TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Hele maske takiliyken sende de oluyormu nefesimi ayarlayamiyorum bogulacak gibi oluyorum benim hayatim suan yatak tuvalet arasi geciyor zaten inşallah rahat bi hamilelik gecirecegim gunler gelir hep yatarak gecirmek zorunda kalirim diye cok korkuyorum

Benim de öyle uzun süre takınca çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi. İnşallah rahat geçer. Belli bir süre sonra düzene girecektir

Suan riskli donemler cnm ilerde duzelecek Allahin izniyle merak etme,)

Allah yardimcin olsun. Senin durumun daha da zor. Senin kilo kaybın çok . Bende 10 haftaligim. Serum alıyorum ama çok fayda etmiyor o yüzden hastaneye yatayim diye düşündüm

Benim de öyle uzun süre takınca çok rahatsız ediyor nefes alamıyorum gibi. İnşallah rahat geçer. Belli bir süre sonra düzene girecektir
Valla yolda giderken pek kimse yoksa takmiyorum takinca nefessiz kaliyorum sanki ozellikle yokus dalan cikarken duz yolda sorun olmuyo da :) kalabalik yere gelince mecbur takiyorum maskeyi yada polis falan gorunce ya aslinda takmamiz lazim ama boguluyorum napayim zaten cok nadir cikiyorum disari bi temiz hava alalim oksijen depolayalim diye o oksijeni de alirken biraz maskesiz solumak istiyorum

Kızlar slm aranızda doğum sigortası yaptıran varmı kararsız kaldım ben
Merhabalar , benim 2 yıldır sigortam da doğum paketim var ama yeni yapabilir misiniz emin değilim , zaten gebelik sözkonusu olduğu için karşılamaz sigortalar diye biliyorum . İlk yaptıktan sonra bile sigortadan sigortaya değişiyor ama kimisi ilk 5 ay ilk 6 ay gebelik olursa karşılamaz diyor

Gebelik sürecinde kabul eden firmalar var benim normal saglim sigortası var gebelik yoktu içinde ama ne kadar avantajli olur onu kestiremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…