TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba arkadaşlar, park yatak mı aldınız yoksa beşik mi?
Herkes park yatak diyor ama gözüme hitap etmiyor nedense 😔
Sormuşken arabayı da sorayım. Araba aldınız mı? Arkadaşlarım zaten kış çocuğu olacak, araba alma, hele travel set alma, sadece puset al şimdilik diyor. Ama kafam çok karışık 🤭
Merhaba. Bana arkadaşım anne yanı vericek. Onun haricinde büyüyen yataklardan aldım. Yani dolaplı falan. Doktor artık senin yanında yatmasın dediği an odasında yatıracağım inş.
ben travel sistem kraft extreme aldım baya araştırdık hafif ve kapanması kolay katlanınca da kaba durmuyor. Bence bebek arabası önemli kış da olsa dışarı cıkıp gezecekseniz ona göre lzım bu biraz kişiye göre değişiyor bence. Ben suan resmen allak bullakım o nasıl olsun bu nasıl olsun her kafadan ayrı ses cıkıyor. Odasını yapmaya calısıyorum kafa karısıyor ama en sonunda içime sineni bulmaya calısıyorum. En doğrusu kendi yaşam tarzımıza uygun olanı seçmek. 🥰

Sormuşken arabayı da sorayım. Araba aldınız mı? Arkadaşlarım zaten kış çocuğu olacak, araba alma, hele travel set alma, sadece puset al şimdilik diyor. Ama kafam çok karışık 🤭
Vallahi travel sistem aldım 😃 gayette kullanışlı diyorlar. Kullanan herkes memnun cevremdekiler. Ahsap anne yanı da olabilen beşik aldım ben. 😃😃😃Kimseye kulak asmadım 😃🙈

Anne yanı aldım, ama odasına beşik de aldım. Bir süre sonra kendi odasında yatacak. Araba için de baya baktım, ben yürüyüş yapmayı çok seviyorum tepe tepe kullanırım diye düşünüyorum arabayı. Cybex travel set baya güzel, hafif ve kullanışlı geldi. Uzun süre kullanılır görünüyor. Onu alıcaz sanırım.

Ben de sorayım o zaman. Hastane için lohusa gecelik-pijama takımı aldınız mı? Nerden aldınız kızlar?
Çarşıda bir mağazadan Effort marka bunu aldım canım. Ama internette de var.

Eklentiler

• IMG_20210818_180000.jpg
    IMG_20210818_180000.jpg
    134,2 KB · Görüntüleme: 50
Ben de sorayım o zaman. Hastane için lohusa gecelik-pijama takımı aldınız mı? Nerden aldınız kızlar?
Ben iki tane lcwden pamuklu spor gecelik aldim emzirmeye uygun suslu dantelli seyleri çok sevmiyirum bebişlerde rahatsiz oluyormus
1 takim da suwenden pijama ve sabahlik alacagim ama son ayimda cunku hizla kg aliyirum son halime gore fotograf cekimi icin şık bir şey olsun istiyorum suwene bir bakin isterseniz

Ben iki tane lcwden pamuklu spor gecelik aldim emzirmeye uygun suslu dantelli seyleri çok sevmiyirum bebişlerde rahatsiz oluyormus
1 takim da suwenden pijama ve sabahlik alacagim ama son ayimda cunku hizla kg aliyirum son halime gore fotograf cekimi icin şık bir şey olsun istiyorum suwene bir bakin isterseniz
Ben de çok süslü sevmiyorum bakayım onlara da. Teşekkürler canım güle güle giy🙏

Bi 10 gun once saglik ocaginda yaptirdigim tahlil temiz cikmisti ama daha sonra olmus olabilir mi bilmiyorum yanma sikayeti falan da yok yada kasinti ama belli olmaz tabi.
Bendede surumlar aynıydı gecen ay gittigimde doktorum eger agrin yoksa devam ilac kullanmaya gerek yok dedi. Idrar yolu enfeksiyonu olunca agrin oluyor cunku gecen hafta oldum ve kasiklarim agridi cidden hemen yazdik doktoruma ve tahlil istedi enfk. Baslamis vitamin verdi ilac yerine simdi daha ıyiyiz cok sukur 🥰

Ben park yatak aldim canim.odasini montessori yaptırdım. Park yatak anne yani olabilkyir benim aldigim.o acidsn bana avantajli geldi. Arabayida kanz x go plus aldik cok hafif ve arabada yer kaplamiyir. Umarim bebislerimiz saglikla gelir ve kullaniriz 🧿😍

Kizlar merhaba covid asisi olan var mi aranizda? Olduysaniz eger hangisini tercih ettiniz ayrica yasadiginiz yan etkiler nrler oldu. Ben ciddi ciddi bu drlta varyantindan korkmaya basladim. 😔

Bendede surumlar aynıydı gecen ay gittigimde doktorum eger agrin yoksa devam ilac kullanmaya gerek yok dedi. Idrar yolu enfeksiyonu olunca agrin oluyor cunku gecen hafta oldum ve kasiklarim agridi cidden hemen yazdik doktoruma ve tahlil istedi enfk. Baslamis vitamin verdi ilac yerine simdi daha ıyiyiz cok sukur 🥰
Anladim canim cok gecmis olsun simdilik agri yok sadece akinti var ayin 7 sine kadar beklicem belki 2 sinde giderim o zaman soylerim internette arastirinca normal diyolar ama bi de dr a sorayim gerek gorurse tahlil falan yaptirir zaten diye dusunuyorum.

Selam guzel anneler karnindan çıt çıt sesi gelen var mi gerinirken cikan ses gibi yada parmak citlatir gibi ama daha hafif benim bi kac haftadir ara ara geliyor bebek eklem sesi diyen var catlak oluyo icten deri yirtiliyo diyen var bebek kaburgalara falan vuruyo ordan geliyo diyen var fikri olan var mi ? Bi de bazen ritmik bi hareket gibi bisey hissediyorum sanki gobek kordonuyla ip atliyo bizimki :) kalp atisi gibi .acaba hickirik tuttugu zaman mi oyle oluyo. 😊😍

Kizlar merhaba covid asisi olan var mi aranizda? Olduysaniz eger hangisini tercih ettiniz ayrica yasadiginiz yan etkiler nrler oldu. Ben ciddi ciddi bu drlta varyantindan korkmaya basladim. 😔
merhaba canım bana doktorum sinovac ol demişti ama sinovac biontechle tamamlatılıyor malum ben o yüzden olmadım. abd de falan hamile kişiler oluyor ama türkiyede araştırma yok yeterince. benim de aklım çok karışık ne yapcağımı bilmiyorum. kontrole gittiğimde doktora tekrar soracağım.

Selam guzel anneler karnindan çıt çıt sesi gelen var mi gerinirken cikan ses gibi yada parmak citlatir gibi ama daha hafif benim bi kac haftadir ara ara geliyor bebek eklem sesi diyen var catlak oluyo icten deri yirtiliyo diyen var bebek kaburgalara falan vuruyo ordan geliyo diyen var fikri olan var mi ? Bi de bazen ritmik bi hareket gibi bisey hissediyorum sanki gobek kordonuyla ip atliyo bizimki :) kalp atisi gibi .acaba hickirik tuttugu zaman mi oyle oluyo. 😊😍
Muhtemelen hickiriktir canim ben genuz hissetmiyorum ama ilk gebelikte hissediyirdm🤗

X