TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

O zaman ne iyi olmuş 😍😍 benim de hep merdiven çıkınca nefes nefese kalmam var demek ki daha yavaş çıkmalıyım. Uyanınca yemek yiyorum yine uykum geliyor. Uyu uyan yemek uyu😂😂😂 bol bol dinlenmeliyiz vücudumuzu dinlememiz yeterli.♥️
Hele maske takiliyken sende de oluyormu nefesimi ayarlayamiyorum bogulacak gibi oluyorum😥 benim hayatim suan yatak tuvalet arasi geciyor zaten inşallah rahat bi hamilelik gecirecegim gunler gelir hep yatarak gecirmek zorunda kalirim diye cok korkuyorum😔😔

Hele maske takiliyken sende de oluyormu nefesimi ayarlayamiyorum bogulacak gibi oluyorum😥 benim hayatim suan yatak tuvalet arasi geciyor zaten inşallah rahat bi hamilelik gecirecegim gunler gelir hep yatarak gecirmek zorunda kalirim diye cok korkuyorum😔😔
Benim de öyle 😂 uzun süre takınca çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi. İnşallah rahat geçer. Belli bir süre sonra düzene girecektir 😍

Suan riskli donemler cnm ilerde duzelecek Allahin izniyle merak etme,)

Çok zor bir durum canım benim 6.haftada başladı halen devam ediyor. Su dahi içemiyorum bir kaç gündür iyiydim tekrarda. Eskiye döndüm su dahi içmemek çok kötüymüş. İçtiğim zamanda daha migdeme inmeden lavobadayım. Hastaneye yatmak çözüm degil tekrarlıyor. Onun yerine serum takviyesi alabilirsin
Allah yardimcin olsun. Senin durumun daha da zor. Senin kilo kaybın çok . Bende 10 haftaligim. Serum alıyorum ama çok fayda etmiyor o yüzden hastaneye yatayim diye düşündüm

Benim de öyle 😂 uzun süre takınca çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi. İnşallah rahat geçer. Belli bir süre sonra düzene girecektir 😍
Valla yolda giderken pek kimse yoksa takmiyorum takinca nefessiz kaliyorum sanki ozellikle yokus dalan cikarken duz yolda sorun olmuyo da :) kalabalik yere gelince mecbur takiyorum maskeyi yada polis falan gorunce 😁 ya aslinda takmamiz lazim ama boguluyorum napayim zaten cok nadir cikiyorum disari bi temiz hava alalim oksijen depolayalim diye o oksijeni de alirken biraz maskesiz solumak istiyorum

Kızlar slm aranızda doğum sigortası yaptıran varmı kararsız kaldım ben😏
Merhabalar , benim 2 yıldır sigortam da doğum paketim var ama yeni yapabilir misiniz emin değilim , zaten gebelik sözkonusu olduğu için karşılamaz sigortalar diye biliyorum . İlk yaptıktan sonra bile sigortadan sigortaya değişiyor ama kimisi ilk 5 ay ilk 6 ay gebelik olursa karşılamaz diyor :KK43:

Merhabalar , benim 2 yıldır sigortam da doğum paketim var ama yeni yapabilir misiniz emin değilim , zaten gebelik sözkonusu olduğu için karşılamaz sigortalar diye biliyorum . İlk yaptıktan sonra bile sigortadan sigortaya değişiyor ama kimisi ilk 5 ay ilk 6 ay gebelik olursa karşılamaz diyor :KK43:
Gebelik sürecinde kabul eden firmalar var benim normal saglim sigortası var gebelik yoktu içinde ama ne kadar avantajli olur onu kestiremedim

X