Canım prilam dr kullanıyorum ben doktor bulantı hapı denedin miİnşallah canım yemek degil de su içmeyi çok özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım prilam dr kullanıyorum ben doktor bulantı hapı denedin miİnşallah canım yemek degil de su içmeyi çok özledim
Canım zorfen mi ne tam hatırlamıyorum, sigortasız olan pahalı, ona varana kadar aldım ama fayda etmiyor. Hiperemezis Gravidarum olmusum. Sadece serum rahatlatıyorCanım prilam dr kullanıyorum ben doktor bulantı hapı denedin mi
Maşallah canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallahMerhaba kizlar bugun kalp atisi duydum şükür❤ MorDeno 26 nisan kalp atisi cnm tahmini 6+3 cikti cok net olcemedi karindn:)
Amin canim insallah hepimizin seninnasil gidiyor kontrol ne zmnMaşallah canım gözün aydın sağlıkla ilerlesin kucağına al inşallah
Evet canim sukurler olsunALLAH razi olsun cnm annen de yaninda olursa cok guzel olr:)
İnşaallah yarar teşekkür ederim bu akşam basladım bakalımBen kullanıyorum prilam dr gebeler için zaten güvenle kullanabilirsiniz. İlk zamanlar günde 2 tane alıyordum sabah akşam. 9.haftaya girmemle beraber bulntılar arttı ve 2 tane yetmiyordu bende 3 e çıkardım sabah öğlen akşam alıyorum şu an daha rahatım şükür. Reçete de günde 4 taneye kadar içilebilir yazıyor zaten. İnşaallah sende de işe yarar
Kullandım canım malesef işe yaramadı bende, çok agır geçiyorum bu 3 ayı sadece serum ayakta tutuyor. Bir kaç iyileşmemi saglı yor, sonra yine aynı, sabırla 4.aya girmeyi bekliyorumCanım prilam dr kullanıyorum ben doktor bulantı hapı denedin mi
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor inşaallah çoğu gitti azı kaldı bu sürecinKullandım canım malesef işe yaramadı bende, çok agır geçiyorum bu 3 ayı sadece serum ayakta tutuyor. Bir kaç iyileşmemi saglı yor, sonra yine aynı, sabırla 4.aya girmeyi bekliyorum
Gunaydinnn bugun ağrim var umarim kotu bi supriz olmaz diye dua ediyorum inşallah guzel birgun olurGünaydınlar güzel annelerrr Nasılsınız bakalım? Ben hep modundayim. Güzel bir gün diliyorum hepimize
Oyyy masallah yerim onu ben ya küçük insanayy kiz mi olcak birdahakine netlesir cnm kipir kipirdi dimi ultrasondaKızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum nasılsınız iyisinizdir umarım bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım 10+1deyiz doktor %51 kız dedi benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu
Maşallah bu kadar büyüdüğünü bizde görcekmiyiz Allah nazardan saklasın canımKızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum nasılsınız iyisinizdir umarım bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım 10+1deyiz doktor %51 kız dedi benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu
Evet kol bacak oynayıp duruyordu çok güzel ya aşık oldum resmenOyyy masallah yerim onu ben ya küçük insanayy kiz mi olcak birdahakine netlesir cnm kipir kipirdi dimi ultrasonda
Az kaldi bizimde insallah goruruz cok tatlis olcklrMaşallah bu kadar büyüdüğünü bizde görcekmiyiz Allah nazardan saklasın canım
2 hafta sonra sen de göreceksin bişey kalmamış canımMaşallah bu kadar büyüdüğünü bizde görcekmiyiz Allah nazardan saklasın canım
Oy masallah ya ben de hatrliyorum 11 haftalikti resmen tirmanma hareketi fln yapiyordu onu izlemistim cok komikti benmkini erkege benzetmisti kiz oldu:)))Evet kol bacak oynayıp duruyordu çok güzel ya aşık oldum resmen
Benim de %51 dedi zaten bakalım kısmet ama gönlümden kız geçiyor hepOy masallah ya ben de hatrliyorum 11 haftalikti resmen tirmanma hareketi fln yapiyordu onu izlemistim cok komikti benmkini erkege benzetmisti kiz oldu:)))