- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Ayni ben peceteye her girdigimde tuvalete korka korka bakiyorumAynen hayatimi ozetledin gece uyaniyorum acaba bir sey oldu mu diye insallah Rabbim mukafatlarimizi verir de kucagimiza sag salim allalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni ben peceteye her girdigimde tuvalete korka korka bakiyorumAynen hayatimi ozetledin gece uyaniyorum acaba bir sey oldu mu diye insallah Rabbim mukafatlarimizi verir de kucagimiza sag salim allalim
Amin insallah canim cok haklisinSaglikli bi bebekse herturlu dogacaktir canim oyle dusunucez yiyecek ekmegirm varsa sagsalim alacagiz kucaklarimiza boyle dusunmekten başka caremiz yok cok zor biliyorum ama mecburuz inşallah sagsalim dogarlar
Insallah aynen canim dua etmekten baska yapacagmz birsey yok hepimiz oyleyiz dr gittigimiz gun rahat diger gunler dusunmeden edemiyr insanİyi akşamlar kızlar. Galiba hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz. Çok şükür bende kanama filan olmadi ama içimde hep bi korku var. Belirti filanda hiç yaşamadım bebeğim benimle mi acaba diye düşünmeden duramıyorum. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Gerçekten çok zor beklemek...
İyi akşamlar canım hepimiz aynı durumdayız. Keşke sürekli görebilsek eşime ben bebisimi özledim doktora gidicem diyorum az kaldı kontrole bekle diyorİyi akşamlar kızlar. Galiba hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz. Çok şükür bende kanama filan olmadi ama içimde hep bi korku var. Belirti filanda hiç yaşamadım bebeğim benimle mi acaba diye düşünmeden duramıyorum. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Gerçekten çok zor beklemek...
Ay evet ya hergun gitsekİyi akşamlar canım hepimiz aynı durumdayız. Keşke sürekli görebilsek eşime ben bebisimi özledim doktora gidicem diyorum az kaldı kontrole bekle diyor
Insallah aynen canim dua etmekten baska yapacagmz birsey yok hepimiz oyleyiz dr gittigimiz gun rahat diger gunler dusunmeden edemiyr insan
İyi akşamlar canım hepimiz aynı durumdayız. Keşke sürekli görebilsek eşime ben bebisimi özledim doktora gidicem diyorum az kaldı kontrole bekle diyor
Tebrikler canım. Ne kadara yaptırdın acaba ben de yaptırıcam haftaya araştırma yapıyorum şimdi.Kızlar ben nifty testi yaptırmıştım sonuçlar güzel çıktı cinsiyeti de öğrendik kız olacakmış.
Benim karnım şiş. Bulantılarım var aralarda da hafif kasık ağrım oluyor. Başka da bir şeyim yok. Göğüs şişmesi falan yaşamadım bir de göbeğim kaşınıyor krem sürüyorum. Bu arada kızlar önerebileceğiniz yağ var mı yeri gelmişken sorayımSizde belirti var mı kızlar. Ne gibi değişiklikler oldu.
Hindistan cevizi yağı ve çatlak için lierac aldım canım.Benim karnım şiş. Bulantılarım var aralarda da hafif kasık ağrım oluyor. Başka da bir şeyim yok. Göğüs şişmesi falan yaşamadım bir de göbeğim kaşınıyor krem sürüyorum. Bu arada kızlar önerebileceğiniz yağ var mı yeri gelmişken sorayım
Ben bio oil almıştım inşallah faydası olurHindistan cevizi yağı ve çatlak için lierac aldım canım.
Teşekkür ederim canım temel paneli yaptırdım 2800 tl.hayırlısı olsun senin de.Tebrikler canım. Ne kadara yaptırdın acaba ben de yaptırıcam haftaya araştırma yapıyorum şimdi.
Benm arkadasm bebeyagi+vazelin karistirip surdu hep hic catlamadi ben de onu deneyeceğimBenim karnım şiş. Bulantılarım var aralarda da hafif kasık ağrım oluyor. Başka da bir şeyim yok. Göğüs şişmesi falan yaşamadım bir de göbeğim kaşınıyor krem sürüyorum. Bu arada kızlar önerebileceğiniz yağ var mı yeri gelmişken sorayım
benim arkadaşım 8 aylık hamile hep onu kullanmış çatlağı olmamış ama biraz da insanın yapısı bu durumlar bence:)Ben bio oil almıştım inşallah faydası olur
Gözünüz aydın ben de dün kan verdim bakalım 10-12 güne çıkar herhalde . Benim de doktorum son kontrolde erkek gibi görünüyor deri ama bakalım hayırlısıKızlar ben nifty testi yaptırmıştım sonuçlar güzel çıktı cinsiyeti de öğrendik kız olacakmış.
Kanı açken mı veriyoruz?Gözünüz aydın ben de dün kan verdim bakalım 10-12 güne çıkar herhalde . Benim de doktorum son kontrolde erkek gibi görünüyor deri ama bakalım hayırlısı
Aç tok farketmiyormuş . Çok firma var bu testi yapan , 3 doktorda panaroma önerince ben panaroma firmasına yaptırdım. Evden gelip kan alıyorlar . Acıbadem hastaneleri de panaroma ile çalışıyor . Hastanede yaptırınca daha pahalı kendiniz arayıp yaptırınca 1200-1300 daha uygun oluyor fiyat . İsteyen olursa irtibat numarası paylasabilirim .Kanı açken mı veriyoruz?