanta asagida falan değil dimi ? Ben de hep tedirginlik ile geçiriyorum , dediğim gibi 36-37. Haftaları bir sorunsuz görebilseydik

Kanama var canim devam ediyo bebekte este sorun yok gibi gorunuyo dedi dr ama plasentanin bi kismini goremiyoruz takip etmemiz lazim yatis olmasi lazim dedi kendi drum ozelde masraf baya artinca egitim arastirmaya gidelim dedik hastaneye gidiyoruz bakalim yatircaklar mi dua edin lutfen

Kızlar doğum çantası için organizatör falan aldınız mı? Aldıysanız hoşunuza gitti mi?

Canım çok geçmiş olsun , inşallah önemli bir şey değildir. Bebeğin ve eşinin sağlıklı olmasına çok sevindim .. kanama devam ediyor mu ? Olmasının sebebi ile ilgili bir bilgi verildi mi ? Allah bebeklerimizi zamanında sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Dualarım seninle

Amin Allah razi olsun simdilik kanama durdu yani koyu geliyo artik.iki kere baktilar nst ye de bagladilar simdilik bi sorun gorunmuyor arada boyle kanamalar olabiliyor kendini yorma dinlen eger tekrar kanama olursa bebegin hareketlerinde azalma olursa agri kasilma olursa suyun gelirse hemen gel dediler ilac falan da vermedi yatirmadi da simdilik eve geldim uzaniyorum insallah tekrarlanmaz cok korktuk ya

İnşallah tekrarlamayacak gönlünü ferah tut canım bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah.. bebelerimiz kıymetli ve bizleri korkutmayı seviyor

Cok gecmis olsun canim guzelce dinlen hep dikkat et sukur bebis te iyimis icim rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…