TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhabalar , hayırlısı olsun inşallah 🙏 yani biz nifty yaptırdığımız için ( ki bizim empriyo da ngs li idi zaten ) doktor down sendromu ile ilgili bir risk görmedi ama yine de detaylıca baktı ense kalınlığına , burun kemiğine .. bunun dışında bu değerin yükselmesine neden olacak diğer durumlara da baktı , omurilikler , Karın , kalp vs .. sıkıntılı bir durum görmüyorum dedi . Benim kardon plesantanın yanından çıkıyor ortasından çıkmıyor bundan dolayı da yüksek çıkmış olabilir dedi . Bu arada maslak Acıbadem de Prof Dr. Cem batukan a da gittim bu değerden sonra, kendisi bu değere hiç baktırmadıgını çünkü ultrason görüntülerinin daha güvenilir olduğunu söyledi . Bu değer anneleri boşuna tedirgin ediyor dedi .
Çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun umarım sağlıkla gelsinler 🙏🌸 bizde detaylıca baktı özelde bir dr a gidiyorum hatta 3 lu test bile istemedi sadece elimize tutuşturdu yaptırmak isterseniz diye biz down vs demediği için gerek görmedik sonra bu değerim yüksek çıkınca yaptirsa miydim diye aklıma takıldı ama 19 hafta da bir şey görmedi perinatolog kendi dr umda olumsuz bir şey demeyince yani başka sebepler söyleyince içim biraz rahatladı sizin gittiğiniz dr un da dediği gibi belki de başka şeyler yükseltiyor olabilir.

Merhaba canım şöyle ki bana vinelac vitamin yazmıştı bir hafta sorun olmadı ama sonradan deli gibii midemi ekşime yanma geğirme ne varsa yaptı yani midemiz aşırı hassas olunca yapıyor kes içme dedi sonra🙏🏻Normalde yapmaz ama bazıları olabilir demişti bence senin de öle olmuştur her şeyden nem kapıyoruz bu dönemler

Ay evet ya daha neremden ne çıkacak diyorum bazen 😊 bebişin saglıgı iyi olsun da büyüdükçe daha neler olcak bakalım 🤭

Kızlar bı test vardi fetal DNA mi ydi adı cinsiyet bile belli oluyordu ya o testin adı ve ücreti devlet hastanesi nde olma durumu varmiydi ikili üçlü taramadan daha net sonuç veriyordu

Kızlar merhaba, yazıların hepsini okudum. Uzun zamandır takip edemiyorum. 20. Haftaya girdik biz ogluşumla hissetmeye başladım ben alışverişte yapıyorum artık yavaş yavaş. Ufak bir trafik kazası yaşadım ama çok şükür ikimizde saglıklıyız. Cinsiyetler belli olmuş, hepsine çok sevindim.. Tetonoz aşısı oldum ben. Biontek şuan için düşünmüyorum. Tetonoz oldugum için ileri zamanlarda neler olur bilmiyorum 🙏🥰 hepinizi saglıklı mutlu günler diliyorum.

Merhaba doktor bana genetiklerinize baktırın karıkoca dedi. Bahçecide yada başka yerde genetiklerine baktıran var mı ?Bu tam olarakne demek fiyat öğrenebilir miyim. Üniv 2 ay sonraya gün veriyor.
Sorunu yeni gördüm devlet hastanesinde yaptırmıştım ben bir ay sonra sonuç geldi

Kızlar merhaba, yazıların hepsini okudum. Uzun zamandır takip edemiyorum. 20. Haftaya girdik biz ogluşumla hissetmeye başladım ben alışverişte yapıyorum artık yavaş yavaş. Ufak bir trafik kazası yaşadım ama çok şükür ikimizde saglıklıyız. Cinsiyetler belli olmuş, hepsine çok sevindim.. Tetonoz aşısı oldum ben. Biontek şuan için düşünmüyorum. Tetonoz oldugum için ileri zamanlarda neler olur bilmiyorum 🙏🥰 hepinizi saglıklı mutlu günler diliyorum.
Gozun aydin canim yariladin masallah😍cok gecmis olsun Allah korumus

Kızlar bı test vardi fetal DNA mi ydi adı cinsiyet bile belli oluyordu ya o testin adı ve ücreti devlet hastanesi nde olma durumu varmiydi ikili üçlü taramadan daha net sonuç veriyordu
Bende arastırma yapıyorum da devlet hastaneleri yapmıyor. En düşük fiyat 2400 TL aldım ben. 4000e kadar çıkıyor. Yurt dışında yapılıyormuş çoğu. Biri de ankarada diye duydum. Adı nifty testi

Saglikla kucagina al insallah prensini.Cok gecmis olsun dikkat et kendine.Ben de simdilik asi dusunmuyorum tetanoz oldum ilk dozumu aldim 5 doz olcakmisim zaten artik dogumdan sonra dusunurum belki

Hanımlar merhaba kilo alımlarınız ne durumda gebeliğe 89 kg ile başladım 18. haftamdayım şuan 92 kg çıkıyorum kendime 20. haftaya kadar kilo almayacağım diye söz vermiştim ama hiç bir şey planlanan gibi olmuyor.
Kilolu hamile kaldım ve çok çok az kiloyla doğuma gitmek istiyorum sizlerde kilo durumu nasıl?

Hanımlar merhaba kilo alımlarınız ne durumda gebeliğe 89 kg ile başladım 18. haftamdayım şuan 92 kg çıkıyorum kendime 20. haftaya kadar kilo almayacağım diye söz vermiştim ama hiç bir şey planlanan gibi olmuyor.
Kilolu hamile kaldım ve çok çok az kiloyla doğuma gitmek istiyorum sizlerde kilo durumu nasıl?
Ben de 96 kilo ile kaldim 22 haftadayim 99 um su an ben de hic almak istemiyorum ne olcak bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.olabildigince dikkat ediyorum ama bakalim nasil ilerlicek

Ben diyetisyene gittim 52 ile ilaçlara başlamadan önceki kilo idi 16 hafta bitiyor 54 kilo şuan senin gayet iyi diyet yapmadığın halde

58 Kg ile kaldım ben şuan 65 im , 21. Haftadayım .. çok yemiyorum ama nasıl bu kadar hızlı alıyorum bilmiyorum , ekmek hamur işi , tatlı hiç yok . Neyi fazla yapıyorum bilmiyorum . Günde 3 litre su içiyorum

Ben 20.haftamdayim hiç kilo almadım.Zaten zayıf hamile kalmistim.Bebek bı hafta önde gorunuyo.Gobegim azıcık çıktı.Kusmam baya kesildi,bulantılarım ara ara devam edio.İstahim hiç yok.Et,tavuk,balık en tiksindigim şeyler.Hic yemedim yiyemiyorum.

X