TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kizlar merhaba covid asisi olan var mi aranizda? Olduysaniz eger hangisini tercih ettiniz ayrica yasadiginiz yan etkiler nrler oldu. Ben ciddi ciddi bu drlta varyantindan korkmaya basladim. 😔
Ben oldum canım biontech. 2. dozu olalı 1 ay oluyor. Hiçbir sıkıntım olmadı şükür. Delta varyantı çok fena evet valla ölümler arttı yine. 😔

Selam guzel anneler karnindan çıt çıt sesi gelen var mi gerinirken cikan ses gibi yada parmak citlatir gibi ama daha hafif benim bi kac haftadir ara ara geliyor bebek eklem sesi diyen var catlak oluyo icten deri yirtiliyo diyen var bebek kaburgalara falan vuruyo ordan geliyo diyen var fikri olan var mi ? Bi de bazen ritmik bi hareket gibi bisey hissediyorum sanki gobek kordonuyla ip atliyo bizimki :) kalp atisi gibi .acaba hickirik tuttugu zaman mi oyle oluyo. 😊😍
Ses gelmiyor da elektrik çarpmış gibi oluyor bazen. Bazen de kalp atışı gibi tık tık atıyor. Normal tekmeler de oluyor. Tam çözemedim ben de henüz neler oluyor🥰🤣

Kizlar merhaba covid asisi olan var mi aranizda? Olduysaniz eger hangisini tercih ettiniz ayrica yasadiginiz yan etkiler nrler oldu. Ben ciddi ciddi bu drlta varyantindan korkmaya basladim. 😔
Ben pazartesi günü olacagım canım duruma detaylı paylaşırım yaparım. Bende delta dan korkuttuğum için yaptırıyorum

Kızlar dün doktora gittim 27+6 bebegin kilosu 1kg 37 gr dedi. doktor normal diyor ama benim azıma gitti sanki. Beslenme konusunda kilo yapan herşeyi yiyorum bu arada. Sizin bebişler kaç kiloydu bu haftada

Ses gelmiyor da elektrik çarpmış gibi oluyor bazen. Bazen de kalp atışı gibi tık tık atıyor. Normal tekmeler de oluyor. Tam çözemedim ben de henüz neler oluyor🥰🤣
Elektrik carpmis gibi oluyo dedigin boyle titreme tarzi biseyse o zaman korkmus diyolar ama tabi kesin bilen yoktur diye dusunuyorum.

Ben de olmak istiyorum esim bebege bisey olur diye korkuyo izin vermiyo iki ay daha sabret diyo doktora sorcam bu ay bakalim o ne dicek
Benim esimde korkuyordu ama doktorum ve baska saglikcilar ile de görüştüm ayrica tup bebek yapan doktorumlada hepsi ol diyor ya covid olursam korkusu daha cok sardi o sebeple aldim yarina nasio insallah yan etki yasamadan geciririz :)

Benim esimde korkuyordu ama doktorum ve baska saglikcilar ile de görüştüm ayrica tup bebek yapan doktorumlada hepsi ol diyor ya covid olursam korkusu daha cok sardi o sebeple aldim yarina nasio insallah yan etki yasamadan geciririz :)
Insallah cnm ben de dr a guveniyorum belki o ikna edebilir

Bir de avokadoyu ilk 3 ayda falan tukette hamilelik boyunca cok fazla tuketirsen sutte azalma olur diyolar dr una sorarsin yine ama su anda tuketmenin bi zarari yok tabi dozunda :) bi de ben bilmeden ananas da almistim bi kac dilim yedim sonra arastirdim ananas dusuge sebep olur diyolar ananas yeme :) her yedigime yemeden once internetten bakiyom artik hangisinin yarari var hangisinin zarari var.transferden sonra da zaten soylerler ilaclarini duzenli kullan ve ilk gun dus alma ben 3-4 gun almadim bi de cok sicak banyo yapma uzun sure de durma pozitif olana kadar zaten esinle de yakinlasma yok sonrasi icin dr karar verir zaten ayy cok heycanli insallah pozitif sonuclanir transfere gittigimde bol bol dua ettim hem kendim icin hem o gun benimle girenler icin sen de duani eksik etme Allah yardimcin olsun sag salim kucagina almayi nasip etsin 9 yil bekledim ben o yuzden herkesi cok iyi anliyorum 💜🌹🌹
Merhabalar ben de sali günü transferimi oldum, ve bilmedigim icin bir 3 gün icinde 2-3 dilim ananas tükettim. Sonradan ögrendim düşüge sebep olabiliyormus, suan kendimi cok huzursuz hissediyorum ☹️

Merhabalar ben de sali günü transferimi oldum, ve bilmedigim icin bir 3 gün icinde 2-3 dilim ananas tükettim. Sonradan ögrendim düşüge sebep olabiliyormus, suan kendimi cok huzursuz hissediyorum ☹️

2 3 dilim ananas hiçbir sıkıntı yaratmaz. Mesela maydonozda düşüğe sebep derler ama tek oturuşta yarim kilo yersen düşüge sebep olur. Onun için hiç takılmayın bu tarz şeylere. Umarım pozitif sonuçlanır.🙏

X