TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba hanimlar hayirli ramazanlar Allah butun dualarinizi ibadetlerinizi kabul etsin insallah.Size bir sorum olacak 11+3 um bugun sabahtan beri ara ara karnima kasigima yakin agri girip cikiyo.cok yogun degil ama endiselendirdi beni bu batmalar normal mi yoksa bir sorun olabilir mi ? Basina gelen var mi? Cuma gunu yada haftaya pazartesi gidecegim doktora normal rutin kontrol icin.Lutfen dua edin 9 yil sonra geldi mucizemiz.

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğiniz umarım sağlılla kucağınıza alırsınız. Ağrılara genelde normal deniyor ama ben de gecen hafta sabahtan aksama aynı tarz bıcak saplaması gibi ağrıalr yaşadım rahim bölgemde. Hatta gece acile gitmemek için zor tuttum kendimi şansıma ertesi gün rutin kontrolüm vardı zaten. idrar yolu Enfeksiyonu cıktı bende. Doktor o yapmıştır dedi. Cok aklına takılıyorsa doktoruna telefonla ulaşabiliyorsan bir sorun en doğru bilgiyi onlar verir. Gerekirse muayene olmaya gidersiniz.

Ben doktorumla konuscam hastaneye yatirsin en azından serumlarla beslenirim 2 kilo vermisim
Benim 6 haftalık Ken başladı şuan 10 haftalıgım, 10 kilo verdim. Ben yattım ama sonra tekrarlama sansı oluyor. 3 - 4 gündür rahattım 2 gündür yine kötüyüm. Canım deli gibi su istiyor içemiyorum. İçiyorum hemen lavaboya koşuyorum kötü bir durum

Ben doktorumla konuscam hastaneye yatirsin en azından serumlarla beslenirim 2 kilo vermisim
Çok zor bir durum canım benim 6.haftada başladı halen devam ediyor. Su dahi içemiyorum bir kaç gündür iyiydim tekrarda. Eskiye döndüm su dahi içmemek çok kötüymüş. İçtiğim zamanda daha migdeme inmeden lavobadayım. Hastaneye yatmak çözüm degil tekrarlıyor. Onun yerine serum takviyesi alabilirsin

ALLAH yardimciniz olsun cok zor kac haftada geçermiş bu durum benim kokular kotu kokma basladi ama cok sukur zorla yiyeblyrm suan icin ilerler mi bilmiorm

ALLAH yardimciniz olsun cok zor kac haftada geçermiş bu durum benim kokular kotu kokma basladi ama cok sukur zorla yiyeblyrm suan icin ilerler mi bilmiorm
4.aya girdiğinde rahatlarsın diyor doktorum ama kesin birşey diyemiyor. Ben evde yemek yaptırmıyorum canım o dereceyim. Migde boş olup kan kustugumu biliyorum günlerce ben çok agır geçiriyorum. İnşallah sen öyle olmazsın canım da tez zaman da rahatlarsın tamamıyla

Cok cok zor insallah gecee 4.ayda ya ben ilk gebelikte hep cikariyordum kotuydum ama yiyip cikariyorum yemeye zorluordm kokusuz seyler sizin gibi degildim 4 ayda gecmisti bnm sizin de insallah gecer

Evet öyleymiş ilk hamileliğim onun da etkisi var sanırsam. 10+2 olduk çok şükür. Tek tek gün sayıyorum bayrama o haftalarda oluyorum inşallah rahatlamış olurum
Ay insallah cok az kaldi azalarak bitsin bir an once insallah canim sonra guzel guzel yemekler isticek caninbugunler gececek

Amin sagolun Canim tup bebekten sonra ilk kez baska dr a gitcem o yuzden asistan ebe yada dr un numarasi yok henuz bugun biraz daha iyi ama devam ederse artik bi dr a gitcem

Ay suan resmen benim icin attin sanki videoyu suan bu haldeyim kolum kalkmiyor
O zaman ne iyi olmuş benim de hep merdiven çıkınca nefes nefese kalmam var demek ki daha yavaş çıkmalıyım. Uyanınca yemek yiyorum yine uykum geliyor. Uyu uyan yemek uyu bol bol dinlenmeliyiz vücudumuzu dinlememiz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…