TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben 20.haftamdayim hiç kilo almadım.Zaten zayıf hamile kalmistim.Bebek bı hafta önde gorunuyo.Gobegim azıcık çıktı.Kusmam baya kesildi,bulantılarım ara ara devam edio.İstahim hiç yok.Et,tavuk,balık en tiksindigim şeyler.Hic yemedim yiyemiyorum.
♥️bende uzun sure yiyemedim doktor balik yagi iceren vitaminle demir ilaci verdi simdi et ve tavuk yiyorum biraz

♥️bende uzun sure yiyemedim doktor balik yagi iceren vitaminle demir ilaci verdi simdi et ve tavuk yiyorum biraz
Bana bulantım hala devam ettiği için takviye vermedi canım.Kan değerlerim de normal çıkınca bulantın geçsin öyle bakarız dedi.Bulanti çok korkunç bişey.

Ben de 96 kilo ile kaldim 22 haftadayim 99 um su an ben de hic almak istemiyorum ne olcak bilmiyorum.Allah yardimcimiz olsun.olabildigince dikkat ediyorum ama bakalim nasil ilerlicek
Yaa durumu en vahimler biziz galiba ins dogumda bir sorun cikmaz doktorun kiloyla ilgili bir sey soyledi mi yada kontrollerde uyariyor mu?
benim doktor baya baya kiziyor bebek 200 gr ne kilosu bu aldigimiz inanilir gibi degil gercekten :KK43:(

Yaa durumu en vahimler biziz galiba ins dogumda bir sorun cikmaz doktorun kiloyla ilgili bir sey soyledi mi yada kontrollerde uyariyor mu?
benim doktor baya baya kiziyor bebek 200 gr ne kilosu bu aldigimiz inanilir gibi degil gercekten :KK43:(
Eger kilo almaya elverisliysek valla vucut kendi yapiyor benim de elverisli bence cok yedigimden degil yani:)2 3 kilo aldm

Ben 20.haftamdayim hiç kilo almadım.Zaten zayıf hamile kalmistim.Bebek bı hafta önde gorunuyo.Gobegim azıcık çıktı.Kusmam baya kesildi,bulantılarım ara ara devam edio.İstahim hiç yok.Et,tavuk,balık en tiksindigim şeyler.Hic yemedim yiyemiyorum.
Benim bebegimde 1 hafta ileriden gidiyor ama kilolar 1 ay ileride gidiyor siz sanslisiniz incecik hamile kalmissiniz

Merhaba arkadaşlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim, bebeğim gayet iyi fakat koltuk altında 2 cm kist göründü😞 Konsey toplandı ve amniyosentez alınmasını önerdiler. Bugün başka bir perinatoloğa daha gideceğiz. Yalnız ben covid aşısının iki dozunu da yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım. Bu durumu aşıya bağlıyorum çok nadir görülen bir şey dedi doktorum. Bir ay önce olmayan kistin nasıl oluştuğunu anlamıyorum. Dua edin olur mu 🥺🙏🏻

Dün detaylı ultrasona girdim, bebeğim gayet iyi fakat koltuk altında 2 cm kist göründü😞 Konsey toplandı ve amniyosentez alınmasını önerdiler. Bugün başka bir perinatoloğa daha gideceğiz. Yalnız ben covid aşısının iki dozunu da yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım. Bu durumu aşıya bağlıyorum ben, çünkü çok nadir görülen bir şey dedi doktorum. Bir ay önce olmayan kistin nasıl oluştuğunu anlamıyorum. Dua edin olur mu 🥺🙏🏻
***Bu durumu aşıya bağlıyorum ben, çünkü çok nadir görülen bir şey dedi doktorum.

Dün detaylı ultrasona girdim, bebeğim gayet iyi fakat koltuk altında 2 cm kist göründü😞 Konsey toplandı ve amniyosentez alınmasını önerdiler. Bugün başka bir perinatoloğa daha gideceğiz. Yalnız ben covid aşısının iki dozunu da yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım. Bu durumu aşıya bağlıyorum çok nadir görülen bir şey dedi doktorum. Bir ay önce olmayan kistin nasıl oluştuğunu anlamıyorum. Dua edin olur mu 🥺🙏🏻
Dualarım seninle canım inşallah herşey temiz çıkar ❣

Kilo almamaya calis dedi bi de benim seker biraz yuksek cikti onu takibe aldik diyetisyene yonlendirdi gerekirse dahiliye insulin kullandircak 10 gunluk yaptim aclik tokluk onu gostercem doktora bi daha gittigimde.valla elimden geleni yapiyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum doktorumu degistirdigim icin bu ikinci gidisim olcak ama bana kizan sert davranan doktora gitmem bi daha zaten zor donemden geciyoruz o kadar ilac tedavi gorduk psikolojiden halden anlayan cozum odakli dusunen dr olmasi lazim sana doktorun kaba davraniyosa tavsiyem degistirmendir elbette ki bebegi seni dusunmesi guzel ama oyle kizarak olmaz yol gosterici olmasi lazim canim

Elverisli olmaz mi dikkat eder spor yapardim boyum 1.70 kilom hep 60-64 arasi gider gelirdi bu tedavi vucudumu mahvetti dilerim saglikla dogururuz :)
Ben de ilk gebeligimde 20 kilo almistim 80 le doguma girmistim bebek emmedi sezeryan dogum olmasina ragmen 1 yilda 61 e dustum zamanla verdim yani diyetsiz

gelmis gecmis olsun ins her sey yoluna girer icin rahatlar
amniyosentez ne icin yapilacak kistin ne oldugini anlamK icin mi

Ben 66 ile hamile kaldım. Bir anda almaya başlayınca diyetisyenle devam etmeye başladım, şu an 70-71 gibiyim. Diyetisyen 2. trimesterde her ay 1, son aylar ayda 2 kilo normal dedi. Ama daha az alırım umarım. 20’ye geldik, bu ara iştahım arttı 😝

Ben 66 ile hamile kaldım. Bir anda almaya başlayınca diyetisyenle devam etmeye başladım, şu an 70-71 gibiyim. Diyetisyen 2. trimesterde her ay 1, son aylar ayda 2 kilo normal dedi. Ama daha az alırım umarım. 20’ye geldik, bu ara iştahım arttı 😝
Benim doktorumda böyle demişti ikinci trimester 1 kilo en fazla 1.5 ve son 3 ay ayda 2 kilo ben bulantılardan iştahlı yiyemeyince uymuş oldum kilo almayıp verdim 2 kilo

Selam kızlar ben de diyetisyen destegi alıyorum. 19 haftalık olduk. Kilolu başladım boyum kısa 76 ile basladım şuan 78 doguma nasıl gidicem bakalım 😃

Bu arada detaylı ultrason vakti yaklaştı bikaç hafta kaldı. Kontrolüm bayram öncesi olacak doktor yönlendirecek ama ben internetten baktıgımda farklı şeyler görüyorum.
Detaylı ultrason, ayrıntılı ultrason, renkli ultrason, 4boyutlu ultrason ... Bunların hepsi aynı şey mi yoksa farkları mı var bilginiz var mı?

X