TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhabalar ben de sali günü transferimi oldum, ve bilmedigim icin bir 3 gün icinde 2-3 dilim ananas tükettim. Sonradan ögrendim düşüge sebep olabiliyormus, suan kendimi cok huzursuz hissediyorum ☹️
Merhaba oncelikle hayirli olsun.hic kafana takip stres yapma en buyuk dusman stres zaten ben de yemistim 3 dilim falan okuyunca korktum biraktim daha da almadim.afiyet sifa olsun insallah guzel haberi alir mujdeyi verirsin.bol su ic cig badem kuru kayisi avokado bulursan onu ye.Dedigim gini kafaya takip stres yapma bundan sonra yedigine ictigine dikkat edersin.haslanmis yumurta peynir yogurt tuket.kalbini de ferah tut insallah hic bir sey olmayacak her sey yolunda Allah in izniyle merak etme sen 🌺🌺

Merhaba oncelikle hayirli olsun.hic kafana takip stres yapma en buyuk dusman stres zaten ben de yemistim 3 dilim falan okuyunca korktum biraktim daha da almadim.afiyet sifa olsun insallah guzel haberi alir mujdeyi verirsin.bol su ic cig badem kuru kayisi avokado bulursan onu ye.Dedigim gini kafaya takip stres yapma bundan sonra yedigine ictigine dikkat edersin.haslanmis yumurta peynir yogurt tuket.kalbini de ferah tut insallah hic bir sey olmayacak her sey yolunda Allah in izniyle merak etme sen 🌺🌺
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Biraz içimi rahatlattınız, genel olarak çok stresli değilim olumsuz duygulara kapılmıyorum ama bu sabah bir anda vesvese oldu okuduklarımdan sonra. İnsallah güzel haberi verecegim 🙏🏻☘️🧿 Allah isteyen herkese nasip etsin, aratmasın inşallah 🙏🏻🙏🏻 Sizin de bebişiniz hayirla uğurla gelsin 🤗🌺

2 3 dilim ananas hiçbir sıkıntı yaratmaz. Mesela maydonozda düşüğe sebep derler ama tek oturuşta yarim kilo yersen düşüge sebep olur. Onun için hiç takılmayın bu tarz şeylere. Umarım pozitif sonuçlanır.🙏
Çok teşekkürler 🙏🏻 hepimiz için hayirlisi olsun, Allah yüzümüzü güldürsün 🙏🏻🙏🏻🌺

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 Biraz içimi rahatlattınız, genel olarak çok stresli değilim olumsuz duygulara kapılmıyorum ama bu sabah bir anda vesvese oldu okuduklarımdan sonra. İnsallah güzel haberi verecegim 🙏🏻☘️🧿 Allah isteyen herkese nasip etsin, aratmasın inşallah 🙏🏻🙏🏻 Sizin de bebişiniz hayirla uğurla gelsin 🤗🌺
Amin canim sagol Allah razi olsun hepimizin bebisleri de hayirla saglikla gelsin insallah 💕

Kizlar :) dün oldum aşımı biontech.cok sukur sadece kol agrisi yapti simdilik ıyiyiz baskada yan etki yassmam insallah. Insan cok muhakeme ediyor icinde insallah sifa olur bebislerimize ve bize.

Kizlar :) dün oldum aşımı biontech.cok sukur sadece kol agrisi yapti simdilik ıyiyiz baskada yan etki yassmam insallah. Insan cok muhakeme ediyor icinde insallah sifa olur bebislerimize ve bize.
Gecmis olsun canim dun biz de doktorumuzu arayip sorduk bi sakincasi yok hatta hamileler covid i agir geciriyo olsa daha iyi demis esime randevu almistim bugune de sonra iptal ettirdim dedim ay basinda muayeneye gitcez zaten bebegin son durumunu ogreneyim erken dogum riski var mi yok mu bi bakalim bi de ikinci doz tetanoz asimi yeni oldum ayin 10 unda ,onunla bi etkisi olur mu olmaz mi sorayim ona gore olayim diye dusundum.ya kimi 2 ay kalmis sabret diyo ama bi yandan da haberlere bakiyom cevreme bakiyom vakalar artmis gene ,anne ve bebegin hayati tehlikeye giriyo olmak istiyorum kafam karisik ama ya Allah ya bismillah deyip olacagim artik hakkimizda hayirlisi olsun

Gecmis olsun canim dun biz de doktorumuzu arayip sorduk bi sakincasi yok hatta hamileler covid i agir geciriyo olsa daha iyi demis esime randevu almistim bugune de sonra iptal ettirdim dedim ay basinda muayeneye gitcez zaten bebegin son durumunu ogreneyim erken dogum riski var mi yok mu bi bakalim bi de ikinci doz tetanoz asimi yeni oldum ayin 10 unda ,onunla bi etkisi olur mu olmaz mi sorayim ona gore olayim diye dusundum.ya kimi 2 ay kalmis sabret diyo ama bi yandan da haberlere bakiyom cevreme bakiyom vakalar artmis gene ,anne ve bebegin hayati tehlikeye giriyo olmak istiyorum kafam karisik ama ya Allah ya bismillah deyip olacagim artik hakkimizda hayirlisi olsun
Bende ayni durumdaydim cqnim.inanki esim de öyleydi olma sabret ama amrkete gidiyoruz hastaneye gidiyoruz bebislerimize alisverise gidiyoruz. Yani baya sıkıntı ya inanki o kadar cok yorum var ki biontech ile ilgilide insan cok korkuyor ama dokyorumda onu oneriyo digeriyle alakali calisma yok diye insallah bir sikinti yasamadan atlagiriz6 hepimiz bu sureci.

Çok teşekkürler 🙏🏻 hepimiz için hayirlisi olsun, Allah yüzümüzü güldürsün 🙏🏻🙏🏻🌺
Merhabalar , hayırlısı olsun inşallah 🙏 ben transferden sonra faydası var diye sürekli ananas ve kabak çekirdeği yemiştim . İlk kez duyuyorum ananas düşüğe sebep olur diye , sıkmayın canınızı lütfen , ben hergün 1-2 dilim ananas yedim teste kadar şuan 30. haftadayım hamileliğimin 🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun 💕

Bende ayni durumdaydim cqnim.inanki esim de öyleydi olma sabret ama amrkete gidiyoruz hastaneye gidiyoruz bebislerimize alisverise gidiyoruz. Yani baya sıkıntı ya inanki o kadar cok yorum var ki biontech ile ilgilide insan cok korkuyor ama dokyorumda onu oneriyo digeriyle alakali calisma yok diye insallah bir sikinti yasamadan atlagiriz6 hepimiz bu sureci.
Amin insallah canim 🌺🌺

Merhabalar , hayırlısı olsun inşallah 🙏 ben transferden sonra faydası var diye sürekli ananas ve kabak çekirdeği yemiştim . İlk kez duyuyorum ananas düşüğe sebep olur diye , sıkmayın canınızı lütfen , ben hergün 1-2 dilim ananas yedim teste kadar şuan 30. haftadayım hamileliğimin 🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun 💕
Çok sevindim bunu duyduguma 🙏🏻🙏🏻 Allah anali babali saglik ve huzurla buyutmeyi nasip etsin bebeginizi 🤗🧿💜 darisi da basima olsun 🙏🏻 Bugün de biraz akinti olmaya basladi wc ye gittikce tuvalet kagidina. Önce sabah khverengimsi az bir sey geldi ama su gibi degildi, aksama dogru sari gibi bir renk almaya basladi. Bugun transferden sonraki 5. Gün, insallah tutunma ile alakali birseydir 🙏🏻

Benim doktorum tetonoz dan 20 gün sonra yaptır demişti canım, bir sorun oluşmaması için

Ben de sorayım o zaman. Hastane için lohusa gecelik-pijama takımı aldınız mı? Nerden aldınız kızlar?
Canim bu iki takimi aldim kumasi kalitesi cok guzel geldi.. sadece alt ust takimda ic gosteriyor biraz ama çok takilmadim ben. Mavi takimida arkadasim hediye almiş o da cok rahat ve guzel belinde ayari var iki altinda

Eklentiler

• Screenshot_2021-08-31-13-11-52-801_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2021-08-31-13-11-52-801_trendyol.com.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2021-08-31-13-11-43-927_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2021-08-31-13-11-43-927_trendyol.com.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2021-08-31-13-14-13-817_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-31-13-14-13-817_com.android.chrome.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 40
C Cndcn canm ben tutunmaya faydasi oldugunu duyup 1 hafta hergun 1 dilim yedim sukurki sorun olmadi korkma tutacak olani 2-3 dilim ananas durduramaz hayirlsii olsun hakkinda ❤️

Kızlar selam. Sizin de artık hep uykunuz var mı ve ben çok çabuk yorulmaya başladım. Kızçem de maşallah bi kıpır kıpır sormayın 🙏🙏 hepimize sağlıklı güzel günler diliyorum. Aşı olmadim kendimi sıkı sıkıya eve kapattım. Allah'ım hepimizi korusun.
26.haftaya kadar baya aktiftim hic yormiyorlardi beni ama 1-2haftadir cabuk yorulma ogleden sonra uyku hali hafif carpinti başladi 😐 gunduzleri benimkiler az hareketli aksam ve gece durmak yok inşallah dogunca da oyle olmazlar işim zor o zaman😂😂

X