- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
10mayis insallah tam 2 hafta sonra senin ne zmndi cnm benimKanama olmasın da canımçok sevindim bir dahaki kontrol ne zaman?
Benimde 4 mayıs canım10mayis insallah tam 2 hafta sonra senin ne zmndi cnm benim
Az kalmis tatlimBenimde 4 mayıs canım
Aramiza hosgeldin canimSelam kizlar...araniza yeni geldimbugun 5+4 gun ikiz keseler göründü.1 tanesinin kalp atisini duydum cok derinden geliyordu ama duydum atrica gorsumde ekranda pitir pitir kipirdiyodu. sukur.digeri biraz daha geriden geliyor ama onunda kesesi iyi. durumlari iyi.
. merak etme. haftaya bidaha gel bakalim dedi doktor.Allahim hayirlisini versin hepimize
Masallah hayirli olsun sag salim kucagina alirsin insallahSelam kizlar...araniza yeni geldimbugun 5+4 gun ikiz keseler göründü.1 tanesinin kalp atisini duydum cok derinden geliyordu ama duydum atrica gorsumde ekranda pitir pitir kipirdiyodu. sukur.digeri biraz daha geriden geliyor ama onunda kesesi iyi. durumlari iyi.
. merak etme. haftaya bidaha gel bakalim dedi doktor.Allahim hayirlisini versin hepimize
Ben de olmuyrKizlar 2 gundur utanmasam ayakta bile uyuyabilirim sizde de oluyormu sanirim hormonlari tavan yapti artik
Hic kalkmiyorum ki zatenBen de olmuyruyuman gerekiyir cnm demekki dinlen bolbol
Film izlersin bol bol kitap okursun oh yapilcak seyler bulursn isleri kim yapiyor yemegni fln cnm:)Hic kalkmiyorum ki zatentuvalete gezmeye gidiyorum iste arada
Aminnnn canim insallah hepimizin yavrulariiiini rabbim kucagimiza almalari saglikla nasip etsimAramiza hosgeldin canimmasallahh haftama gore duyman bile cok iyii haftaya gumbur gumbur duyarsin inşallah rabbim kucagina almayi nasip etsinn
Her seyi esim yapiyor Allah razi olsun yarin annem gelecek memlekettenFilm izlersin bol bol kitap okursun oh yapilcak seyler bulursn isleri kim yapiyor yemegni fln cnm:)
Amin aminn inşallahhAminnnn canim insallah hepimizin yavrulariiiini rabbim kucagimiza almalari saglikla nasip etsim
ALLAH razi olsun cnm annen de yaninda olursa cok guzel olr:)Her seyi esim yapiyor Allah razi olsun yarin annem gelecek memleketten
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kizlar...araniza yeni geldimbugun 5+4 gun ikiz keseler göründü.1 tanesinin kalp atisini duydum cok derinden geliyordu ama duydum atrica gorsumde ekranda pitir pitir kipirdiyodu. sukur.digeri biraz daha geriden geliyor ama onunda kesesi iyi. durumlari iyi.
Gözün aydın cnmMerhaba kizlar bugun kalp atisi duydum şükür❤ MorDeno 26 nisan kalp atisi cnm tahmini 6+3 cikti cok net olcemedi karindn:)
Sagol cnm benim darisi sana insalah❤Gözün aydın cnm
Ben kullanıyorum prilam dr gebeler için zaten güvenle kullanabilirsiniz. İlk zamanlar günde 2 tane alıyordum sabah akşam. 9.haftaya girmemle beraber bulntılar arttı ve 2 tane yetmiyordu bende 3 e çıkardım sabah öğlen akşam alıyorum şu an daha rahatım şükür. Reçete de günde 4 taneye kadar içilebilir yazıyor zaten. İnşaallah sende de işe yararSelan kızlar yeni haber alanlara hayırlı olsun. Allah hepimize saglıkla kucagımıza almak nasip etsin. Bugün kontrole gittim ben 9+3 herşey yolundaymış şükür. Ama bayadır midem çok fena ne gaviscon ne metpamid işe yaramıyordu asla oturup ağlıyorum geceleri yanma bulantı ekşime kasılma bütün gün hepsini yaşıyorum. Bikaç gündür zirvedeydi bulantılar güçten düştüm baya serum takıldı biraz iyi geldi ama bikaç saat sonra yine başa döndüm. Doktor pirilam dr diye bi ilaç yazdı umarım iyi gelir kullandınız mı hiç bu ilacı