- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Ay insallah gonlune gore olsun bana da yuzde 60 demisti ben de sulale erkek diye inanmistimppBenim de %51 dedi zaten bakalım kısmet ama gönlümden kız geçiyor hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay insallah gonlune gore olsun bana da yuzde 60 demisti ben de sulale erkek diye inanmistimppBenim de %51 dedi zaten bakalım kısmet ama gönlümden kız geçiyor hep
Ayy maşallah sübhanallah canım ne kadar da büyümüş maşallaah ben 3 mayıs kontrolüm 12+0 olacağız Allah nasip ederse en son 9 haftalıkken gördüm senin 10+1 i görünce kocaman olmuştur diye düşünüyorum yavrumuKızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum nasılsınız iyisinizdir umarım bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım 10+1deyiz doktor %51 kız dedi benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu
Ooo kocaman olmus olcak gormeyeli cnm insallahAyy maşallah sübhanallah canım ne kadar da büyümüş maşallaah ben 3 mayıs kontrolüm 12+0 olacağız Allah nasip ederse en son 9 haftalıkken gördüm senin 10+1 i görünce kocaman olmuştur diye düşünüyorum yavrumu
Hiç zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor şuan2 hafta sonra sen de göreceksin bişey kalmamış canım
Oo tabii 12’de baya büyümüş olurAyy maşallah sübhanallah canım ne kadar da büyümüş maşallaah ben 3 mayıs kontrolüm 12+0 olacağız Allah nasip ederse en son 9 haftalıkken gördüm senin 10+1 i görünce kocaman olmuştur diye düşünüyorum yavrumu
Geçiyo valla bana da öyle geliyorduHiç zaman geçmeyecekmiş gibi geliyor şuan
Ay maşallahh kocaman olmuş ya benimde 10+3te kontrolum boyle mi olacak rabbiim cok buyuksuun maşallah canim demek bi prenses geliyorKızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum nasılsınız iyisinizdir umarım bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım 10+1deyiz doktor %51 kız dedi benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu
Eveeet minnoşların kocaman olucak bakalım az bi tahminle kızmışAy maşallahh kocaman olmuş ya benimde 10+3te kontrolum boyle mi olacak rabbiim cok buyuksuun maşallah canim demek bi prenses geliyor
Ne zaman gitcektin canim cok heyecanliAy maşallahh kocaman olmuş ya benimde 10+3te kontrolum boyle mi olacak rabbiim cok buyuksuun maşallah canim demek bi prenses geliyor
10mayis ama dayanamayip 7sinde gidebilirimNe zaman gitcektin canim cok heyecanli
❤❤benm de 10 bayram oncesi gorelim insallah hayirlisiyla10mayis ama dayanamayip 7sinde gidebilirim
İnşallah caniim❤❤benm de 10 bayram oncesi gorelim insallah hayirlisiyla
Maşallah maşallahEvet kol bacak oynayıp duruyordu çok güzel ya aşık oldum resmen
Evet canım erken hele ki kaset test için çıkması mümkün değilKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
İki gün daha bekleyelimEvet canım erken hele ki kaset test için çıkması mümkün değil
Canım baya erken ya ben 9. Günde erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı
5. Gün embriyosu transferim yapıldıCanım baya erken ya ben 9. Günde erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Maşallah maşallah Allah'ım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok güzel yaaa minicik bir bedenin elleri kolları var oynatıyor muazzam bir duyguKızlar fazla yazamıyorum hep uykuluyum uyutup duruyorum nasılsınız iyisinizdir umarım bugun bebişimi gördüm pıtır pıtır hareket ediyordu kolları ayakları çok acayip bi his heyecandan ölüyorum sandım 10+1deyiz doktor %51 kız dedi benzettim dedi. İlaçlarımı kesti çok şükür imom omega verdi bi de d vitamini. Genetik test önerdi yaptırıcaz bayram sonra da kontrol tekrar. Bakın minnoşuma size dw atayım fotosunu
Benim 4.gun cikti normal kaset testte 5.gunde kan verdim 68cikti 5.gunde testte yine cikti ama cift embriyoydu ikiz gebelikKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferinin 4.günü erken mi test için yoksa var mı