• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum🤣 nasılsınız iyisinizdir umarım🌸 bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım😍 🧿 10+1deyiz doktor %51 kız dedi 🤣 benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür 🙏 imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu😄
Ayy maşallah sübhanallah canım 🌺🌺🌺 ne kadar da büyümüş maşallaah🧿 ben 3 mayıs kontrolüm 12+0 olacağız Allah nasip ederse en son 9 haftalıkken gördüm senin 10+1 i görünce kocaman olmuştur diye düşünüyorum yavrumu 🙈🙈🙈

Ayy maşallah sübhanallah canım 🌺🌺🌺 ne kadar da büyümüş maşallaah🧿 ben 3 mayıs kontrolüm 12+0 olacağız Allah nasip ederse en son 9 haftalıkken gördüm senin 10+1 i görünce kocaman olmuştur diye düşünüyorum yavrumu 🙈🙈🙈
Ooo kocaman olmus olcak gormeyeli cnm insallah😍🤗

Kızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum🤣 nasılsınız iyisinizdir umarım🌸 bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım😍 🧿 10+1deyiz doktor %51 kız dedi 🤣 benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür 🙏 imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu😄
Ay maşallahh kocaman olmuş ya😍😍 benimde 10+3te kontrolum boyle mi olacak rabbiim cok buyuksuun😍😍 maşallah canim demek bi prenses geliyor🥰

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı

Eklentiler

• 835B80BE-8565-4041-9352-2BA5D9F18CA0.jpeg
    835B80BE-8565-4041-9352-2BA5D9F18CA0.jpeg
    168,1 KB · Görüntüleme: 38
Maşallah maşallah 😍 Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍 çok güzel yaaa minicik bir bedenin elleri kolları var oynatıyor muazzam bir duygu😘

Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
Benim 4.gun cikti normal kaset testte 5.gunde kan verdim 68cikti 5.gunde testte yine cikti ama cift embriyoydu ikiz gebelik

Eklentiler

• IMG_20210425_215053.jpg
    IMG_20210425_215053.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 46
Back