TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben kullanıyorum prilam dr gebeler için zaten güvenle kullanabilirsiniz. İlk zamanlar günde 2 tane alıyordum sabah akşam. 9.haftaya girmemle beraber bulntılar arttı ve 2 tane yetmiyordu bende 3 e çıkardım sabah öğlen akşam alıyorum şu an daha rahatım şükür. Reçete de günde 4 taneye kadar içilebilir yazıyor zaten. İnşaallah sende de işe yarar
İnşaallah yarar teşekkür ederim bu akşam basladım bakalım 😞

Kullandım canım malesef işe yaramadı bende, çok agır geçiyorum bu 3 ayı sadece serum ayakta tutuyor. Bir kaç iyileşmemi saglı yor, sonra yine aynı, sabırla 4.aya girmeyi bekliyorum
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor inşaallah çoğu gitti azı kaldı bu sürecin

Kızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum🤣 nasılsınız iyisinizdir umarım🌸 bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım😍 🧿 10+1deyiz doktor %51 kız dedi 🤣 benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür 🙏 imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu😄

Eklentiler

• 888D1FE9-3067-4714-8D93-BEB17BC7328F.jpeg
    888D1FE9-3067-4714-8D93-BEB17BC7328F.jpeg
    108,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum🤣 nasılsınız iyisinizdir umarım🌸 bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım😍 🧿 10+1deyiz doktor %51 kız dedi 🤣 benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür 🙏 imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu😄
Oyyy masallah yerim onu ben ya küçük insan😍ayy kiz mi olcak birdahakine netlesir cnm kipir kipirdi dimi ultrasonda😍

Maşallah 🙏 bu kadar büyüdüğünü bizde görcekmiyiz 🙈 Allah nazardan saklasın canım 🧿💜

X