Aynı durumdayız canımKızlar ben çok sık yazamıyorum artık. Bulantilar tavan yaptı benim . Serum +2 tane farklı hap kullanıyorum oyleyken bisey yiyemiyorum . Çok zor geçiyor günler bana . Duaniza talibim
Ben doktorumla konuscam hastaneye yatirsin en azından serumlarla beslenirim 2 kilo vermisimAynı durumdayız canımrabbim yardım etsin bize
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz umarım sağlılla kucağınıza alırsınız.Merhaba hanimlar hayirli ramazanlar Allah butun dualarinizi ibadetlerinizi kabul etsin insallah.Size bir sorum olacak 11+3 um bugun sabahtan beri ara ara karnima kasigima yakin agri girip cikiyo.cok yogun degil ama endiselendirdi beni bu batmalar normal mi yoksa bir sorun olabilir mi ? Basina gelen var mi? Cuma gunu yada haftaya pazartesi gidecegim doktora normal rutin kontrol icin.Lutfen dua edin 9 yil sonra geldi mucizemiz.
Benim 6 haftalık Ken başladı şuan 10 haftalıgım, 10 kilo verdim. Ben yattım ama sonra tekrarlama sansı oluyor. 3 - 4 gündür rahattım 2 gündür yine kötüyüm. Canım deli gibi su istiyor içemiyorum. İçiyorum hemen lavaboya koşuyorumBen doktorumla konuscam hastaneye yatirsin en azından serumlarla beslenirim 2 kilo vermisim
Çok zor bir durum canım benim 6.haftada başladı halen devam ediyor. Su dahi içemiyorum bir kaç gündür iyiydim tekrarda. Eskiye döndüm su dahi içmemek çok kötüymüş. İçtiğim zamanda daha migdeme inmeden lavobadayım. Hastaneye yatmak çözüm degil tekrarlıyor. Onun yerine serum takviyesi alabilirsinBen doktorumla konuscam hastaneye yatirsin en azından serumlarla beslenirim 2 kilo vermisim
ALLAH yardimciniz olsun cok zor kac haftada geçermiş bu durumBenim 6 haftalık Ken başladı şuan 10 haftalıgım, 10 kilo verdim. Ben yattım ama sonra tekrarlama sansı oluyor. 3 - 4 gündür rahattım 2 gündür yine kötüyüm. Canım deli gibi su istiyor içemiyorum. İçiyorum hemen lavaboya koşuyorumkötü bir durum
4.aya girdiğinde rahatlarsın diyor doktorum ama kesin birşey diyemiyor. Ben evde yemek yaptırmıyorum canım o dereceyim. Migde boş olup kan kustugumu biliyorum günlerceALLAH yardimciniz olsun cok zor kac haftada geçermiş bu durumbenim kokular kotu kokma basladi ama cok sukur zorla yiyeblyrm suan icin ilerler mi bilmiorm
Cok cok zor insallah gecee 4.ayda ya4.aya girdiğinde rahatlarsın diyor doktorum ama kesin birşey diyemiyor. Ben evde yemek yaptırmıyorum canım o dereceyim. Migde boş olup kan kustugumu biliyorum günlerceben çok agır geçiriyorum. İnşallah sen öyle olmazsın canım da tez zaman da rahatlarsın tamamıyla
Yok canım keşke yeme olsa, sıfır besin diyorum ya 10 kilo verdim ben. Rabbim hepimizi korusun inşallahCok cok zor insallah gecee 4.ayda yaben ilk gebelikte hep cikariyordum kotuydum ama yiyip cikariyorum yemeye zorluordm kokusuz seyler sizin gibi degildim 4 ayda gecmisti bnm sizin de insallah gecer
Bunyeyle ilgili demekki kac haftaliksin cnm suan 13 14 te bitmis olur tamamen insallahYok canım keşke yeme olsa, sıfır besin diyorum ya 10 kilo verdim ben. Rabbim hepimizi korusun inşallah
Bunyeyle ilgili demekki kac haftaliksin cnm suan 13 14 te bitmis olur tamamen insallah
Ay insallah cok az kaldi azalarak bitsin bir an once insallah canim sonra guzel guzel yemekler isticek caninEvet öyleymiş ilk hamileliğim onun da etkisi var sanırsam. 10+2 olduk çok şükür. Tek tek gün sayıyorumbayrama o haftalarda oluyorum inşallah rahatlamış olurum
İnşallah biran önce hepimiz o levele geçelimAy insallah cok az kaldi azalarak bitsin bir an once insallah canim sonra guzel guzel yemekler isticek caninbugunler gececek
Amin insallah canim guzel keyifli zamanlar gelsin insallah❤İnşallah biran önce hepimiz o levele geçelimeminim hepimizin ayrı ayrı sorunları vardır. Bal aylarında çok rahatım diye mesajlar atmayı nasip etsin rabbim bize
Amin sagolun Canim tup bebekten sonra ilk kez baska dr a gitcem o yuzden asistan ebe yada dr un numarasi yok henuz bugun biraz daha iyi ama devam ederse artik bi dr a gitcemÖncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz umarım sağlılla kucağınıza alırsınız.Ağrılara genelde normal deniyor ama ben de gecen hafta sabahtan aksama aynı tarz bıcak saplaması gibi ağrıalr yaşadım rahim bölgemde. Hatta gece acile gitmemek için zor tuttum kendimi şansıma ertesi gün rutin kontrolüm vardı zaten. idrar yolu Enfeksiyonu cıktı bende. Doktor o yapmıştır dedi. Cok aklına takılıyorsa doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bir sorun en doğru bilgiyi onlar verir. Gerekirse muayene olmaya gidersiniz.
Canim ne kadar cok kilo vermissinYok canım keşke yeme olsa, sıfır besin diyorum ya 10 kilo verdim ben. Rabbim hepimizi korusun inşallah
Ay suan resmen benim icin attin sanki videoyuKızlar siz de mutlaka dinleyin. Doktor çok güzel anlatıyor.
O zaman ne iyi olmuşAy suan resmen benim icin attin sanki videoyusuan bu haldeyim kolum kalkmiyor