Tüp bebek 2. Deneme yapacak olanlar birlik olalım

Merhaba kızlar..
Bir tüp bebek deneyimim var haziranda negatif ile sonuçlandı :KK43:
Negatif den sonra piskolojim çok bozuldu..
Öğrendiğim gün bedenimi dahi hissetmedim o kadar üzgündüm ki..
Hayatımda hiç bu kadar canım acımadı..
Oysa o kadar çok umutladimki..
Ultrason resmi ile konuştum 10 gün boyunca..
Annecim beni bırakma ben seni yıllardır bekliyorum sıkı sıkı tutun bana bebeğim nolursun....
Test gününe 2 gün kala adet oldum...
Çok kötü günler geçirdim ...
Ben hiç anne olamayacağım diye günlerce ağladım...
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolarım var haziran da yeniden deneyeceğiz ama ben çok korkuyorum yine negatif
olur diye ...
Bide arkadaşlar yine aynı işlem mi yapılacak iğnelere yeniden mi başlayacağım 2. Tüp bebek tedavisindede??
Canım ben 27 Ekim olumsuzu aldım Pesıne adet oldum Kasım adetin de gittim. Benımde dondurulmuş vardı. Hemen Ekim adet olup gittim. 1 ay hazırlık ilacı veriyorlar pesıne Kasım adetin de gittim. 8 artı 5 gunluk bir tedavi ardından 8 aralıkta 2. Deneme oldu ve sukur oldu . Suan dusunuyorum da Rabbım nasıp etti ise tutuyo. Sen ne yapsan bos buna inan. Nasipse tutuyo deılse tutmuyor Rahat olmaya calis canım..

Hayir yumurta toplama islemi yapılmayacağı icin igne kullanmazsin canim...ben sadece coraspin folik asit ve estrofem ilaclarini iciyorum...bu surec daha kolay olur senin icin.tup bebek tedavisinde zor olan yumurta toplama islemi
Canım 8 artı 5 günlükbı tedavi ıdı benım 2. Deneme. 5 gunluk olanda pregestan a baslamıstım. Cok sukur 2. De tuttu Rabbım herkese nasip etsın

Merhaba kızlar..
Bir tüp bebek deneyimim var haziranda negatif ile sonuçlandı :KK43:
Negatif den sonra piskolojim çok bozuldu..
Öğrendiğim gün bedenimi dahi hissetmedim o kadar üzgündüm ki..
Hayatımda hiç bu kadar canım acımadı..
Oysa o kadar çok umutladimki..
Ultrason resmi ile konuştum 10 gün boyunca..
Annecim beni bırakma ben seni yıllardır bekliyorum sıkı sıkı tutun bana bebeğim nolursun....
Test gününe 2 gün kala adet oldum...
Çok kötü günler geçirdim ...
Ben hiç anne olamayacağım diye günlerce ağladım...
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolarım var haziran da yeniden deneyeceğiz ama ben çok korkuyorum yine negatif
olur diye ...
Bide arkadaşlar yine aynı işlem mi yapılacak iğnelere yeniden mi başlayacağım 2. Tüp bebek tedavisindede??
Niye haziran. Bu arada ne zaman istiyor.sam 1 ay once gel demıslerdı Ben hemen gittim. 1 ay dogum kontrol vitamin ve folik asit verıyo. Pesıne adet gelince dıger ılacları baslıyo

X