- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 29
İnşallah canım yemek degil de su içmeyi çok özledimCanim ne kadar cok kilo vermissin insallah biran once gecer sikintilarin tika basa yemek yersin istanli istahliiii inşallahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım yemek degil de su içmeyi çok özledimCanim ne kadar cok kilo vermissin insallah biran once gecer sikintilarin tika basa yemek yersin istanli istahliiii inşallahh
İnşallah gececek kuzum bu gunler dua edeyim sanaİnşallah canım yemek degil de su içmeyi çok özledim
Hele maske takiliyken sende de oluyormu nefesimi ayarlayamiyorum bogulacak gibi oluyorum benim hayatim suan yatak tuvalet arasi geciyor zaten inşallah rahat bi hamilelik gecirecegim gunler gelir hep yatarak gecirmek zorunda kalirim diye cok korkuyorumO zaman ne iyi olmuş benim de hep merdiven çıkınca nefes nefese kalmam var demek ki daha yavaş çıkmalıyım. Uyanınca yemek yiyorum yine uykum geliyor. Uyu uyan yemek uyu bol bol dinlenmeliyiz vücudumuzu dinlememiz yeterli.
Benim de öyle uzun süre takınca çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi. İnşallah rahat geçer. Belli bir süre sonra düzene girecektirHele maske takiliyken sende de oluyormu nefesimi ayarlayamiyorum bogulacak gibi oluyorum benim hayatim suan yatak tuvalet arasi geciyor zaten inşallah rahat bi hamilelik gecirecegim gunler gelir hep yatarak gecirmek zorunda kalirim diye cok korkuyorum
Suan riskli donemler cnm ilerde duzelecek Allahin izniyle merak etme,)Hele maske takiliyken sende de oluyormu nefesimi ayarlayamiyorum bogulacak gibi oluyorum benim hayatim suan yatak tuvalet arasi geciyor zaten inşallah rahat bi hamilelik gecirecegim gunler gelir hep yatarak gecirmek zorunda kalirim diye cok korkuyorum
İnşallahh inşallahhhBenim de öyle uzun süre takınca çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi. İnşallah rahat geçer. Belli bir süre sonra düzene girecektir
İnşallah dedigin gibi olur kuzum bende göbişimle gezmek bebislerime alisveris yapmak istiyorum vakti geldiginde doya doyaSuan riskli donemler cnm ilerde duzelecek Allahin izniyle merak etme,)
İnşallah Allah razı olsunİnşallah gececek kuzum bu gunler dua edeyim sana
Allah yardimcin olsun. Senin durumun daha da zor. Senin kilo kaybın çok . Bende 10 haftaligim. Serum alıyorum ama çok fayda etmiyor o yüzden hastaneye yatayim diye düşündümÇok zor bir durum canım benim 6.haftada başladı halen devam ediyor. Su dahi içemiyorum bir kaç gündür iyiydim tekrarda. Eskiye döndüm su dahi içmemek çok kötüymüş. İçtiğim zamanda daha migdeme inmeden lavobadayım. Hastaneye yatmak çözüm degil tekrarlıyor. Onun yerine serum takviyesi alabilirsin
2 haftaya kadar toparlarız inşallah rahat rahat hamileliğin tadını çıkartırızAllah yardimcin olsun. Senin durumun daha da zor. Senin kilo kaybın çok . Bende 10 haftaligim. Serum alıyorum ama çok fayda etmiyor o yüzden hastaneye yatayim diye düşündüm
Valla yolda giderken pek kimse yoksa takmiyorum takinca nefessiz kaliyorum sanki ozellikle yokus dalan cikarken duz yolda sorun olmuyo da :) kalabalik yere gelince mecbur takiyorum maskeyi yada polis falan gorunce ya aslinda takmamiz lazim ama boguluyorum napayim zaten cok nadir cikiyorum disari bi temiz hava alalim oksijen depolayalim diye o oksijeni de alirken biraz maskesiz solumak istiyorumBenim de öyle uzun süre takınca çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi. İnşallah rahat geçer. Belli bir süre sonra düzene girecektir
Hayırlı olsun canım güncelledimMerhaba kizlar bugun kalp atisi duydum şükür❤ MorDeno 26 nisan kalp atisi cnm tahmini 6+3 cikti cok net olcemedi karindn:)
Çok şükürMerhaba kizlar bugun kalp atisi duydum şükür❤ MorDeno 26 nisan kalp atisi cnm tahmini 6+3 cikti cok net olcemedi karindn:)
Merhabalar , benim 2 yıldır sigortam da doğum paketim var ama yeni yapabilir misiniz emin değilim , zaten gebelik sözkonusu olduğu için karşılamaz sigortalar diye biliyorum . İlk yaptıktan sonra bile sigortadan sigortaya değişiyor ama kimisi ilk 5 ay ilk 6 ay gebelik olursa karşılamaz diyorKızlar slm aranızda doğum sigortası yaptıran varmı kararsız kaldım ben
Canım gözünaydın çok sevindimm Diğer kese gibi görünen kese değil miymiş?Merhaba kizlar bugun kalp atisi duydum şükür❤ MorDeno 26 nisan kalp atisi cnm tahmini 6+3 cikti cok net olcemedi karindn:)
Gebelik sürecinde kabul eden firmalar var benim normal saglim sigortası var gebelik yoktu içinde ama ne kadar avantajli olur onu kestiremedimMerhabalar , benim 2 yıldır sigortam da doğum paketim var ama yeni yapabilir misiniz emin değilim , zaten gebelik sözkonusu olduğu için karşılamaz sigortalar diye biliyorum . İlk yaptıktan sonra bile sigortadan sigortaya değişiyor ama kimisi ilk 5 ay ilk 6 ay gebelik olursa karşılamaz diyor
Kaybolmuş keseyms dmkki minik kanama alani fln yok dedi sukur❤Canım gözünaydın çok sevindimm Diğer kese gibi görünen kese değil miymiş?
Kanama olmasın da canım çok sevindim bir dahaki kontrol ne zaman?Kaybolmuş keseyms dmkki minik kanama alani fln yok dedi sukur❤