- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım yüksek ihtimal fitildendir e hormonlar da değişiyor denildiği gibi tekrarlamamasına ve bir sorun olmamasına cok sevindimMerhaba kızlar , herkes iyidir umarım . 20+2 oldu oğlusum bugün dün sabah ilk idrardan sonra peceteye koyu kahverengi lekelenme geldi . İç çamaşırda birsey yoktu ama silince peceteye geldi , çok panik oldum tabi . Hemen ped koydum takip etmek için, İstanbul dışındayım bir de , içim rahat etmedi Ayvalık devlet hastanesi aciline gittim , Allah tan acil sezaryan olduğu için kadın doğum doktoru hastanedeymiş. Ultrason ile baktı bebek iyi dedi . Başka da birsey söylemedi . Çok suratsız bir doktordu zaten , ben de başka birsey soramadım. Gece yatarken iki tane progesteron fitil alıyorum onu söyledim ondan olabilir dedi , hamilelikte hormonlar değişiyor ondan olabilir dedi . Ondan sonra bu saate kadarda pede gelen birsey olmadı kendi doktorum ile konuştum o da devam etmezse , aşırı ağrın yoksa korkulacak birsey yok demektir dedi . Kontrolüm haftaya . Neden oldu acaba diye düşünüyorum elimde değil korkarak tuvalete gidiyorum . Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Maşallah canım bir kızçemiz daha geliyorMerhaba kizlar dr dan ciktim simdi nasipse 2. Prensesim geliyormusdr 12 haftada erkege benzetmisti simdi kesinlesti ben de gordum
Merhaba canimEndiselenme doktotunun da dedigi gibi kanama devam etmiyorsa ve agrin yoksa bebisin durumu da iyiyse ki bakmis doktorun her sey yolundadir gereksiz stres yapma.fitilden olabilir ,afedersin cinsel iliskiden olabilir,rahim genisliyodur belki ondan olabilir bir cok sebebi olabilir yine de dikkat et agir kaldirma kullandigin ilaclar varsa devam et.Allah saglikka kucagina almayi nasip etsin.Bi de benim doktorum sey demisti cinsel iliski yasadiginizda kesinlikle ice bosalma olmasin dusuge yada erken doguma sebebiyet verebilir demisti.Merhaba kızlar , herkes iyidir umarım . 20+2 oldu oğlusum bugün dün sabah ilk idrardan sonra peceteye koyu kahverengi lekelenme geldi . İç çamaşırda birsey yoktu ama silince peceteye geldi , çok panik oldum tabi . Hemen ped koydum takip etmek için, İstanbul dışındayım bir de , içim rahat etmedi Ayvalık devlet hastanesi aciline gittim , Allah tan acil sezaryan olduğu için kadın doğum doktoru hastanedeymiş. Ultrason ile baktı bebek iyi dedi . Başka da birsey söylemedi . Çok suratsız bir doktordu zaten , ben de başka birsey soramadım. Gece yatarken iki tane progesteron fitil alıyorum onu söyledim ondan olabilir dedi , hamilelikte hormonlar değişiyor ondan olabilir dedi . Ondan sonra bu saate kadarda pede gelen birsey olmadı kendi doktorum ile konuştum o da devam etmezse , aşırı ağrın yoksa korkulacak birsey yok demektir dedi . Kontrolüm haftaya . Neden oldu acaba diye düşünüyorum elimde değil korkarak tuvalete gidiyorum . Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
masallah canim gozun aydin saglikla geksin insallah prensesimizMerhaba kizlar dr dan ciktim simdi nasipse 2. Prensesim geliyormusdr 12 haftada erkege benzetmisti simdi kesinlesti ben de gordum
Teşekkürler canım . Allah bebeklerimizi korusun , sağlıkla kucağımıza alalım cinsel ilişki baştan beri hiç yok zaten yasak demişti doktorum , kordon rahim ağzına yakın diyeMerhaba canimEndiselenme doktotunun da dedigi gibi kanama devam etmiyorsa ve agrin yoksa bebisin durumu da iyiyse ki bakmis doktorun her sey yolundadir gereksiz stres yapma.fitilden olabilir ,afedersin cinsel iliskiden olabilir,rahim genisliyodur belki ondan olabilir bir cok sebebi olabilir yine de dikkat et agir kaldirma kullandigin ilaclar varsa devam et.Allah saglikka kucagina almayi nasip etsin.Bi de benim doktorum sey demisti cinsel iliski yasadiginizda kesinlikle ice bosalma olmasin dusuge yada erken doguma sebebiyet verebilir demisti.
Insallah hepimizinki canimmasallah canim gozun aydin saglikla geksin insallah prensesimiz
Aynen insallahhMaşallah canım bir kızçemiz daha geliyor
merhaba kızlar Allah bu duyguyu kimseye yaşatmasın, ben yine negatif aldım. 2.denemem de olmadı insan yıkılıyor ama ayağa kalkmak zorundayım. Yaş 31 tüpler açık sebepsiz inf- eşte sorun yok. Bağışıklık sistemi hastalığım var kronik hastayım . Tedavimde de bağışıklık baskılansın diye prograf kullandım olmadı. İzmirde doktor önerisi istiyorum sizlerden . Ayrıntılı testler yapacak bana çare olacak bir doktor şimdiden teşekkür ederim. İsteyen burdan isteyen özelden yazabilir
Aaa kızmıymış sağlıkla kucağına al canım bizim erken dönem tahminleri tutmadı bebişler sürprizi seviyorMerhaba kizlar dr dan ciktim simdi nasipse 2. Prensesim geliyormusdr 12 haftada erkege benzetmisti simdi kesinlesti ben de gordum
Evet canim insallah hepimizbenm ilk gebelikte de erkek demislerdi kiz olmustu haha benmkiler tutmuoAaa kızmıymış sağlıkla kucağına al canım bizim erken dönem tahminleri tutmadı bebişler sürprizi seviyor
Ah hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prensesMerhaba kizlar dr dan ciktim simdi nasipse 2. Prensesim geliyormusdr 12 haftada erkege benzetmisti simdi kesinlesti ben de gordum
Geçmiş olsun canım çok ciddi bir şey olduğunu sanmam. Rahim büyüyor muhtemelen ondandır. Ama sen yine de dikkat et çok yorma kendini bu ara ben de tatilde alerji oldum çok fena bacaklarım döküntü oldu kıpkırmızı ve kaşıntıdan duramıyorum. Kadın doğum doktoruma sorup cildiyeye gittim ilaçlar verdi. Gebelikte kullanılır dediler. Ama ben yine de korka korka kullanıyorum umarım bebeğime zarar vermezler. Zor süreçler zaman geçtikçe insan daha bi korkar oluyor vallaMerhaba kızlar , herkes iyidir umarım . 20+2 oldu oğlusum bugün dün sabah ilk idrardan sonra peceteye koyu kahverengi lekelenme geldi . İç çamaşırda birsey yoktu ama silince peceteye geldi , çok panik oldum tabi . Hemen ped koydum takip etmek için, İstanbul dışındayım bir de , içim rahat etmedi Ayvalık devlet hastanesi aciline gittim , Allah tan acil sezaryan olduğu için kadın doğum doktoru hastanedeymiş. Ultrason ile baktı bebek iyi dedi . Başka da birsey söylemedi . Çok suratsız bir doktordu zaten , ben de başka birsey soramadım. Gece yatarken iki tane progesteron fitil alıyorum onu söyledim ondan olabilir dedi , hamilelikte hormonlar değişiyor ondan olabilir dedi . Ondan sonra bu saate kadarda pede gelen birsey olmadı kendi doktorum ile konuştum o da devam etmezse , aşırı ağrın yoksa korkulacak birsey yok demektir dedi . Kontrolüm haftaya . Neden oldu acaba diye düşünüyorum elimde değil korkarak tuvalete gidiyorum . Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
Ara ara olabiliyor rahim büyüyor ondan sanırım.Kızlar başka bir arkadaş da sormuştu sanırım hatırlayamadım nerde okuduğumu … 18. Haftadayım kasık ağrısı yaşıyor musunuz yani 2 güne bir nerdeyse şiddeti değişen yan kasıklarda ağrı oluyor rahatsız oluyorum mesela bugün baya tadımı kaçırdı ya
Sagol tatlim insallahAh hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin prenses
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım çok ciddi bir şey olduğunu sanmam. Rahim büyüyor muhtemelen ondandır. Ama sen yine de dikkat et çok yorma kendini bu ara ben de tatilde alerji oldum çok fena bacaklarım döküntü oldu kıpkırmızı ve kaşıntıdan duramıyorum. Kadın doğum doktoruma sorup cildiyeye gittim ilaçlar verdi. Gebelikte kullanılır dediler. Ama ben yine de korka korka kullanıyorum umarım bebeğime zarar vermezler. Zor süreçler zaman geçtikçe insan daha bi korkar oluyor valla
Oy masallah canim hayirli olsunn bugunlere geldik sukur saglikla kucagimiza alalim insallahSelam kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir. Ben bayadır yazamıyordum. Nasıl gidiyor hamilelikler . Cinsiyetler belli olmuş çok mutlu oldum hepiniz adına. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almak nasip etsin inşallah beni sorucak olursanız erkek annesi olucam. Hissetmeye başladım şükürler olsun şuan 17+4 deyim.
Amin inşallah canım. Bişey sorucam tetenoz aşısını ne zaman yapıyoruz biz bilgin varmı hani tüp bebekte farklı mı ? Bir de benim doktor ikili tarama yaptı gayet iyi dedi 3 Lü istemedi 4 lü yaptırdım sonuç bekliyorum. 3lü şart mıydı?Oy masallah canim hayirli olsunn bugunlere geldik sukur saglikla kucagimiza alalim insallah